Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0351831

AKTUELLE FRAGEN ZUR PASTEURISIERTEN KONSUMMILCH

Other title
PROBLEMES ACTUELS CONCERNANT LE LAIT DE CONSOMMATION PASTEURISE (fr)
Author
DREWS M; GRASSHOFF A; HAGEMEISTER H; HEESCHEN W; PFEUFFER M; REUTER H; SUHREN G; THOMASOW J; TOLLE A; WIETBRAUK H
BUNDESANSTALT MILCHFORSCHUNG/KIEL/DEU
Source
KIELER MILCHWIRTSCHAFTLICHE FORSCHUNGSBERICHTE; ISSN 0023-1347; DEU; DA. 1983; VOL. 35; NO 2; PP. 107-238; ABS. ENG/FRE; BIBL. 195 REF.; 54 FIG./42 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT PASTEURISE ARTICLE SYNTHESE COMPOSITION TECHNOLOGIE VALEUR NUTRITIVE CONTROLE MICROBIOLOGIQUE CONTROLE QUALITE CONSERVATION ANALYSE SENSORIELLE ECONOMIE COMMERCIALISATION MONOGRAPHIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
REVIEW COMPOSITION TECHNOLOGY NUTRITIVE VALUE MICROBIOLOGICAL TESTING QUALITY CONTROL SHELF LIFE SENSORIAL ANALYSIS ECONOMY MARKETING MONOGRAPHS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0351831

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web