Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("AROMATISANT")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2960

  • Page / 119
Export

Selection :

  • and

RECENT PROGRESS IN THE CONSIDERATION OF FLAVORING INGREDIENTS UNDER THE FOOD ADDITIVES AMENDMENT. VIII. GRAS SUBSTANCES = EVOLUTION RECENTE EN CE QUI CONCERNE LES INGREDIENTS D'AROMATISATION DANS LE CADRE DE LA LEGISLATION DES ADDITIFS ALIMENTAIRES. VIII. SUBSTANCES GRASOSER BL; FORD RA.1974; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 28; NO 9; PP. 76-80 (3 P.); BIBL. 9 REF.Article

RECENT PROGRESS IN THE CONSIDERATION OF FLAVORING INGREDIENTS UNDER THE FOOD ADDITIVES AMENDMENT. VI. GRAS SUBSTANCES = PROGRES RECENTS EN CE QUI CONCERNE LES AGENTS AROMATISANTS SOUMIS AU FOOD ADDITIVE AMENDMENT. VI. SUBSTANCES GRASOSER BL; FORD RA.1973; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 27; NO 1; PP. 64-67; BIBL. 5 REF.Serial Issue

HERBS AND SPICES FOR FOOD MANUFACTURE = HERBES ET EPICES POUR LA TECHNOLOGIE ALIMENTAIREHEATH HB.1972; TROP. SCI.; G.B.; DA. 1972; VOL. 14; NO 3; PP. 245-259; H.T. 1; BIBL. 15 REF.Serial Issue

MICROENCAPSULATION IN THE FLAVOUR INDUSTRY. IMCKERNAN WM.1972; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1972; VOL. 3; NO 12; PP. 596-600 (4 P.); ABS. ALLEM. FR. ITAL.; BIBL. 3 REF.Serial Issue

WHY NATURAL. WHY NOT SYNTHETICHEATH H.1971; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1971; VOL. 2; NO 11; PP. 630-632Serial Issue

DETERMINATION SEMI-QUANTITATIVE PAR CHROMATOGRAPHIE EN COUCHE MINCE DE CERTAINS AROMATISANTS ALIMENTAIRESTOMUS R.1973; IGIENA; ROMAN.; DA. 1973; VOL. 22; NO 2; PP. 105-110; ABS. FR. ALLEM. ANGL. RUSSE; BIBL. 11 REF.Serial Issue

RECENT PROGRESS IN THE CONSIDERATION OF FLAVORING INGREDIENTS UNDER THE FOOD ADDITIVES AMENDMENT. IX. GRAS SUBSTANCES = DONNEES RECENTES DANS LE DOMAINE DES FLAVORISANTS POUR L'AMELIORATION DES ADDITIFS ALIMENTAIRES. IX. SUBSTANCES GRASOSER BL; FORD RA.1975; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 29; NO 8; PP. 70-72; BIBL. 8 REF.Article

ENCAPSULATED FLAVOURS - THEIR APPLICATIONS AND DEVELOPMENT. = LES AROMES ENCAPSULES - LEURS MISE AU POINT ET UTILISATIONSBEDFORD JR; ASHWORTH DR.1983; FOOD (LONDON. 1979).; ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 2; PP. 13-15; BIBL. 7 REF.; 2 PHOTO./1 TABL.Article

AROMATISANTS SYNTHETIQUES POUR MARGARINEARTAMONOV PA; VIKTOROVSKAYA VM; MIKHAJLOVA IV et al.1976; MASLOZHIR. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 4; PP. 17-18Article

MONOGRAPHS ON FRAGRANCE RAW MATERIALS. = MONOGRAPHIES SUR LES MATERIAUX AROMATIQUES BRUTSOPDYKE DLJ.1975; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 13; NO 5; PP. 545-553; BIBL. DISSEM.Article

TECHNOLOGIE DE L'AROMATISATIONJAUBERT M.1983; REVUE (LA) DES FABRICANTS; ISSN 0223-1077; FRA; DA. 1983; VOL. 58; NO 5; PP. 11-15; 1 FIG.Conference Paper

LES SUBSTANCES AROMATISANTES PHARMACEUTIQUES ET LEUR CONTROLE ANALYTIQUE.ROUZET M; DROUET S; GARCON JP et al.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 746; PP. 757-761Article

LEARNED TASTE AVERSIONS INDUCED BY HIGH DOSES OF MONOSODIUM L-GLUTAMATE = AVERSIONS APPRISES DU GOUT, INDUITES PAR DES DOSES ELEVEES DE L-GLUTAMATE MONOSIDIQUEVOGEL JR; NATHAN BA.1975; PHARMACOL. BIOCHEM. BEHAV.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 3; NO 5; PP. 935-937; BIBL. 11 REF.Article

