Bases de datos bibliográficos Pascal y Francis

Ayuda

Resultados de su búsqueda

Su búsqueda

au.\*:("FUNEL, A")

Tipo de documento [dt]

A-Z Z-A Frecuencia ↓ Frecuencia ↑
Exportación CSV

Año de publicación [py]

A-Z Z-A Frecuencia ↓ Frecuencia ↑
Exportación CSV

Disciplina (documento) [di]

A-Z Z-A Frecuencia ↓ Frecuencia ↑
Exportación CSV

Idioma

A-Z Z-A Frecuencia ↓ Frecuencia ↑
Exportación CSV

País del autor

A-Z Z-A Frecuencia ↓ Frecuencia ↑
Exportación CSV

Resultados 1 a 25 de 103

  • Página / 5
Exportación

Selección :

  • y

L'ENZYME MALOLACTIQUE DES BACTERIES LACTIQUES DU VIN = MALOLACTIC ENZYME FROM LACTIC ACID BACTERIA OF WINELANVAUD FUNEL A.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 451-456; BIBL. 7 REF.Conference Paper

RECHERCHES SUR LE GAZ CARBONIQUE DES VINSLONVAUD FUNEL A.1976; ; S.L.; DA. 1976; PP. 1-162; BIBL. 4P.1/2; (THESE DOCT. CHIM., MENTION OENOL.; BORDEAUX II)Thesis

MESURE DE LA RESISTANCE A L'ECLATEMENT DES GRAINS DE RAISINSSEGUIN G; FUNEL A.1973; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1973; VOL. 59; NO 2; PP. 143-150; BIBL. 12 REF.Serial Issue

APPLICATION DE LA BIOLUMINESCENCE AU DENOMBREMENT DES MICROORGANISMES VIVANTS DANS LES VINS.LONVAUD FUNEL A; JOYEUX A.1982; CONNAISSANCE DE LA VIGNE ET DU VIN.; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1982; VOL. 16; NO 4; PP. 241-256; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 6 REF.; 6 FIG./8 TABL.Article

LE COEFFICIENT DE SOLUBILITE DU GAZ CARBONIQUE DANS LES VINSLONVAUD FUNEL A; MATSUMOTO N.1979; VITIS; DEU; DA. 1979; VOL. 18; NO 2; PP. 137-147; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.Article

PURIFICATION AND PROPERTIES OF A MALOLACTIC ENZYME FROM A STRAIN OF LEUCONOSTOC MESENTEROIDES ISOLATED FROM GRAPES = PURIFICATION ET PROPRIETES D'UNE ENZYME MALOLACTIQUE PROVENANT D'UNE SOUCHE DE LEUCONOSTOC MESENTEROIDES ISOLEE SUR DU RAISINLONVAUD FUNEL A; STRASSER DE SAAD AM.1982; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1982; VOL. 43; NO 2; PP. 357-361; BIBL. 11 REF.Article

Les applications de la biologie moléculaire à la connaissance des bactéries lactiques du vin. Intérêts œnologiques = Applications of molecular biology to the knowledge of wine lactic acid bacteria. Oenological interestsLONVAUD-FUNEL, A.Bulletin de l'OIV. 1998, Vol 71, Num 807-08, pp 397-405, issn 0029-7127Article

AUTOMATISATION EN FLUX CONTINU DU DOSAGE ENZYMATIQUE DE L'ACIDE MALIQUE DES VINSLONVAUD FUNEL A; DONECHE B; BLEUZE D et al.1980; CONNAISS. VIGNE VIN; ISSN 0010-597X; FRA; DA. 1980 PUBL. 1981; VOL. 14; NO 4; PP. 207-217; ABS. ENG/GER/SPA/ITA; BIBL. 4 REF.Article

LE GAZ CARBONIQUE DES VINS, SON INCIDENCE ORGANOLEPTIQUE.RIBEREAU GAYON P; LONVAUD FUNEL A.1976; C.R. ACAD. AGRIC. FR.; FR.; DA. 1976; VOL. 62; NO 7; PP. 491-497; BIBL. 4 REF.Article

Microbiology of the malolactic fermentation : molecular aspectsLONVAUD-FUNEL, A.FEMS microbiology letters. 1995, Vol 126, Num 3, pp 209-214, issn 0378-1097Article

