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Qualitätsrindfleisch ökologisch erzeugt: Untersuchungen zur mikrobiologischen Qualität von Schlachtkörperoberflächen = High-quality beef produced under ecological conditions: investigation of the microbiological quality of carcasses = Viande de boeuf de haute qualité produite dans des conditions écologiques: étude la qualité microbiologique des carcassesBRÄUNIG, Ina; MATTHES, Heide-Dörte.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2002, Vol 53, Num 1, pp 15-17, issn 0003-925XArticle
Modeling the growth of Listeria monocytogenes in cured ready-to-eat processed meat products by manipulation of sodium chloride, sodium diacetate, potassium lactate, and product moisture content = Modélisation de la multiplication de Listeria monocytogenes dans des produits carnés salés prêts à l'emploi, par manipulation de chlorure de sodium, diacétate de sodium, lactate de potassium, et teneur en eau du produitSEMAN, D. L; BORGER, A. C; MEYER, J. D et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 4, pp 651-658, issn 0362-028XArticle
Molecular Characterization of Pseudomonas fluorescens Isolates Involved in the Italian Blue Mozzarella EventNOGAROL, C; ACUTIS, P. L; DECASTELLI, L et al.Journal of food protection. 2013, Vol 76, Num 3, pp 500-504, issn 0362-028X, 5 p.Article
Predicting and Preventing Mold Spoilage of Food ProductsDAGNAS, Stéphane; MEMBRE, Jeanne-Marie.Journal of food protection. 2013, Vol 76, Num 3, pp 538-551, issn 0362-028X, 14 p.Article
Modeling and simulation of microbial survival during treatments with a dissipating lethal chemical agent = Modélisation et simulation de la survie microbienne pendant des traitements par un agent chimique léthal dissipatifPELEG, Micha.Food research international. 2002, Vol 35, Num 4, pp 327-336, issn 0963-9969Article
Production of extracellular enzymes by Trichoderma reesei M-7 on mixtures of lactose and glucose at different temperatures = Production d'enzymes extracellulaires par Trichoderma reesei M-7 sur des mélanges de lactose et glucose à différentes températuresJANAS, Piotr; TARGONSKI, Zdzisław; UDEH, Kenneth O et al.Polish journal of food and nutrition sciences. 2002, Vol 11, Num 1, pp 23-29, issn 1230-0322Article
Continuous production of pectic oligosaccharides in an enzyme membrane reactor = Production continue d'oligosides pectiques dans un réacteur enzymatique à membraneOLANO-MARTIN, E; MOUNTZOURIS, K. C; GIBSON, G. R et al.Journal of food science. 2001, Vol 66, Num 7, pp 966-971, issn 0022-1147Article
Phytase production and phytic acid reduction in rapeseed meal by Aspergillus niger during solid state fermentation = Production de phytase et réduction d'acide phytique dans la farine de colza par Aspergillus niger lors de la fermentation sur substrat solideEL-BATAL, A. I; KAREM, H. Abdel.Food research international. 2001, Vol 34, Num 8, pp 715-720, issn 0963-9969Article
Selective in vitro binding of dietary mutagens, individually or in combination, by lactic acid bacteria = Liaison sélective in vitro de mutagènes alimentaires, individuellement ou en combinaison, par des bactéries lactiquesTURBIC, A; AHOKAS, J. T; HASKARD, C. A et al.Food additives and contaminants. 2002, Vol 19, Num 2, pp 144-152, issn 0265-203XArticle
The effect of NaCl on survival of Shigella flexneri in broth as affected by temperature and pH = L'effet du NaCl sur la survie de Shigella flexneri dans un bouillon en fonction de la température et du pHZAIKA, Laura L.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 5, pp 774-779, issn 0362-028XArticle
The use of FT-IR microspectroscopic mapping to study the effects of enzymatic retting of flax (Linum usitatissimum L) stems = L'utilisation de la microspectroscopie Infra Rouge à Transformée de Fourier pour étudier les effets d'un rouissage enzymatique de tiges de lin (Linum usitatissimum L)HIMMELSBACH, David S; KHALILI, Sadia; AKIN, Danny E et al.Journal of the science of food and agriculture. 2002, Vol 82, Num 7, pp 685-696, issn 0022-5142Article
Sources, properties, applications and potential uses of tannin acyl hydrolase = Sources, propriétés, applications et utilisations potentielles de la tannaseAGUILAR, C. N; GUTIERREZ-SANCHEZ, G.Food science and technology international. 2001, Vol 7, Num 5, pp 373-382, issn 1082-0132Article
