Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0229924

ROHE FLEISCHERZEUGNISSE UND KONSERVEN IN DER LEISTUNGSPRUEFUNG. HAUPTBERICHT UEBER DIE DLG-QUALITAETSPRUEFUNG 1982.

Other title
LES PRODUITS CARNES CRUS ET EN CONSERVE LORS DES TESTS DE CONTROLE DE QUALITE. RAPPORT CONCERNANT LES TESTS DE QUALITE DLG EFFECTUES EN 1982 (fr)
Author
LINKE H; STIEBING A
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG/KULMBACH/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT.; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 2; PP. 163-174; 10 P.; ABS. ENG; 2 FIG./1 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE PRODUIT CONSERVE SAUCISSE CONTROLE QUALITE ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PRODUCT CANNED PRODUCT SAUSAGE QUALITY CONTROL WEST GERMANY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0229924

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web