Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Almacenamiento frigorífico")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2716

  • Page / 109
Export

Selection :

  • and

Photoactivatable time-temperature indicators for low-temperature applications = Indicateurs de durée-température photoactivables pour des applications dans le domaine des basses températuresBHATTACHARJEE, H. R.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1988, Vol 36, Num 3, pp 525-529, issn 0021-8561Conference Paper

Bien s'entourer pour concevoir une cuisine professionnelle : Cuisines professionnelles, suivez les guides! = To conceive a professional kitchen : Professional kitchens, follow the guides !SAPPA, Faustine.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 2003, Num 912, pp 38-42, issn 0370-6699, 4 p.Article

Effects of cold storage methods on vase life and physiology of cut waratah inflorescences (Telopea speciosissima, Proteaceae)FARAGHER, J. D.Scientia horticulturae. 1986, Vol 29, Num 1-2, pp 163-171, issn 0304-4238Article

Determination and persistence of imazalil in post-harvest-treated apples during cold storage = Dosage et étude de la persistance de l'imazalil dans des pommes traitées après récolte au cours d'un entreposage au froidCANO, M. P; DE LA PLAZA, J. L; MUNOZ-DELGADO, L et al.Pesticide science. 1987, Vol 19, Num 4, pp 283-287, issn 0031-613XArticle

Evolution technique des moyens de stockage : Logistique - entreposage - distribution = Technical evolution of storage meansDUCROS, R.Revue générale du froid (1935). 1997, Vol 87, Num NOV, pp 27-33, issn 0755-7868Article

Kühlen und Gefrieren von Schlachttierkörpern = Cooling and freezing of carcassesKLETTNER, P.-G.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 1996, Vol 76, Num 7, pp 679-687, issn 0015-363X, 724 [8 p.]Article

La préparation des commandes en milieu froid = Orders preparation in cold mediumMOREL, C.Industries alimentaires et agricoles. 1996, Vol 113, Num 5, pp 344-345, issn 0019-9311Article

Refrigeration's influence of half-finished products on the quality of breadMITELUT, A; POPA, M; BELC, N et al.Science et technique du froid. 1996, pp 240-247, issn 0151-1637, isbn 2-903633-89-4Conference Paper

Thermoaéraulique des meubles frigorifiques de vente : Génie des procédés en agroalimentaire = Thermal and airflow refrigeration furnitures of saleMORILLON, C; PENOT, F.Revue générale du froid (1935). 1996, Vol 86, Num NOV, pp 48-53, issn 0755-7868Conference Paper

Calidad de alimentos refrigerados en estado fresco : factores TTT y PPE = Quality of refrigerated food in their fresh state : factors TTT and PPEASTIASARAN, I; PENA, M. P; CID, C et al.Alimentaria. 1995, Num 267, pp 81-87, issn 0300-5755Article

Stockage réfrigéré Norgal: la carte du grand froid = The Role of NorgalGPL actualité. 1994, Num 32, pp 60-62, issn 0985-200XArticle

Extension of the storage life of fungicidal waxol dip treated apples and oranges under evaporative cooling storage conditions = Augmentation de la durée de conservation de pommes et d'oranges traitées par des bains fongicides de waxol et entreposées sous réfrigération par évaporationHAHIBUNNISA; AROR, E; NARASIMHAM, P et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 2, pp 75-77, issn 0022-1155Article

Conditions d'agrément des entrepôts (arrêté du 3 avril 1996) : Entreposage - Logistique = Licence procedure conditions of warehouses (regulation of the 3 April 1996)PAVE, C.Revue générale du froid (1935). 1996, Vol 86, Num JUN, pp 36-39, issn 0755-7868Article

Cargo temperatures in containerised transport. DiscussionHEAP, R. D; PRYOR, G. J; FLECK, J. G et al.Science et technique du froid. 1993, pp 492-499, issn 0151-1637, isbn 2-903-633-673Conference Paper

Differential insolubilization of red hake muscle proteins during frozen storageOWUSU-ANSAH, Y; HULTIN, H. O.Journal of food science. 1992, Vol 57, Num 2, pp 265-266, issn 0022-1147Article

Friss, tisztitott, szeletelt étkezési paprika hütötarolasa és szállítása = Cold storage and transport of fresh, cleaned and sliced paprikaSARAY, T; BOHLING, H; HOLZAPFEL, W. H et al.HűtŰipar. 1990, Vol 36, Num 2, pp 53-59, issn 0018-8085, 7 p.Article

Refroidissement des denrées dans un mélange diphasique : Génie des procédés en agroalimentaire = Cooling of food products in a biphasic mixtureRIVET, P.Revue générale du froid (1935). 1996, Vol 86, Num NOV, pp 43-47, issn 0755-7868Conference Paper

La préparation de commandes : le quotidien des prestataires : Métiers de la logistique = Order's preparationLEMOINE, D.RIA. Revue économique et technique de l'industrie alimentaire européenne. 1999, Num 589, pp 70-71, issn 0035-4244Article

Entrepôt frigorifique de fruits : bilan énergétiqueBRAUN, H; ANGRÜNER, B.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 1990, Num 710, pp 102-109, issn 0370-6699Article

Effects of saccharides, ethylene glycol and lipids on gelation of the heated soy protein isolate during cold storage : Studies on the gelation of soy protein during the cold storage. Part VIISOEDA, T.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1997, Vol 44, Num 1, pp 18-22, issn 0029-0394Article

What the eye can't seeDairy industries international. 1995, Vol 60, Num 9, issn 0308-8197, p. 21Article

Postharvest changes of pectic substances in chilled peachesCANTOR, S; MEREDITH, F. I; WICKER, L et al.Journal of food biochemistry. 1992, Vol 16, Num 1, pp 15-29, issn 0145-8884Article

Characterization of the increase in paleness of milk-fed veal during refrigerated storagePOMMIER, S. A.Journal of food science. 1991, Vol 56, Num 5, pp 1455-1456, issn 0022-1147Article

La neige, une façon simple d'entreposer le froid de l'hiver = Snow, a simple method for cold winter storeVIGNEAULT, C; ORSAT, V; CHARTIER, C et al.Revue générale du froid (1935). 1991, Vol 81, Num 9, pp 38-42, issn 0755-7868Article

Farm application of lactoperoxidase treatment and evaporative cooling for the intermediate preservation of unprocessed milk in KenyaRIDLEY, S. C; SHALO, P. L.Journal of food protection. 1990, Vol 53, Num 7, pp 592-597, issn 0362-028XArticle

  • Page / 109