Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL83X0502620

DIE PRODUKTIVITAET BEI DER HERSTELLUNG UND DEM VERTRIEB VON BIER

Other title
LA PRODUCTIVITE EN FABRICATION ET EN COMMERCIALISATION DE LA BIERE (fr)
Author
PETERSEN H; SCHMITT HP
VERSUCHS- LEHRANSTALT BRAUEREI/BERLIN/DEU
Source
MONATSSCHRIFT FUER BRAUWISSENSCHAFT; ISSN 0723-1520; DEU; DA. 1983; VOL. 36; NO 12; PP. 464-473; ABS. ENG/FRE; 23 FIG./7 TABL.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
GESTION BRASSERIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MANAGEMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL83X0502620

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web