Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0406994

CARACTERISTIQUES ET PROPRIETES SPECIFIQUES DES PRODUITS ALIMENTAIRES VIS-A-VIS DES MATERIAUX EN CONTACT: CAS DES CORPS GRAS

Author
WOLFF JP
INST. CORPS GRAS/PARIS 75002/FRA
Source
REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 6; PP. 241-244; ABS. ENG/GER/SPA
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
CORPS GRAS ALIMENTAIRE CONSERVATION EMBALLAGE FABRICATION OPACITE ETANCHEITE MATIERE PLASTIQUE MONOMERE ADJUVANT PLASTIFIANT MIGRATION INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
EDIBLE FAT FAT BODY SHELF LIFE PACKAGING MANUFACTURING OPACITY LEAKPROOFNESS PLASTICS MONOMER ADJUVANT PLASTICIZER MIGRATION CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Discipline
Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0406994

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web