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Agrochimie et environnement = Agrochemistry and environment1986, 64 p.: illBook

Chimie organique en phase aqueuse et synthèse bioprogrammée de pesticides hydrosolublesMeyer, Elsa; Lubineau, André.1989, 138 p.Thesis

Agricultural Exports and the Environment : A Cross-National Study of Fertilizer and Pesticide ConsumptionLONGO, Stefano; YORK, Richard.Rural sociology. 2008, Vol 73, Num 1, pp 82-104, issn 0036-0112, 23 p.Article

Développement de la chimie physiologique et de l'agrochimie aux XIXe siècle en Russie : Influence de J. Liebig = The development of physiological chemistry and agrochemistry in the 19th century in Russia: the influence of J. LiebigZAITSEVA, E. A.L' Actualité chimique (Paris. 1973). 2000, Num 11, pp 21-23, issn 0151-9093Conference Paper

Michel-Eugène Chevreul (1786-1889) à la Société Nationale d'Agriculture = Interest of Michel-Eugène Chevreul (1786-1889) in the National Agricultural SocietyFOURNIER, Josette.L' Actualité chimique (Paris. 1973). 2000, Num 11, pp 38-44, issn 0151-9093Conference Paper

DER BEITRAG DER INFORMATIONSEINRICHTUNGEN DES VEB KOMBINAT AGROCHEMIE ZUR LOESUNG WISSENSCHAFTLICH-TECHNISCHER AUFGABEN = LA CONTRIBUTION DES ORGANISMES DE DOCUMENTATION DU COMBINAT D'AGROCHIMIE A LA SOLUTION DES TACHES SCIENTIFIQUES ET TECHNIQUESOERTEL M.1979; INFORMATIK; DDR; DA. 1979; VOL. 26; NO 3; PP. 8Article

Les apports de Chaptal, ministre de Napoléon, comte de Chanteloup, dans le domaine agroalimentaire (sucre de betterave et art de faire le vin) = Chaptal's (Napoleon's Minister, Lord of Chanteloup) Contribution in the agroalimentary Field (Beet Sugar and the Art of doing Wine)VIEL, C.Bulletin de la Société archéologique de Touraine. 1993, Vol 43, pp 981-992, issn 1153-2521Article

...Favorable au développement des biotechnologiesGEFFRAY, P; D'OLNE, A. E.Biofutur (Puteaux). 1990, Num 90, pp 48-49, issn 0294-3506, 2 p.Article

The forgotten promise of thiamin : Merck, Caltech biologists, and plant hormones in a 1930s biotechnology project = La promesse oubliée de la thiamine : les biologistes Merck et Caltech et les hormones végétales dans un projet de biotechnologie durant les années 1930RASMUSSEN, N.Journal of the history of biology. 1999, Vol 32, Num 2, pp 245-261, issn 0022-5010Article

Biotecnologie in sala da pranzo = Biotechnology in Dining-roomSALAMINI, F.KOS (Milano). 1997, Num 146, pp 40-43, issn 0393-2095Article

Multiple meanings of Alar after the scare : Implications for closureRODGERS, K. E.Science, technology, & human values. 1996, Vol 21, Num 2, pp 177-197, issn 0162-2439Article

Regulatory science, europeanization, and the control of agrochemicals = Science régulatrice, europénéisation et contrôle des produits agrochimiquesROTHSTEIN, H; IRWIN, A; YEARLEY, S et al.Science, technology, & human values. 1999, Vol 24, Num 2, pp 241-264, issn 0162-2439Article

The European origins of scientific ecology (1800-1901)Acot, Pascal; Blandin, Patrick; Hamm, B. P et al.1998, isbn 90-5699-104-3, 2Vol, XIX, XIX, 932 p, isbn 90-5699-104-3Book

A super-sulphated formulation for amelioration of alkaline/saline soilsARSHAD ALI BEG, M; NAEEM MAHMOOD, S; SITWAT NAEEM et al.Pakistan Journal of Scientific and Industrial Research. 1986, Vol 29, Num 5, pp 338-342, issn 0030-9885Article

The industrial significance of fertilisers in terms of economic activity and employmentMARSHALL, J. W.Environment and chemicals in agriculture. Symposium. 1985, pp 207-217Conference Paper

Farmers' reasons for changing or not changing to more sustainable practices: an exploratory study of arable farming in the Netherlands = Les raisons des agriculteurs pour adopter ou ne pas adopter des pratiques plus soutenables : une étude exploratoire sur l'exploitation des terres arables aux Pays-BasDE BUCK, A. J; VAN RIJN, I; RÖLING, N. G et al.The Journal of agricultural education and extension. 2001, Vol 7, Num 3, pp 153-166, issn 1389-224XArticle

Biotechnology in agricultural chemistry 190th Meeting of the American Chemical society, Chicago IL, September 8-13, 1985LE BARON, H. M; MUMMA, R. O; HONEYCUTT, R. C et al.A.C.S. symposium series. 1987, Num 334, issn 0097-6156, 389 p.Conference Proceedings

La protection des cultures : un environnement..DECOR, J.-P.Biofutur (Puteaux). 1990, Num 90, pp 45-46, issn 0294-3506, 2 p.Article

Agriculture group symposium phosphorus in soils and plants. Joint meeting of the Society of Chemical Industry and the Fertiliser Society held on 15 October 1985 LondonJournal of the science of food and agriculture. 1986, Vol 37, Num 1, pp 8-19, issn 0022-5142Conference Proceedings

Blackground paper: agrochemicals and environmental quality with particular reference to the ECWINTERINGHAM, F. P. W.Environment and chemicals in agriculture. Symposium. 1985, pp 3-18Conference Paper

Microencapsulation des substances actives par polycondensation interfaciale = Microencapsulation of bioactive materials by means of interfacial condensation polymerizationGRABER, G.L' Actualité chimique (Paris. 1973). 1988, Num 3, pp 47-51, issn 0151-9093Conference Paper

I lipidi nelle piante e nel terteno/XIII Simposio internazionale di «Agrochimica», Pisa 8-11 Ottobre 1984 = Treizième symposium internationale d'«Agrochimica», Pise, 8-11 octobre 1984: les lipides dans les végétaux et dans les sols = 13 th international symposium of «Agrochimica», Pisa, 8th-11th october, 1984: lipids in plants and soilsAgrochimica. 1985, Vol 29, Num 2-4, pp 89-340, issn 0002-1857Conference Proceedings

Opening spaces through relocalization: Locating potential resistance in the weaknesses of the global food system = Ouvrir des espaces à travers la relocalisation : situer une résistance potentielle dans les faiblesses du système alimentaire mondialHENDRICKSON, Mary K; HEFFERNAN, William D.Sociologia ruralis. 2002, Vol 42, Num 4, pp 347-369, issn 0038-0199, 25 p.Conference Paper

Bananas, are they the quintessential health food ? A global/local perspective = Les bananes sont-elles la quintessence de l'aliment diététique ? Une perspective globale et localeANDREATTA, S. L.Human organization. 1997, Vol 56, Num 4, pp 437-449, issn 0018-7259Article

Environment and chemicals in agriculture, proceedings of a symposium, Dublin, 15-17 October 1984Winteringham, F. P. W.Environment and chemicals in agriculture. Symposium. 1985, XX-407 p, isbn 0-85334-404-3Conference Proceedings

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