Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0502075

CAROTENOIDES ET RIBOFLAVINE. UNE SOLUTION POUR LA COLORATION DES DENREES ALIMENTAIRES

Author
F. HOFFMANN-LA ROCHE CIE, DIV. ALIMENTATION/NEUILLY-SUR-SEINE/FRA
Source
FRA; NEUILLY-SUR-SEINE : F. HOFFMANN-LA ROCHE ET CIE; DA. 1982; PP. 1-23; BIBL. 20 REF.
Document type
Book
Language
French
Keyword (fr)
CAROTENOIDE RIBOFLAVINE PROPRIETE STRUCTURE UTILISATION COLORANT MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CAROTENOID RIBOFLAVIN PROPERTIES STRUCTURE USE DYES RAW MATERIALS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0502075

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web