kw.\*:("Bactérie lactique")
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Utilization of different types of dietary fibres by potential probioticsMEI, Gui-Ying; CAREY, Christine M; TOSH, Susan et al.Canadian journal of microbiology. 2011, Vol 57, Num 10, pp 857-865, issn 0008-4166, 9 p.Article
Effets des bactéries lactiques ingérées avec des laits fermentés sur la santé = Health effects of lactic acid bacteria ingested in fermented milkDROUAULT, Sophie; CORTHIER, Gérard.Veterinary research (Print). 2001, Vol 32, Num 2, pp 101-117, issn 0928-4249Article
Antifungal activity of several lactic acid bacteria and bifidobacteriaERGINKAYA, Z; KAVAS, C; VAR, I et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2004, Vol 55, Num 3, pp 52-55, issn 0003-925X, 4 p.Article
Caractérisation immunogénétique du bactériophage virulent phi197 de Lactococcus lactis = Immunological and genetical characterization of Lactococcus lactis virulent phase phil197Schouler, Catherine; Mata, Mireille.1992, 113 p.Thesis
International Symposium on Lactic Acid Bacteria (LAB9)Applied and environmental microbiology (Print). 2008, Vol 74, Num 15, pp 4589-4781, issn 0099-2240, 192 p.Conference Paper
Etude comparative des propriétés biologiques et de la structure fine de Streptococcus lactis et ses mutantsBESPALOVA, I. A; KOCHKINA, I. M; PYATNITSYNA, I. N et al.Mikrobiologija (Moskva). 1987, Vol 56, Num 4, pp 656-660Article
Proteolytic systems in lactic acid bacteria = Les systèmes protéolytiques des bactéries lactiquesLAW, B. A; KOLSTAD, J.Antonie van Leeuwenhoek. 1983, Vol 49, Num 3, pp 225-245, issn 0003-6072Article
Carbohydrate metabolism in lactic acid bacteria = Métabolisme des glucides chez les bactéries lactiquesKANDLER, O.Antonie van Leeuwenhoek. 1983, Vol 49, Num 3, pp 209-224, issn 0003-6072Article
Kinetics and modelling of sourdough lactic acid bacteriaNEYSENS, Patricia; DE VUYST, Luc.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2005, Vol 16, Num 1-3, pp 95-103, issn 0924-2244, 9 p.Article
Phénomènes de coopération et d'inhibition entre les bactéries lactiques utilisées en industrie laitièreJUILLARD, V; SPINNLER, H. E; DESMAZEAUD, M. J et al.Le Lait (Print). 1987, Vol 67, Num 2, pp 149-172, issn 0023-7302Article
L'état des connaissances en matière de nutrition des bactéries lactiques = Current state of research on lactic acid bacteria nutritionDESMAZEAUD, M.Le Lait (Print). 1983, Vol 63, Num 629-630, pp 267-316, issn 0023-7302Article
Lactic acid bacteria in murcha and ragi = Les bactéries lactiques du murcha et du ragiHESSELTINE, C. W; RAY, M. L.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 64, Num 5, pp 395-401, issn 0021-8847Article
Die Mikroflora des Sauerteiges. XVII. Mitteilung : Weitere Untersuchungen über die Zusammensetzung und die Variabilität der Mikroflora handelsüblicher Sauerteig-Starter = La microflore des pâtes fermentées. 17ème communication : Etude approfondie sur la composition et la variabilité de la microflore des levains lactiques de boulangerie industrielle = The microflora of sourdough. XVII. Communication : Bacterial composition of commercial sourdough startersSPICHER, G.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 2, pp 106-109, issn 0044-3026Article
Quantitation of bacterial interactions using the spiral plater and membrane filters = Quantification des interactions bactériennes, en utilisant l'ensemencement en spirales sur plaque et la filtration sur membraneSHELAIH, M. A; WINKEL, S. A; OKIGBO, O. N et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 3, pp 609-612, issn 0022-0302Article
Plasmidmuster milchwirtschaftlich genutzter Starterkulturen = Profils des plasmides des levains lactiques mésophiles = Plasmid profiles of mesophilic dairy starter culturesANDRESEN, A; GEIS, A; KRUSCH, U et al.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 3, pp 140-143, issn 0026-3788Article
Proteolytic systems of lactic acid bacteriaSAVIJOKI, Kirsi; INGMER, Hanne; VARMANEN, Pekka et al.Applied microbiology and biotechnology. 2006, Vol 71, Num 4, pp 394-406, issn 0175-7598, 13 p.Article
Protoplast formation and regeneration in lactic streptococci = Formation et régénération de protoplaste chez les streptocoques lactiquesFUJITA, Y; OKAMOTO, T; IRIE, R et al.Agricultural and biological chemistry. 1983, Vol 47, Num 9, pp 2103-2105, issn 0002-1369Article
The lactic acid bacteria, the food chain, and their regulationWESSELS, Stephen; AXELSSON, Lars; HANSEN, Egon Bech et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2004, Vol 15, Num 10, pp 498-505, issn 0924-2244, 8 p.Article
Lactobacilli evolve by cumulative DBA degenerationBRINGEL, Francoise; HUBERT, Jean-Claude.Le Lait (Print). 2004, Vol 84, Num 1-2, pp 25-32, issn 0023-7302, 8 p.Conference Paper
RECHERCHES SUR LES BACTERIES LACTIQUES HALOTOLERANTES IMPLIQUEES DANS LA FERMENTATION DE LA SAUCE DE SOJA. IV. ELIMINATION DE L'ACIDE LEVULINIQUE DE L'HYDROLYSAT ACIDE DE SOJA DELIPIDE PAR TETRACOCCUS SP NO 100JOSE H; SUGIMORI T.1972; J. FERMENT. TECHNOL.; JAP.; DA. 1972; VOL. 50; NO 8; PP. 528-535; ABS. ANGL.; BIBL. 19REF.Serial Issue
LES BACTERIES LACTIQUES DU LEVAIN LIQUIDEGALIEVA RS.1975; IZVEST. AKAD. NAUK KAZAKH. S.S.R., SER. BIOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; VOL. 13; NO 6; PP. 39-42; ABS. KAZ.; BIBL. 5 REF.Article
INFLUENCIA DE UN LIOFILIZADO DE FERMENTOS LACTICOS SOBRE LA DIGESTIBILIDAD DE LA FIBRA BRUTA EN AVES = INFLUENCE DE FERMENTS LACTIQUES LYOPHILISES SUR LA DIGESTIBILITE DE LA CELLULOSE BRUTE CHEZ LES OISEAUXGALVEZ MORALES DN; FERMANDEZ ALCALDE DS.1972; AN. INST. INVEST. VETER.; ESP.; DA. 1972; VOL. 22; PP. 59-72; BIBL. 5 REF.Article
Evidence of Distinct Populations and Specific Subpopulations within the Species Oenococcus oeniBRIDIER, Julen; CLAISSE, Olivier; COTON, Monika et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2010, Vol 76, Num 23, pp 7754-7764, issn 0099-2240, 11 p.Article
Role of Hypermutability in the Evolution of the Genus OenococcusMARCOBAL, Angela M; SELA, David A; WOLF, Yuri I et al.Journal of bacteriology. 2008, Vol 190, Num 2, pp 564-570, issn 0021-9193, 7 p.Article
Metabolite profiles of lactic acid bacteria in grass silageBROBERG, Anders; JACOBSSON, Karin; STRÖM, Katrin et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2007, Vol 73, Num 17, pp 5547-5552, issn 0099-2240, 6 p.Article