Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ADULTERATION")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2947

  • Page / 118
Export

Selection :

  • and

ESTUDIO ANALITICO COMPARATIVO DE WHISKIES IMPORTADOS SEGUN UN PROCEDENCIA Y ANOS DE ENVEJECIMIENTO = ETUDE ANALYTIQUE COMPAREE DES WHISKIES IMPORTES, SELON LEUR AGE ET LEUR PROVENANCECACERES IM; LOPEZ A; VILLANUA L et al.1981; ANALES DE BROMATOLOGIA; ISSN 0003-2492; ESP; DA. 1981; VOL. 33; NO 2; PP. 157-174; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

BEITRAG ZUR UNTERSCHEIDUNG VON GAERUNGSESSIG UND SYNTHETISCHEM SAEUREESSIG DURCH DIE BESTIMMUNG DER SPEZIFISCHEN 14C-RADIOAKTIVITAET. = CONTRIBUTION A LA DIFFERENCIATION, PAR DETERMINATION DE LA RADIOACTIVITE SPECIFIQUE DE 14C, ENTRE VINAIGRE OBTENU PAR FERMENTATION OU PAR SYNTHESESCHMID ER; KENNDLER E; FOGY I et al.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 163; NO 2; PP. 121-122; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

PERCENTUALE DI ANNACQUAMENTO DEL LATTE: CONTRIBUTO ALLA VALUTAZIONE ATTRAVERSO LA "COSTANTE DI OLIVARI". = TAUX DE MOUILLAGE DU LAIT: CONTRIBUTION A SON EVALUATION A L'AIDE DE LA CONSTANTE D'OLIVARICHIOFFI V.1977; BOLL. CHIMICI UN. ITAL. LAB. PROV.; ITAL.; DA. 1977; VOL. 3; NO 3; PP. 98-105; BIBL. 9 REF.Article

DETECTION DE L'ADULTERATION DU LAIT PAR MOUILLAGECSAK A; KOVACS L; KACSKOVICS M et al.1976; ELELMISZERVIZGAL. KOEZL.; MAGYAR.; DA. 1976; VOL. 22; NO 5-6; PP. 289-294; ABS. RUSSE ALLEM. ANGL.Article

DETECCION DE LA PRESENCIA DE VINAGRE DE VINO EN ESCABECHES Y ENCURTIDOS. II: ENCURTIDOS = DETECTION DE LA PRESENCE DE VINAIGRE DE VIN DANS LES POISSONS MARINES ET LES PICKLES. II. PICKLESGIL DE LA PENA ML; POLO C; SANCHEZ JJ et al.1982; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ISSN 0034-7698; ESP; DA. 1982; VOL. 22; NO 1; PP. 120-132; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.Article

CLARIFYING SOME OF THE MYTHS AND CONFUSION ABOUT HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP, SUGAR AND HONEYTRUMPETER JN.1981; AM. BEE. J.; USA; DA. 1981; VOL. 121; NO 12; PP. 857-863Article

FREEZING POINTS OF RAW AND PASTEURIZED MILKS.WATROUS GH JR; BARNARD SE; COLEMAN WW et al.1976; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 39; NO 7; PP. 462-463; BIBL. 9 REF.Article

FREEZING POINTS AND MILK ADULTERATION.BARNARD SE.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 4; PP. 272-273Article

COLORIMETRIC DETERMINATION OF CHLORAL HYDRATE IN TODDY.PRASAD MS; SUBBA RAO MS.1976; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1976; VOL. 13; NO 6; PP. 339-340; BIBL. 4 REF.Article

TENEUR EN ISOTOPES STABLES DU RHUM ET DES PRINCIPAUX ALCOOLS DE BOUCHE.BRICOUT J; MENORET Y.1975; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1975 PARU 1976; VOL. 24; NO 3-4; PP. 247-254; ABS. ANGL. ESP. ITAL.; BIBL. 6 REF.Article

DIFFERENZIAZIONE DI MARGARINE IN BASE AL CONTENUTO PROTEICO. = DIFFERENCIATION DES MARGARINES A PARTIR DE LEUR TENEUR PROTEIQUE.CARDILLO M.1982; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE.; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1982; VOL. 59; NO 8; PP. 431-435; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 3 FIG.Article

DETECTION OF PIG AND BUFFALO BODY FAT IN COW AND BUFFALO GHEES BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY = DETECTION, PAR CALORIMETRIE DIFFERENTIELLE A BALAYAGE, DE LA GRAISSE CORPORELLE DE PORC ET DE BUFFLE DANS LE GHEE DE BUFFLE ET DE VACHELAMBELET P; GANGULI NC.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 1005-1008; BIBL. 15 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

APORTACION AL ESTUDIO DE LOS VINAGRES ESPANOLES. II. CONTENIDO EN C14. = CONTRIBUTION A L'ETUDE DES VINAIGRES ESPAGNOLS. II. TENEUR EN 14CGIL DE LA PENA ML; GARRIDO MD; LLAGUNO C et al.1976; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ESP.; DA. 1976; VOL. 16; NO 3; PP. 413-418; ABS. ANGL. ALLEM. FR.; BIBL. 9 REF.Article

