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EVALUATION OF GROUND COFFEE PARTICLES FOR OPTIMUM EXTRACTION.

Other title
EVALUATION DES PARTICULES DE CAFE MOULU POUR UNE EXTRACTION OPTIMALE (fr)
Author
CLO G; VOILLEY A
ENS.BANA, LAB. BIOLOGIE PHYSICO-CHIMIQUE/DIJON/FRA
Source
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT+TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 16; NO 1; PP. 39-42; BIBL. 13 REF.; 5 FIG./4 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
CAFE MOULU PROPRIETE EXTRACTION GRANULOMETRIE INFUSION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PROPERTIES EXTRACTION GRANULOMETRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0230036

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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