Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0140410

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUM DIGLYCERIDGEHALT VON KAKAOBUTTER.

Other title
RECHERCHES SUR LA TENEUR EN DIGLYCERIDES DU BEURRE DE CACAO. (fr)
Author
FINCKE A
BUNDESVERBAND. DEUTSCHEN SUESSWARENINDUSTRIE, INST. LEBENSMITTELCHEM./KOELN-MUELHEIM/DEU
Source
GORDIAN (1948).; ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1982; VOL. 82; NO 12; PP. 246-249; 2 P.; BIBL. 6 REF.; 4 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BEURRE CACAO DIGLYCERIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COCOA BUTTER DIGLYCERIDE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0140410

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web