APPLICAZIONI E LIMITI DELLA CALORIMETRIA DIFFERENZIALE ESPLORATIVA (D.S.C.) AL RILEVAMENTO DEL SEGO NEL BURRO = APPLICATION ET LIMITE DE LA CAOLORIMETRIE DIFFERENTIELLE A BALAYAGE (D.S.C.) POUR LA DETECTION DU SUIF DANS LE BEURREAMELOTTI G; BRIANZA M; LODIGIANI P et al.1983; RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE; ISSN 0035-6808; ITA; DA. 1983; VOL. 60; NO 9; PP. 557-564; ABS. ENG; BIBL. 27 REF.; 8 FIG./8 TABL.Conference Paper

POLAROGRAPHISCHE BESTIMMUNG DES MOLKENPROTEINANTEILES IN MILCHPULVERN. = DOSAGE POLAROGRAPHIQUE DES PROTEINES DU LACTOSERUM DANS LES LAITS EN POUDREMROWETZ G; KLOSTERMEYER H.1976; MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 6; PP. 346-349; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.Article

STATISTICAL EVALUATION OF DATA FOR DETECTING ADULTERATION OF CALIFORNIA NAVEL ORANGE JUICE = ANALYSE STATISTIQUE DES DONNEES POUR LA DETECTION DES ADULTERATIONS DU JUS D'ORANGE NAVEL DE CALIFORNIEVANDERCOOK CE; NAVARRO JL; SMOLENSKY DC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 636-655; 6 P.; BIBL. 22 REF.; 1 FIG./10 TABL.Article

DIE VERWENDUNG STABILER ISOTOPE ZUR CHARAKTERISIERUNG VON HONIGEN, IHRER HERKUNFT UND IHRER VERFAELSCHUNG. = L'UTILISATION D'ISOTOPES STABLES POUR LA CARACTERISATION DES MIELS, DE LEUR ORIGINE ET DE LEUR ADULTERATIONZIEGLER H; STICHLER W; MAURIZIO A et al.1977; APIDOLOGIE; FR.; DA. 1977; VOL. 8; NO 4; PP. 337-347; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 8 REF.Article

DETERMINATION OF ADDED BLOOD IN GROUND BEEF.KARASZ AB; ANDERSEN R; POLLMAN R et al.1976; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 6; PP. 1240-1243; BIBL. 7 REF.Article

L'IMPIEGO DEL LATTE MAGRO IN POLVERE PER USO ZOOTECNICO NELLA PREPARAZIONE DEI DERIVATI DEL LATTE. = UTILISATION DU LAIT ECREME DESHYDRATE, DESTINE A L'ALIMENTATION ANIMALE, POUR LA PREPARATION DE PRODUITS LAITIERSCORTESI ML; DELLA GALA G.1975; VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 26; NO 9-12; PP. 363-368; ABS. FR. ALLEM.; BIBL. 1 REF.Article

DETECTION OF COW MILK IN GOAT MILK BY POLYACRYLAMIDE GEL ELECTROPHORESIS = DETECTION, PAR ELECTROPHORESE SUR GEL DE POLYACRYLAMIDE, DU LAIT DE VACHE DANS LE LAIT DE CHEVREFURTADO MC.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 9; PP. 1822-1824; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

DETECTION OF PIG AND BUFFALO BODY FAT IN COW AND BUFFALO GHEES BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRYLAMBELET P; GANGULI NC.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 5; PP. 1005-1008; BIBL. 15 REF.Article

ACEITES VEGETALES DESNATURALIZADOS CON ANILINA. II. DETERMINACION DE ANILIDAS GRASAS POR CROMATOGRAFIA GASEOSA Y CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA EFICACIA. = HUILES VEGETALES DENATUREES PAR L'ANILINE. II. DETERMINATION DES ANILIDES GRAS PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ET CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCEVAZQUEZ RONCERO A; GRACIANI CONSTANTE E; JANER DEL VALLE C et al.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 29-35; BIBL. 14 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

DETERMINACION ESPECTROFOTOMETRICA DE ANILIDAS DE ACIDOS GRASOS Y ANILINA LIBRE EN ACEITES COMESTIBLES. = DETERMINATION SPECTROPHOTOMETRIQUE DES ANILIDES D'ACIDES GRAS ET DE L'ANILINE LIBRE DANS LES HUILES ALIMENTAIRESALBI MA; VIOQUE A.1983; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1983; VOL. 34; NO 1; PP. 24-28; ABS. ENG/FRE; BIBL. 11 REF.Article

13C/12C RATIOS OF CITRUS HONEYS AND NECTARS AND THEIR REGULATORY IMPLICATIONS. = RAPPORTS C13/C12 DES MIELS ET DES NECTARS D'AGRUMES ET LEURS IMPLICATIONS EN LEGISLATIONWHITE JW JR; ROBINSON FA.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 1-3; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article

DETECTION OF CAPSAICIN IN ADULTERATED GINGER OLEORESIN.BHAGYA.1977; J. FOOD SCI. TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 14; NO 4; PP. 176-177; BIBL. 5 REF.Article

  • Page / 118