Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0447228

A RESEARCH NOTE. EFFECTS OF PROCESSING AND STORAGE ON THE WATER-SOLUBLE VITAMIN CONTENT OF HUMAN MILK

Other title
NOTE DE RECHERCHE. EFFETS DES TRAITEMENTS ET DU STOCKAGE SUR LA TENEUR EN VITAMINES HYDROSOLUBLES DU LAIT DE FEMME (fr)
Author
GOLDSMITH SJ; EITENMILLER RR; TOLEDO RT; BARNHART HM
UNIV. GEORGIA, FOOD SCI. DEP./ATHENS/USA
Source
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 994-997; 3 P.; BIBL. 16 REF.; 1 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
LAIT FEMME COMPOSITION VITAMINE TRAITEMENT THERMIQUE ENTREPOSAGE FRIGORIFIQUE PERTE NUTRITIONNELLE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
HUMAN MILK COMPOSITION VITAMIN HEAT TREATMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0447228

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web