Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0064654

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUR BILDUNG FARBIGER PRODUKTE BEI BRAEUNUNGSREAKTIONEN: UMSETZUNG VON HYDROXYACETON MIT FURFUROL

Other title
RECHERCHES SUR LA FORMATION DE SUBSTANCES COLOREES LORS DE REACTIONS DE BRUNISSEMENT: TRANSFORMATION D'HYDROXYACETONE AVEC LE FURFUROL (fr)
Author
LEDL F
UNIV. MUENCHEN, INST. PHARMAZIE LEBENSMITTELCHEMIE/MUENCHEN 8000/DEU
Source
Z. LEBENSM-UNTERS. FORSCH.; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1982; VOL. 175; NO 3; PP. 203-207; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BRUNISSEMENT PRODUIT REACTION MECANISME REACTION COULEUR TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BROWNING REACTION PRODUCT REACTION MECHANISM COLOR FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0064654

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web