Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0394257

Export

Selection :

EEC PRODUCTION AND USAGE OF EMULSIFIERS

Other title
PRODUCTION, DANS LA CEE, ET UTILISATION DES EMULSIFIANTS (fr)
Author
WALKER NA
CRODA FOOD PRODUCTS LTD./GBR
Source
FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 8; PP. 38-39; 2 PHOTO./3 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
EMULSIFIANT UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EMULSIFIER USE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0394257

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web