Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0315274

EFFECT OF CULTURE PH ON D VALUE, CELL GROWTH AND SPORULATION RATES OF P.A. 3679 SPORES PRODUCED IN AN ANAEROBIC FERMENTOR

Other title
EFFET DU PH DES CULTURES SUR LA VALEUR D, LA CROISSANCE CELLULAIRE ET LA VITESSE DE SPORULATION DES BACTERIES ANAEROBIES PUTREFIANTES, PRODUITES EN FERMENTEUR ANAEROBIE (fr)
Author
PANG KA; CARROAD PA; WILSON AW
UNIV. CALIFORNIA, DEP. FOOD SCI. TECH./DAVIS/USA
Source
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 467-470; 3 P.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
BACTERIE ANAEROBIE CHIMIOSENSIBILITE PH SPORE PHYSIOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BACTERIA ANAEROBIE PH SPORES PHYSIOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0315274

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web