Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("BOISSON ALCOOLISEE")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 24323

  • Page / 973
Export

Selection :

  • and

INFLUENCE OF CIDER ON THE FIBRINOLYTIC ENZYME SYSTEMANDERSON JA; GOW LA; OGSTON D et al.1983; ACTA HAEMATOLOGICA; ISSN 0001-5792; CHE; DA. 1983; VOL. 69; NO 5; PP. 344-348; BIBL. 7 REF.Article

A PROPOS DE LA NORMALISATION DES PERTES DANS LA VINIFICATIONDANIELYAN DO.1975; VINOD. VINODAR.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 4; PP. 23-24Article

A CRITICAL COMPARISON OF THE BALLING PROCEDURE FOR THE MEASUREMENT OF OBSCURATION OF UNS WEETENED SPIRITS WITH AN OFFICIAL FRENCH METHODWAGSTAFFE PJ.1976; ANALYST; G.B.; DA. 1976; VOL. 101; NO 1201; PP. 292-297; BIBL. 8 REF.Article

PREPARACAO DE BEBIDA ALCOOLICA DESTILADA COM APROVEITAMENTO DO RESDUO = PREPARATION DE BOISSONS ALCOOLISEES PAR DISTILLATION AVEC UTILISATION DES RESIDUSCOLOMBO AJ; AQUARONE E.1972; REV. FARM. BIOQUM. UNIV. SAO PAULO; BRAS.; DA. 1972; VOL. 10; NO 1; PP. 135-139; BIBL. 9 REF.Serial Issue

PRODUCTION, CONSUMPTION AND RECENT CHANGES OF CONSUMPTION OF ALCOHOLIC BEVERAGESSULKUNEN P.1976; BRIT. J. ADDICT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 71; NO 1; PP. 3-11; BIBL. 8 REF.Article

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF ANETHOLE IN LIQUEURS = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE DE L'ANETHOLE DANS LES LIQUEURSPARKER RG.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 4; PP. 954-956; BIBL. 2REF.Article

DETERMINATION PYCNOMETRIQUE DE LA MASSE VOLUMIQUE ET DE LA DENSITE SUR BALANCE MONOPLATEAUTEP Y; BRUN S.1973; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1973; VOL. 66; NO 707; PP. 37-40; BIBL. 10 REF.Serial Issue

INSTALLATION DE TRAITEMENT, EN CONTINU, DES VINS RICHES EN ALCOOL, DANS DES CONDITIONS TIEDES ET AEROBIESMARTAKOV AA; NURLANOV TK; DZHAKHANGIROV LD et al.1982; VINODEL. VINOGRAD. SSSR; ISSN 0042-6318; SUN; DA. 1982; NO 1; PP. 34-37Article

DETERMINATION DE LA STABILITE APRES SOUTIRAGE DES VINS DE FRUITSPARAGUL'GOV OD; LINETSKAYA AE; GERMANOVA LM et al.1976; VINOD. VINOGRADAR.; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 6; PP. 19-21Article

ELECTROLYTE DISTURBANCES IN BEER DRINKERS. A SPECIFIC "HYPO-OSMOLALITY SYNDROME". = TROUBLES ELECTROLYTIQUES CHEZ LES BUVEURS DE BIERE. UN SYNDROME SPECIFIQUE D'HYPO-OSMOLALITEHILDEN T; SVENDSEN TL.1975; LANCET; G.B.; DA. 1975; NO 7928; PP. 245-246; BIBL. 15 REF.Article

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF VINYL CHLORIDE IN ALCOHOLIC BEVERAGES, VEGETABLE OILS, AND VINEGARS = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE DU CHLORURE DE VINYLE DANS LES BOISSONS ALCOOLISEES, HUILES VEGETALES ET VINAIGRESWILLIAMS DT; MILES WF.1975; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 2; PP. 272-275Article

RELATIVE DISTINCTIVENESS OF VARIETAL WINES ESTIMATED BY THE ABILITY OF TRAINED PANELISTS TO NAME THE GRAPE VARIETY CORRECTLY = IDENTIFICATION RELATIVE DES SORTES DE VINS ESTIMEE PAR L'APTITUDE D'UN JURY DE DEGUSTATEURS ENTRAINES A NOMMER CORRECTEMENT LE CEPAGEWINTON W; OUGH CS; SINGLETON VL et al.1975; AMER. J. ENOL. VITICULT.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 26; NO 1; PP. 5-11; BIBL. 5 REF.Article

