Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0230054

THERMAL DIFFUSIVITY OF FOODS MEASURED BY SIMPLE EQUIPMENT.

Other title
DIFFUSIVITE THERMIQUE DES PRODUITS ALIMENTAIRES MESUREE PAR UN APPAREILLAGE SIMPLE (fr)
Author
PORSDAL POULSEN K
TECH. UNIV. DENMARK/LYNGBY/DNK
Source
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; ISSN 512354; GBR; DA. 1982; VOL. 1; NO 2; PP. 115-122; BIBL. 4 REF.; 3 FIG./1 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE PROPRIETE MESURE TRANSFERT CHALEUR APPAREIL DE MESURE DIFFUSIVITE THERMIQUE PROPRIETES THERMIQUES TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOODSTUFF PROPERTIES MEASUREMENT HEAT TRANSFER FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0230054

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web