Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0140195

LEBENSMITTELQUALITAET UND KONSUMENTENSCHUTZ.

Other title
LA QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES ET LA PROTECTION DU CONSOMMATEUR. (fr)
Author
SCHMIDHOFER T
MIGROS-GENOSSENSCHAFTS-BIND, FLEISCH LAB./COURTEPIN/CHE
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 12; PP. 1540-1545; 5 P.; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0140195

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web