Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0394507

Export

Selection :

A DIP-SLIDE METHOD FOR ANALYSIS OF THE BACTERIOLOGICAL QUALITY OF RAW MILK - PRELIMINARY REPORT

Other title
UNE METHODE DES LAMES A IMMERGER POUR L'ANALYSE DE LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DU LAIT CRU - ETUDE PRELIMINAIRE (fr)
Author
SALMI TJ
MINISTRY AGRICULTURE, VETERINARY DEP./HELSINKI/FIN
Source
KIELER MILCHWIRTSCHAFTLICHE FORSCHUNGSBERICHTE; ISSN 0023-1347; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 1; PP. 105-108; ABS. FER; BIBL. 4 REF.; 1 FIG./2 TABL.
Document type
Conference Paper
Language
English
Keyword (fr)
LAIT CONTROLE MICROBIOLOGIQUE METHODE ANALYTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MILK MICROBIOLOGICAL TESTING ANALYTICAL METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0394507

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web