Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0291424

EFFECT OF COOKING ON TRYPTOPHAN, BASIC AMINO ACIDS, PROTEIN SOLUBILITY AND RETENTION OF SOME VITAMINS IN TWO VARIETIES OF CHICK PEA.

Other title
EFFET DE LA CUISSON SUR LE TRYPTOPHANE, LES ACIDES AMINES BASIQUES, LA SOLUBILITE DES PROTEINES ET LA RETENTION DE QUELQUES VITAMINES CHEZ DEUX VARIETES DE POIS CHICHE (fr)
Author
ABDEL RAHMAN AHY
ALEXANDRIA UNIV. FAC. AGRICULTURE, FOOD SCI. DEP./ALEXANDRIA/EGY
Source
FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 11; NO 2; PP. 139-143; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
POIS CHICHE CUISSON COMPOSITION PERTE NUTRITIONNELLE AMINOACIDE VITAMINE VALEUR NUTRITIVE VARIETE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHICK PEA FIRING COMPOSITION AMINOACID VITAMIN NUTRITIVE VALUE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0291424

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web