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UNTERSUCHUNGEN ZUR KAELTEVERKUERZUNG BEIM ABKUEHLEN VON SCHAFFLEISCH

Other title
ETUDE DE LA RETRACTION AU FROID DE LA VIANDE DE MOUTON (fr)
Author
SPECHT H; RADESPIEL E; KUNIS J; SANSHMJATAWYN D; SCHARNER E
INGENIEURHOCHSCHULE KOETHEN/DDR
Source
NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 285-291; ABS. ENG/RUS; BIBL. 22 REF.; 5 FIG.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE MOUTON REFRIGERATION TENDRETE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
REFRIGERATION TENDERNESS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0314386

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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