Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("ATTENDRISSAGE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 285

  • Page / 12
Export

Selection :

  • and

BLADE TENDERIZATION EFFECTS ON BEEF LONGISSIMUS SENSORY AND INSTRON TEXTURAL MEASUREMENTSHAYWARD LH; HUNT MC; KASTNER CL et al.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 4; PP. 925-935; 7 P.; BIBL. 23 REF.Article

ENZYMES ET TENDRETE DES VIANDESHENRY M.1972; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FR.; DA. 1972; VOL. 21; NO 3; PP. 385-422; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 4 P.; (COMPTE RENDU TRAV. 13EME. SYMP. COMM. INT. IND. AGRIC. ALIMENT.; PARIS; 1972)Conference Paper

LEG-TWISTING: A METHOD FOR IMPROVING BEEF MUSCLE TENDERNESSOKUBANJO A.1978; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 15; NO 5; PP. 183-188; BIBL. 15 REF.Article

Effect of prerigor pressurization on the activity of calcium-activated factor = Effet de la pressurisation prerigor sur l'activité des facteurs activés par le calciumKOOHMARAIE, M; KENNICK, W. H; ELGASIM, E. A et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 680-684, issn 0022-1147Article

La tendreté de la viandeROSSET, M; LAMELOISE, P; ROUSSEL-CIQUARD, N et al.1984, 235 p.Book

Response surface methodology approach to the optimization of boneless ham yield = Approche, par la méthodologie de la surface de réponse, de l'optimisation du rendement en jambon désosséMOTYCKA, R. R; DEVOR, R. E; BECHTEL, P. J et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1386-1389, issn 0022-1147Article

Effect of needle tenderization on salt absorption, yields, composition and palatability of dry-cured hams produced from packer style and skinned green hams = Effets d'un attendrissage par piqures sur l'absorption de sel, le rendement, la composition et la palatabilité des jambons salés obtenus à partir de jambons découennés ou nonKEMP, J. D; FOX, J. D.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 2, pp 295-299, issn 0022-1147Article

TENDERIZATION OF MEAT WITH PAPAYA LATEX PROTEASES = ATTENDRISSAGE DE LA VIANDE AVEC DES PROTEASES DU LATEX DE PAPAYEKANG CK; WARNER WD.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 4; PP. 812-818; BIBL. 29 REF.Article

EFFECT OF ELECTRICAL STIMULATION ON THE TENDERIZATION OF MUTTON BY AGING = EFFET DE LA STIMULATION ELECTRIQUE SUR L'ATTENDRISSEMENT DE LA VIANDE DE MOUTON PAR MATURATIONMOLLER AJ; BOUTON PE; HARRIS PV et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 874-896; 5 P.; BIBL. 28 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

HIGH-TEMPERATURE TENDERIZING OF BEEF SIDES : BACTERIAL CONSIDERATIONS. = L'ATTENDRISSEMENT A HAUTE TEMPERATURE, DES CARCASSES DE BOEUF : CONSIDERATIONS BACTERIOLOGIQUES.WILHELM KE; MARSH BB; LOCHNER JV et al.1982; APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1982; VOL. 44; NO 5; PP. 1244-1245; BIBL. 6 REF.; 2 TABL.Article

COMPARISON OF POSTMORTEN TREATMENTS FOR IMPROVING TENDERNESS OF BEEF = COMPARAISON DE TRAITEMENTS POST-MORTEM POUR AMELIORER LA TENDRETE DE LA VIANDE DE BOEUFHOSTETLER RL; CARPENTER ZL; SMITH GC et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 2; PP. 223-226; BIBL. 14 REF.Article

UBER DEN LEBENSMITTELCHEMISCHEN NACHWEIS EINER MIT PROTEASEPRAEPARATEN VORGENOMMENEN BEHANDLUNG VON RINDERMUSKELFLEISCH = MISE EN EVIDENCE BROMATOLOGIQUE DU TRAITEMENT DE LA VIANDE DE BOEUF AVEC DES PREPARATIONS DE PROTEASESGASSMANN B; PRZYBILSKI H.1974; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 18; NO 6-7; PP. 645-651; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 33 REF.Article

