Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0447427

AKTUELLE BETRACHTUNGEN UEBER ZUSATZSTOFFE BEI FLEISCHWAREN AUS QUALITATIVER, HYGIENISCHER, TECHNOLOGISCHER UND LEBENSMITTELRECHTLICHER SICHT

Other title
OBSERVATIONS ACTUELLES SUR LES ADDITIFS DANS LES PRODUITS CARNES D'UN POINT DE VUE QUALITATIF, SANITAIRE, TECHNOLOGIQUE ET REGLEMENTAIRE (fr)
Author
KOTTER L; SCHMIDT H
LUDWIG-MAXIMILIAN-UNIV., INST. HYG. TECH./MUENCHEN/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 9; PP. 1384-1392; 6 P.
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
ADDITIF ALIMENTAIRE UTILISATION PRODUIT CARNE APTITUDE TECHNOLOGIQUE REGLEMENTATION ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD ADDITIVE USE MEAT PRODUCT KEEPING QUALITY REGULATION WEST GERMANY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0447427

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web