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"CHEMIE IM BRATEN .".

Other title
CHIMID DE LA VIANDE ROTIE. (fr)
Author
WIRTH F
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG/KULMBACH/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 1; PP. 50-53
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE COMPOSITION PROPRIETE VALEUR NUTRITIVE TOXICITE VIANDE ROTIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT COMPOSITION PROPERTIES NUTRITIVE VALUE TOXICITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0174757

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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