Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0394507
A DIP-SLIDE METHOD FOR ANALYSIS OF THE BACTERIOLOGICAL QUALITY OF RAW MILK - PRELIMINARY REPORT
- Other title
- UNE METHODE DES LAMES A IMMERGER POUR L'ANALYSE DE LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DU LAIT CRU - ETUDE PRELIMINAIRE
(fr)
- Author
-
SALMI TJ
MINISTRY AGRICULTURE, VETERINARY DEP./HELSINKI/FIN
- Source
- KIELER MILCHWIRTSCHAFTLICHE FORSCHUNGSBERICHTE; ISSN 0023-1347; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 1; PP. 105-108; ABS. FER; BIBL. 4 REF.; 1 FIG./2 TABL.
- Document type
-
Conference Paper
- Language
- English
- Keyword (fr)
-
LAIT CONTROLE MICROBIOLOGIQUE METHODE ANALYTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
- Keyword (en)
-
MILK MICROBIOLOGICAL TESTING ANALYTICAL METHOD FOOD SCIENCES
- Keyword (es)
-
TECNOLOGIA
- Classification
-
- Pascal
-
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases
- Discipline
- Infectious pathology
- Origin
-
Inist-CNRS
- Database
- PASCAL
- INIST identifier
- PASCAL83X0394507
Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS
Access to the document
Searching the Web