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A RESEARCH NOTE. ANTIOXIDATIVE ARGININE-XYLOSE MAILLARD REACTION PRODUCTS : CONDITIONS FOR SYNTHESIS

Other title
NOTE DE RECHERCHE. LES PRODUITS ANTIOXYDANTS DE LA REACTION DE MAILLARD ENTRE L'ARGININE ET LE XYLOSE : CONDITIONS DE SYNTHESE (fr)
Author
BECKEL RW; WALLER GR
OKLAHOMA STATE UNIV., AGRICULTURAL EXP. STN./STILLWATER/USA
Source
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 996-997; BIBL. 7 REF.; 2 FIG.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
REACTION MAILLARD ARGININE XYLOSE ACTION ANTIOXYDANTE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
ARGININE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0447229

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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