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MINERAL OIL VACUUM DISTILLATION METHOD FOR NITROSAMINES IN FRIED BACON, WITH THERMAL ENERGY ANALYZER : COLLABORATIVE STUDY.

Other title
METHODE DE DISTILLATION SOUS VIDE A HUILE MINERALE AVEC ANALYSEUR D'ENERGIE THERMIQUE, POUR LE DOSAGE DES NITROSAMINES DANS LE LARD FRIT : ETUDE INTERLABORATOIRES. (fr)
Author
GREENFIELD EL; SMITH WJ; MALANOSKI AJ
CHEMISTRY DIV. LAB. BRANCH/BELTSVILLE/USA
Source
JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 6; PP. 1319-1332; BIBL. 3 REF.; 2 FIG./15 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
CONTROLE QUALITE NITROSAMINE DOSAGE LARD DE POITRINE DISTILLATION IDENTIFICATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
QUALITY CONTROL NITROSAMINE ANALYTICAL DETERMINATION DISTILLATION IDENTIFICATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0174981

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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