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AN ANALYTICAL STUDY OF FRACTIONS OBTAINED BY STEPWISE COOLING OF MELTED MILK FAT. 1. METHODOLOGY

Other title
ETUDE ANALYTIQUE DES FRACTIONS OBTENUES PAR REFROIDISSEMENT PROGRESSIF DE LA MATIERE GRASSE FONDUE DU LAIT. 1. METHODOLOGIE (fr)
Author
BADINGS HT; SCHAAP JE; DE JONG C; HAGEDOORN HG
NIZO/EDE/NLD
Source
MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 2; PP. 95-97; ABS. GER; BIBL. 14 REF.; 1 FIG.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
MATIERE GRASSE DU LAIT PROPRIETE REFROIDISSEMENT FRACTIONNEMENT CRISTALLISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PROPERTIES COOLING FRACTIONATION CRYSTALLIZATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0175110

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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