Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0502209

ANAEROB-AEROBE BEHANDLUNG VON ABWAESSERN AUS DER ZUCKERHERSTELLUNG. EIN NEUES VERFAHREN DER LEHRTER ZUCKER AG

Other title
LE TRAITEMENT AEROBIE-ANAEROBIE DES EAUX USEES DE SUCRERIE. UN NOUVEAU PROCEDE DE L'AG LEHRTER ZUCKER (fr)
Author
DANKERT HJ; PASCIK I
LEHRTER ZUCKER A.G./DEU
Source
ZUCKERINDUSTRIE; ISSN 0344-8657; DEU; DA. 1983; VOL. 108; NO 9; PP. 847-852; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 4 REF.; 13 FIG./6 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRERIE EPURATION EAU USEE EAU USEE FERMENTATION MATERIEL TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SUGAR WORKS WASTE WATER PURIFICATION WASTE WATER FERMENTATION EQUIPMENT PURIFYING FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0502209

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web