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COMPARISON OF OVA YOLK WITH EGG YOLK

Other title
COMPARAISON DU JAUNE DE L'OVULE ET DU JAUNE D'OEUF (fr)
Author
YOUNG LL; HAMM D; BLANKENSHIP LC
ARS/ATHENS/USA
Source
POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 2; PP. 392-394; BIBL. 6 REF.; 4 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
JAUNE D'OEUF COMPOSITION PROPRIETE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COMPOSITION PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0315050

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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