Effects of altering fermentation parameters on glycerol and bioethanol production from cane molasses = Effets de la modification des paramètres de fermentation sur la production de glycérol et de bioéthanol à partir de mélasse de canneMUNENE, Cate N; KAMPEN, Willem H; NJAPAU, Henry et al.Journal of the science of food and agriculture. 2002, Vol 82, Num 3, pp 309-314, issn 0022-5142Article
Examination of the microbial status of selected indigenous fermented foods in Nigeria = Examen de l'état microbiologique d'aliments traditionnels fermentés sélectionnés au NigériaOLASUPO, N. A; SMITH, S. I; AKINSINDE, K. A et al.Journal of food safety. 2002, Vol 22, Num 2, pp 85-93, issn 0149-6085Article
Isolation and characteristics of Bacillus subtilis CN2 and its collagenase production = Isolement et caractéristiques de Bacillus subtilis CN2 et sa production de collagènaseTRAN, L. H; NAGANO, H.Journal of food science. 2002, Vol 67, Num 3, pp 1184-1187, issn 0022-1147Article
Nature of the inactivation curves of Bacillus Pumilus spores heated using non-isothermal and isothermal treatments = Nature des courbes d'inactivation de spores de Bacillus Pumilus chauffées par des traitements non isothermes et isothermesRUIZ, P; OCIO, M. J; CARDONA, F et al.Journal of food science. 2002, Vol 67, Num 2, pp 776-779, issn 0022-1147Article
Relationship between fumonisin production and FUM gene expression in Fusarium verticillioides under different environmental conditionsFANELLI, Francesca; IVERSEN, Anita; LOGRIECO, Antonio F et al.Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment (Print). 2013, Vol 30, Num 2, pp 365-371, issn 1944-0049, 7 p.Article
Reduction of exposure to acrylamide: achievements, potential of optimization, and problems encountered from the perspectives of a swiss enforcement laboratory : Acrylamide in food: A survey of two years of research activitiesGROB, Koni.Journal of AOAC International. 2005, Vol 88, Num 1, pp 253-261, issn 1060-3271, 9 p.Article
Antimicrobial resistance of food-related Salmonella isolates, 1999-2000 = Résistance antimicrobienne d'isolats alimentaires de Salmonella, 1999-2000KIESSLING, Connie R; CUTTING, Jeffrey H; LOFTIS, Mercedes et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 4, pp 603-608, issn 0362-028XArticle
Simulation of E. coli inactivation by carbon dioxide under pressure = Simulation de l'inactivation de E. coli par du dioxyde de carbone sous pressionPELEG, M.Journal of food science. 2002, Vol 67, Num 3, pp 896-901, issn 0022-1147Article
Studies on the effect of sterols on ethanol production = Etudes de l'effet des stérols sur la production d'éthanolCHAUDHARI, A. B; TALEGAONKAR, S. K; CHINCHOLKAR, S. B et al.Journal of food science and technology (Mysore). 2002, Vol 39, Num 1, pp 47-52, issn 0022-1155Article
Detection of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli in foods by Enrichment culture and polymerase chain reaction enzyme-linked immunosorbent assay = Détection de Campylobacter jejuni et Campylobacter coli dans les aliments par culture d'enrichissement et réaction en chaîne par la polymérase et ELISABOLTON, F. J; SAILS, A. D; FOX, A. J et al.Journal of food protection. 2002, Vol 65, Num 5, pp 760-767, issn 0362-028XArticle
Hydrolytic selectivity of patatin (lipid acyl hydrolase) from potato (Solanum tuberosum L.) tubers toward various lipids = Sélectivité hydrolytique de la patatine (lipide acyl hydrolase) de tubercules de pomme de terre (Solanum tuberosum L.) pour différents lipidesANDERSON, Corey; PINSIRODOM, Praphan; PARKIN, Kirk L et al.Journal of food biochemistry. 2002, Vol 26, Num 1, pp 63-74, issn 0145-8884Article
Trypsin immobilization on derivatized cellulose beads by biospecific avidin-biotin interaction and characterization of the immobilized activity = Immobilisation de la trypsine sur des billes de cellulose modifiée par l'interaction biospécifique avidine-biotine et caractérisation de l'activité de l'enzyme immobiliséeJANOLINO, Violeta G; SWAISGOOD, Harold E.Journal of food biochemistry. 2002, Vol 26, Num 2, pp 119-129, issn 0145-8884Article
Cholesterol-lowering food additives: lipase-catalysed preparation of phytosterol and phytostanol esters = Additifs alimentaires abaissant le taux de cholestérol: préparation catalysée par une lipase, de phytostérol et d'esters de phytostanolWEBER, Nikolaus; WEITKAMP, Petra; MUKHERJEE, Kumar D et al.Food research international. 2002, Vol 35, Num 2-3, pp 177-181, issn 0963-9969Conference Paper