EMPLOI DES EXTRAITS PAR CO2 DES GRAINES AROMATIQUES EN VUE D'AROMATISATION DU PAINVOLODICHEVA LF; LYUBARSKIJ LN; TOKAREVA RR et al.1974; KHLEBOPEK. KONDITER. PROMYSHL.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 9; PP. 11-13Article

MICROENCAPSULATION IN THE FLAVOUR INDUSTRY. IIMCKERNAN WM.1973; FLAVOUR INDUSTRY; G.B.; DA. 1973; VOL. 4; NO 2; PP. 70-72 (2 P.)Serial Issue

L'ACIDO GLUTAMMICO, COSTITUENTE FONDAMENTALE DEI COMPLESSI PROTEICI VEGETALI ED ANIMALI ED IL SUO SIGNIFICATO NUTRIZIONALE = L'ACIDE GLUTAMIQUE, CONSTITUANT FONDAMENTAL DES COMPLEXES PROTEIQUES VEGETAUX ET ANIMAUX ET SA SIGNIFICATION NUTRITIONNELLE1972; MINERVA MED.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 63; NO 57; PP. 3069-3079; BIBL. 21 REF.Serial Issue

INTERET DE LA CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DU HEAD-SPACE POUR L'ETUDE D'AROMES UTILISES EN PHARMACIE1971; GATTEFOSSE S.F.P.A., BULL. TECH.; FR.; DA. 1971; VOL. 61; NO 66; PP. 67-69Serial Issue

ENCAPSULATION SYSTEMS AND THEIR APPLICATIONS IN THE FLAVOUR INDUSTRY = LES SYSTEMES D'ENCAPSULATION ET LEURS APPLICATIONS DANS L'INDUSTRIE DES AROMESTAYLOR AH.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 9; PP. 48-52; 4 P.; BIBL. 13 REF.Conference Paper

ENVASADO DE ACEITUNAS NEGRAS POR OXIDACION EN MEDIO ACIDO Y CON ESENCIAS AROMATICAS. = CONDITIONNEMENT DES OLIVES EN CONSERVE PAR OXYDATION EN MILIEU ACIDE ET AVEC DES HUILES ESSENTIELLESGARRIDO FERNANDEZ A; SANCHEZ ROLDAN F.1982; GRASAS Y ACEITES (SEVILLA).; ISSN 0017-3495; ESP; DA. 1982; VOL. 33; NO 6; PP. 340-345; ABS. ENG/FRE; BIBL. 4 REF.; 2 FIG./7 TABL.Article

APPORT DES METHODES SPECTROSCOPIQUES AU CONTROLE DE CONFORMITE DES DENREES AROMATIQUESBRICOUT J.1979; LABO-PHARMA, PROBL. TECH.; FRA; DA. 1979; VOL. 27; NO 288; PP. 520-522; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

SYNTHETIC FLAVORS: A NEW APPROACH TO EFFICIENCY AND SAFETY.AMOORE JE.1976; CHEM. SENS. FLAVOR; NETHERL.; DA. 1976; VOL. 2; NO 1; PP. 27-38; BIBL. 28 REF.Article

LONG-TERM TOXICITY OF ISOAMYL SALICYLATE IN RATS = LA TOXICITE A COURT TERME DU SALICYLATE D'ISOAMYLE CHEZ LES RATSDRAKE JJP; GAUNT IF; BUTTERWORTH KR et al.1975; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 13; NO 2; PP. 185-193; BIBL. 15REF.Article

EXTRAITS AROMATIQUES NATURELS. EVALUATION DE LEUR QUALITE ET POSSIBILITES D'APPLICATION EN INDUSTRIE ALIMENTAIREKARWOWSKA K; KOSTRZEWA E; CHARAZKA Z et al.1975; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1975; VOL. 25; NO 1; PP. 59-65; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 2 P.Article

Coefficient de dilatation volumique thermique des aromatisantsBEGUNOV, A. A; VASIL'EVA, V. E; MIKHEEVA, E. M et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1985, Num 3, pp 15-16, issn 0025-4649Article

UBER SYNTHETISCHE AROMASTOFFE. III. DIASTEREOMERE UND ENANTIOMERE ESTER DER 3-METHYL-3-PHENYLGLYCIDSAEURE = LES AROMATISANTS ARTIFICIELS. III. ESTERS DIASTEREOMERES ET ENANTIOMERES DE L'ACIDE METHYL-3-PHENYL-3-GLYCIDIQUEMOSANDL A.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 177; NO 2; PP. 129-134; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 6 FIG./1 TABL.Article

  • Page / 119