Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0502183

ROSMARINSAEURE. EIN NATUERLICH VORKOMMENDES ANTIOXIDANS IN GEWUERZEN

Other title
L'ACIDE ROMARIQUE. UN ANTIOXYDANT NATUREL PRESENT DANS LES EPICES (fr)
Author
GERHARDT U; SCHROTER A
FA. GEWUERZMUELLER INTERNATIONAL/STUTTGART/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 10; PP. 1628-1630; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.; 3 FIG./1 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
EPICE PHENOLS IDENTIFICATION CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE ACIDE ROMARIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SPICE PHENOLS IDENTIFICATION THIN LAYER CHROMATOGRAPHY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0502183

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web