Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0502554

A NEW CONSISTENCY METHOD FOR TOMATO PRODUCTS : THE PRECIPITATE WEIGHT RATIO

Other title
UNE NOUVELLE METHODE POUR L'EVALUATION DE LA CONSISTANCE DES PRODUITS A BASE DE TOMATE : MESURE DU POIDS DU PRECIPITE (fr)
Author
TAKADA N; NELSON PE
PURDUE UNIV., FOOD SCI. INST./WEST LAFAYETTE/USA
Source
JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1460-1462; BIBL. 17 REF.; 4 FIG.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PUREE LEGUME TOMATE PROPRIETE PROPRIETE RHEOLOGIQUE VISCOSITE CONCENTRE DE TOMATE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TOMATO PROPERTIES RHEOLOGICAL PROPERTIES VISCOSITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0502554

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web