CYTOTOXIC EFFECT OF ALCOHOL ON LIVER CELLS AND FIBROBLASTS IN VITRO = EFFET CYTOTOXIQUE DE L'ALCOOL SUR LES CELLULES HEPATIQUES ET LES FIBROBLASTES IN VITROWALKER F; ELMSLIE W; FRASER RA et al.1974; SCOTT. MED. J.; G.B.; DA. 1974; VOL. 19; NO 3; PP. 125-127; BIBL. 13REF.Article

KRITISCHE BETRACHTUNG DER ERGEBNISSE DES I. WELT-WEINWETTBEWERBES AUS DER SICHT DER OESTERREICHISCHEN WEINE = EXAMEN CRITIQUE DES RESULTATS DU 1ER CONCOURS INTERNATIONAL DES VINS, EN CE QUI CONCERNE LES VINS AUTRICHIENSPAUL F.1972; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OSTERR.; DA. 1972; VOL. 22; NO 6; PP. 429-436; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 2 REF.Serial Issue

ABSINTHIUM: A NINETEENTH-CENTURY DRUG OF ABUSEVOGT DD.1981; J. ETHNOPHARMACOL.; ISSN 0378-8741; CHE; DA. 1981; VOL. 4; NO 3; PP. 337-342; BIBL. 29 REF.Article

NOUVEAUX PRODUITS POUR DIABETIQUES ET A FAIBLE TENEUR EN ENERGIE DANS L'INDUSTRIE BRASSICOLEMARKVART J.1978; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1978; VOL. 29; NO 4; PP. 191-192Article

DETERMINATION DES TRACES DE PLOMB ET DE CADMIUM DANS LES APERITIFS PAR SPECTROPHOTOMETRIE D'ABSORPTION ATOMIQUE SANS FLAMMEOOGHE W; KASTELIJN H.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 739; PP. 351-367; BIBL. 23REF.Article

PROBLEMES POSES PAR LA QUALITE DES BOUCHONS DE LIEGEGALLEGO DE CHAVES ESCUDERO A.1976; BULL. O.I.V.; FR.; DA. 1976; VOL. 49; NO 542; PP. 327-337Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DES LEVURES DE COGNAC. I. ETUDE ET CLASSIFICATION DES LEVURES DE COGNACYUN HEE PARK.1974; CONNAISS. VIGNE VIN; FR.; DA. 1974; VOL. 8; NO 3; PP. 253-278; BIBL. 2P.1/2Article

A PROFILE METHOD FOR SENSORY ANALYSIS OF BEER AND ITS USE IN ASSESSING FLAVOUR STABILITY AND FLAVOUR CONSISTENCY = UNE METHODE DE PROFILS POUR L'ANALYSE SENSORIELLE DE LA BIERE ET SON UTILISATION POUR EXAMINER LA STABILITE DE FLAVEUR ET L'UNIFORMITE DE LA FLAVEURSOLTOFT M.1974; J. INST. BREW.; G.B.; DA. 1974; VOL. 80; NO 6; PP. 570-576; BIBL. 1 REF.Article

EFFECT OF DISODIUM CROMOGLYCATE ON ASTHMATIC REACTIONS TO ALCOHOLIC BEVERAGESBRESLIN ABX; HENDRICK DJ; PEPYS J et al.1973; CLIN. ALLERGY; G.B.; DA. 1973; VOL. 3; NO 1; PP. 71-82; BIBL. 10 REF.Serial Issue

EFFICIENCY OF LIKENS AND NICKERSON DISTILLATION METHOD FOR CARBON COMPOUNDS UP TO C11FARMER JW; HUME A; BURT JR et al.1973; CHEM. AND INDUSTRY; G.B.; DA. 1973; NO 6; PP. 279-280; BIBL. 17 REF.Serial Issue

"BIER IST MEHR ALS EIN DURSTLOESCHER" = LA BIERE EST PLUS QU'UN DESALTERANTPIENDL A.1982; MITT. VERSUCHSSTN. GAERUNGSWRB. WIEN; ISSN 0369-271X; AUT; DA. 1982; VOL. 36; NO 5-6; PP. 65-68; BIBL. 9 REF.Article

SOME FEATURES OF THE AROMA COMPOUNDS OF ALCOHOLIC BEVERAGES = QUELQUES DONNEES SUR LES CONSTITUANTS DE L'AROME DES BOISSONS ALCOOLISEESSUOMALAINEN H; LEHTONEN M.1976; KEM.-KEMI; SUOMI; DA. 1976; VOL. 3; NO 2; PP. 69-77; BIBL. 59REF.Article

MODIFICATION DE CERTAINS COMPOSANTS DES PLANTES AROMATIQUES DANS UN MILIEU HYDROALCOOLIQUE.DE SMEDT P; LIDDLE PAP.1976; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1976; VOL. 69; NO 747; PP. 865-873; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 17 REF.Article

  • Page / 973