Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0140610

Export

Selection :

BEITRAG ZUR KENNTNIS DES VERHALTENS DER AMINOSAEUREN IM VERLAUF DER ZUCKERGEWINNUNG. 2. MITTEILUNG : UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE AUSWIRKUNG VON PROZESSPARAMETERN DER SAFTREINIGUNG.

Other title
CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DU COMPORTEMENT DES ACIDES AMINES AU COURS DE LA FABRICATION DU SUCRE. 2E COMMUNICATION : RECHERCHES RELATIVES A L'EFFET DES PARAMETRES TECHNOLOGIQUES DE LA PURIFICATION DES JUS. (fr)
Author
REINEFELD E; BLIESENER KM; SCHULZE J
TECH. UNIV. BRAUNSCHWEIG INST. LANDWIRTSCHAFTLICHE TECH. ZUCKERINDUSTRIE/BRAUNSCHWEIG/DEU
Source
ZUCKERINDUSTRIE.; ISSN 0344-8657; DEU; DA. 1982; VOL. 107; NO 12; PP. 1111-1119; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 22 REF.; 6 FIG./11 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
JUS SUCRERIE EPURATION COMPOSITION AMINOACIDE CARBONATATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGARCANE JUICE PURIFYING COMPOSITION AMINOACID CARBONATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0140610

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web