Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0501930

GAS CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF MONO-, DI- AND TRISACCHARIDES IN THE UJI-FLOUR INGREDIENTS AND DURING UJI FERMENTATION

Other title
DOSAGE, PAR CHROMATOGRAPHIE GAZEUSE, DES MONO-, DI- ET TRISACCHARIDES DES INGREDIENTS CEREALIERS COMPOSANTS L'UJI ET LORS DE LA FERMENTATION DE L'UJI (fr)
Author
MBUGUA SK; LEDFORD RA; STEINKRAUS KH
CORNELL UNIV., DEP FOOD SCI./ITHACA/USA
Source
CHEMIE MIKROBIOLOGIE TECHNOLOGIE DER LEBENSMITTEL; ISSN 0366-7154; DEU; DA. 1983; VOL. 8; NO 2; PP. 40-45; ABS. GER; BIBL. 27 REF.; 5 FIG./3 TABL.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
GLUCIDE DOSAGE CHROMATOGRAPHIE GAZ LIQUIDE PRODUIT FERMENTE PRODUIT CEREALIER UJI TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CARBOHYDRATE ANALYTICAL DETERMINATION GAS LIQUID CHROMATOGRAPHY FERMENTED PRODUCT CEREAL PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0501930

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web