La désacidification biologique des vins. Etat de la question. Perspectives d'avenir = Biological desacidification of wines . State of the art .Future prospectsLONVAUD-FUNEL, A.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 1994, Vol 28, Num 2, pp 161-170, issn 1151-0285Article

LE GAZ CARBONIQUE DES VINS. II. ASPECT TECHNOLOGIQUE.LONVAUD FUNEL A; RIBEREAU GAYON P.1977; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1977; VOL. 11; NO 2; PP. 165-182; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. ITAL.; BIBL. 7 REF.Article

LE GAZ CARBONIQUE DES VINS. I. DOSAGE A L'AIDE D'UNE ELECTRODE SPECIFIQUE, COMPARAISON AVEC LES METHODES TRADITIONNELLES.LONVAUD FUNEL A; RIBEREAU GAYON P.1976; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1976; VOL. 10; NO 4; PP. 391-407; ABS. ANGL. ALLEM. ESP. ITAL.; BIBL. 1 P.Article

Incidence du dioxyde de soufre sur les micro-organismes pendant l'élevage des vins rouges = The effect of sulphur dioxide on micro-organisms during the ageing of red winesMILLET, V; LONVAUD-FUNEL, A.Journal des sciences et techniques de la tonnellerie. 1999, Vol 5, pp 27-45, issn 1274-2244, 18 p.Article

Characterization of membrane-bound ATPase activity of Leuconostoc oenos : growth conditionsGARBAY, S; LONVAUD-FUNEL, A.Applied microbiology and biotechnology. 1994, Vol 41, Num 5, pp 597-602, issn 0175-7598Article

Différenciation des principales espèces de levures de vin par l'analyse des acides gras libres totaux par chromatographie en phase gazeuse = Yeast species differenciation using total free fatty acid analysis by gas-liquid chromatographyROZES, N; LONVAUD-FUNEL, A.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 1991, Vol 25, Num 2, pp 85-97Article

Identification des bactéries lactiques du vin par hybridation ADN/ADN avec des sondesLONVAUD-FUNEL, A; JOYEUX, A.Revue française d'oenologie. 1991, Vol 31, Num 132, pp 57-62, issn 0395-899XConference Paper

Constitution des acides gras des membranes des bactéries lactiques du vin : incidences des conditions de cultureLONVAUD-FUNEL, A; DESENS, C.Sciences des aliments. 1990, Vol 10, Num 4, pp 817-829, issn 0240-8813, 13 p.Article

Subleading-twist effects in single-spin asymmetries in semi-inclusive deep-inelastic scattering on a longitudinally polarized hydrogen targetAIRAPETIAN, A; AKOPOV, N; BACCHETTA, A et al.Physics letters. Section B. 2005, Vol 622, Num 1-2, pp 14-22, issn 0370-2693, 9 p.Article

Efficacy of naftidrofuryl in patients with moderate senile dementiaSALDMANN, F; FUNEL, A; JACQUET, P et al.Current medical research and opinion. 1991, Vol 12, Num 6, pp 379-389, issn 0300-7995, 11 p.Article

Comparison of partial malolactic enzyme gene sequences for phylogenetic analysis of some lactic acid bacteria species and relationships with the malic enzymeGROISILLIER, A; LONVAUD-FUNEL, A.International journal of systematic bacteriology. 1999, Vol 49, Num 4, pp 1417-1428, issn 0020-7713Article

Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wineSOHIER, D; LONVAUD-FUNEL, A.Food microbiology. 1998, Vol 15, Num 4, pp 391-397, issn 0740-0020Article

Response of Leuconostoc œnos to environmental changesGARBAY, S; LONVAUD-FUNEL, A.Journal of applied bacteriology. 1996, Vol 81, Num 6, pp 619-625, issn 0021-8847Article

Histamine production by wine lactic acid bacteria : isolation of a histamine-producing strain of Leuconostoc oenosLONVAUD-FUNEL, A; JOYEUX, A.Journal of applied bacteriology. 1994, Vol 77, Num 4, pp 401-407, issn 0021-8847Article

Hydroxycinnamic acid decarboxylase activity of Brettanomyces bruxellensis involved in volatile phenol production: Relationship with cell viabilityLAFORGUE, R; LONVAUD-FUNEL, A.Food microbiology. 2012, Vol 32, Num 2, pp 230-234, issn 0740-0020, 5 p.Article

  • Página / 5