A RESEARCH NOTE. EFFECT OF BLADE SIZE FOR MECHANICALLY TENDERIZING BEEF ROUNDS. = NOTE DE RECHERCHE. EFFET DE LA DIMENSION DES LAMES POUR L'ATTENDRISSEMENT MECANIQUE DES ROTIS DE BOEUF.MANDIGO RW; OLSON DG.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 2095-2096; BIBL. 18 REF.; 2 TABL.Article

Alterations in bovine skeletal muscle desmin and the cytoskeleton induced by temperature and electrical stimulation = Influences de la température et de la stimulation électrique sur les altérations de la cytostructure et de la desmine des muscles squelettiques bovinsKASANG, Lenard Edward.1984Thesis

Effects of blade tenderization and trimming of connective tissue on hot-boned, restructuted, pre-cooked roasts from cows = Effets de l'attendrissage par lames et de l'élimination du tissu connectif sur la qualité des rôtis de viande de boeuf, désossés à chaud, reconstitués et pré-cuitsFLORES, H. A; KASTNER, C. L; KROPF, D. H et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 5, pp 1176-1179, issn 0022-1147Article

A study of the action of bovine cathepsin D on intramuscular connective tissue = Etude de l'action de la cathepsine D bovine sur les tissus connectifs intramusculairesMAEDA, Elimosaria Elikalia.1984, 149 pThesis

EFFECT OF MECHANICAL TENDERIZATION, AGING AND PRESSING ON BEEF QUALITY = EFFET DE L'ATTENDRISSAGE MECANIQUE, DE LA MATURATION ET DU PRESSAGE SUR LA QUALITE DU BOEUFDAVIS KA; HUFFMAN DL; CORDRAY JC et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1222-1224; BIBL. 26 REF.Article

A RHEOLOGICAL METHOD FOR EVALUATING THE TEXTURAL QUALITIES OF COOKED MUTTON.HUANG F; DETHMERS AE; ROBERTSON JW et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 3; PP. 721-724; BIBL. 16 REF.Article

THE MECHANISM FOR THE PROMOTION OF TENDERNESS IN MEAT DURING THE POST-MORTEM PROCESS: A REVIEWALI ASGHAR; YEATES NTM.1978; C.R.C. CRIT. REV. FOOD SCI. NUTRIT.; USA; DA. 1978; VOL. 10; NO 2; PP. 115-145; BIBL. 354 REF.Article

EFFECT OF BLADE TENDERIZATION ON STORAGE LIFE, RETAIL CASELIFE AND PALATABILITY OF BEEF.DAVIS GW; SMITH GC; CARPENTER ZL et al.1977; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 42; NO 2; PP. 330-337; BIBL. 21 REF.Article

PRE-RIGOR MECHANICAL TENSIONING OF LAMB CARCASSES TO IMPROVE TENDERNESS = APPLICATION D'UNE TENSION MECANIQUE A DES CARCASSES D'AGNEAUX AVANT L'ETABLISSEMENT DE LA RIGIDITE POUR AMELIORER LA TENDRETEABBAN AR; STOUFFER JR; WESTERVELT RG et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 6; PP. 1214-1216; BIBL. 18 REF.Article

ZUR WIRKUNG ENZYMATISCHER FLEISCH-TENDERIZER. = ACTION DES ATTENDRISSEURS ENZYMATIQUES DE LA VIANDEGASSMANN B; PRZYBILSKI H; ZAHN L et al.1975; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 9-10; PP. 1005-1011; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 21 REF.; (CHARACT. BEWERTUNG VERARB. PROTEINEN NAHRUNGSZWECKE. TAG.; EISENACH; 1974)Conference Paper

PRINCIPLES AND PRACTICES OF MODERN MEAT TECHNOLOGY. = PRINCIPES ET PROCEDES DE LA TECHNOLOGIE MODERNE DE LA VIANDEKASTNER CL.1982; JOURNAL OF FOOD PROTECTION.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 12; PP. 1145-1148; BIBL. 25 REF.Article

THE USE OF ENZYMES IN THE TENDERIZATION OF MEAT = UTILISATION DES ENZYMES DANS L'ATTENDRISSAGE DE LA VIANDEBERNHOLDT HF.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 395-398; BIBL. 12 REF.Conference Paper

THE RESPONSE OF FROZEN LAMB AND BEEF CARCASSES TO SHOCK TREATMENT.1976; REFRIG. AIR CONDITIONG; G.B.; DA. 1976; VOL. 79; NO 943; PP. 56Article

  • Page / 12