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The chemistry of buprestins A and B: bitter principles of jewel beetles (Coleoptera: Buprestidae)BROWN, W. V; JONES, A. J; LACEY, M. J et al.Australian journal of chemistry. 1985, Vol 38, Num 1, pp 197-206, issn 0004-9425Article

Bitter limonoids from the fruit of Melia azedarach L. var. japonica MakinoFUKUYAMA, Y; MIURA, I; OCHI, M et al.Bulletin of the Chemical Society of Japan. 1983, Vol 56, Num 4, pp 1139-1142, issn 0009-2673Article

Bitter taste of virgin olive oil : correlation of sensory evaluation and instrumental HPLC analysis = Le goût amer de l'huile d'olive vierge : corrélation entre les résultats d'analyse instrumentale par CLHP et d'analyse sensorielleGUTIERREZ, F; ALBI, M. A; PALMA, R et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 68-70, issn 0022-1147Article

Structure-activity relationship of bitter compounds related to denatonium chloride and dipeptide methyl esters = Relation entre l'activité et la structure des composés amers dérivés du chlorure de dénatonium et des esters méthyliques de dipeptidesSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 182, Num 2, pp 118-120, issn 0044-3026Article

Interaction of denatonium chloride with the bitter taste receptor = Interaction du chlorure de dénatonium avec les récepteurs du goût amerSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 3, pp 227-229, issn 0044-3026Article

Influence of limonin on consumer preference of processed grapefruit juice = Influence de la limonine sur les attitudes des consommateurs vis-à-vis du jus de pamplemousse reconstituéFELLERS, P. J; CARTER, R. D; DE JAGER, G et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 3, pp 741-746, issn 0022-1147, 4 p.Article

Hydrophobicity parameters and the bitter taste of L-amino acidsVENANZI, T. J.Journal of theoretical biology. 1984, Vol 111, Num 3, pp 447-450, issn 0022-5193Article

Avoidance of trace metal activity with micro-liquid chromatography in the analysis of hop and beer bitter acids = Elimination, par microchromatographie liquide, de l'activité des traces métalliques lors de l'analyse des acides amers dans le houblon et la bièreSCHUDDINCK, G; VERZELE, M.Journal of chromatography. 1987, Vol 407, pp 159-169, issn 0021-9673Article

A research note. Relationship between limonin concentration and naringin concentration in commercial single strength grapefruit juice = Note de recherche. Corrélation entre les concentrations en limonine et en naringine du jus de pamplemousse industriel de première pressionMCINTOSH, C. A; MANSELL, R. L; BARROS, S et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 6, pp 1734-1735, issn 0022-1147Article

Determination of lactucin in roots of chicory (Cichorium intybus L.) by high-performance liquid chromatography = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, de la lactucine dans les racines de chicorée (Cichorium intybus L.)LECLERCQ, E.Journal of chromatography. 1984, Vol 283, pp 441-444, issn 0021-9673Article

Adsorptive removal of bitter principles and titratable acid from citrus juices = Elimination, par adsorption, des composés amers et de l'acidité titrable dans les jus d'agrumesJOHNSON, R. L; CHANDLER, B. V.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 5, pp 130-137, issn 0015-6639, 7 p.Conference Paper

New taste-blind substances. Studies on the sensory divergence of bitterness to the taste-blindness of 2-mercaptoimidazoline, 2-mercaptobenzothiazole and their derivatives, with special reference to their molecular structure = Nouvelles substances masquant le goût. Etudes de la divergence sensorielle de la perception de l'amertume et le pouvoir de masquage du goût de la mercapto-2-imidazoline, du mercapto-2-benzothiazole et de leurs dérivés, avec référence particulière à leur structure moléculaireKOUGE, K; KOIZUMI, T; ISHIBASHI, N et al.Agricultural and biological chemistry. 1987, Vol 51, Num 7, pp 1941-1945, issn 0002-1369Article

High-performance liquid chromatographic methods for the analysis and purification of quassinoids from Quassia amara L = Méthode de chromatographie liquide haute performance pour l'analyse et la purification des quassinoïdes de Quassia amara LROBINS, R. J; RHODES, M. J. C.Journal of chromatography. 1984, Vol 283, pp 436-440, issn 0021-9673Article

Comparison of time-intensity with category scaling of bitterness of iso-α-acids in model systems and in beer = Comparaison de l'intensité en fonction du temps avec le classement par catégories de l'amertume des acides-iso-α en systèmes modèles ou dans de la bièrePANGBORN, R. M; LEWIS, M. J; YAMASHITA, J. F et al.Journal of the Institute of Brewing. 1983, Vol 89, Num 5, pp 349-355, issn 0046-9750Article

Identification and quantitation of diketopiperazines by liquid chromatography-mass spectrometry, using a moving belt interface = Identification et dosage des dicétopipérazines par chromatographie liquide-spectrométrie de masse, en utilisant une interface à bandelette mobileVAN DER GREEF, J; TAS, A. C; NIJSSEN, L. M et al.Journal of chromatography. 1987, Vol 394, Num 1, pp 77-88, issn 0021-9673Conference Paper

Effect of bitter substances on a model membrane system of taste reception = Effet des composés amers sur un système de membrane modèle de perception du goûtIIYAMA, S; TOKO, K; YAMAFUJI, K et al.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 11, pp 2709-2714, issn 0002-1369Article

Antifungal activities of hop bitter resins and related compounds = Activités antifongiques des résines amères de houblon et de leurs dérivésMIZOBUCHI, S; SATO, Y.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 2, pp 399-403, issn 0002-1369Article

Der Abbau von Milcheiweiss und nichtmizellarem Casein durch ungereinigte Pseudomonas-Proteasen = Dégradation des protéines du lait et de la caséine non micellaire par des protéases non purifiées extraites de Pseudomonas = Degradation of milk protein and non-micellar casein by crude Pseudomonas proteasesKNAUT, T; ZABORNIAK, A.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 1, pp 19-21, issn 0003-925XArticle

Squash containing toxic cucurbitacin compounds occurring in California and Alabama = Présence, en Californie et Alabama, de courgettes contenant des composés toxiques tels les cucurbitacinesRYMAL, K. S; CHAMBLISS, O. L; BOND, M. D et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 4, pp 270-271, issn 0362-028XArticle

Separation of α-, β- and iso-α-acids in hop products and beer by high-performance liquid chromatography = Séparation, par chromatographie liquide haute performance, des acides α-, β- et iso-α dans les produits du houblon et la bièreANDERSON, B. M.Journal of chromatography. 1983, Vol 262, pp 448-450, issn 0021-9673Article

Effects of citrus limonoids on glutathione S-transferase activity in mice = Effets des limonoïdes d'agrumes sur l'activité de la glutathione S-transférase chez les sourisLAM, L. K. T; YING LI; HASEGAWA, S et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 4, pp 878-880, issn 0021-8561Article

Reduction of grapefuit bitter components in a fluidized β-cyclodextrin polymer bed = Elimination des composés amers du pamplemousse sur un lit fluidisé contenant un polymère de la β-cyclodextrineWAGNER, C. J. JR; WILSON, C. W. III; SHAW, P. E et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 516-518, issn 0022-1147Article

Structure-activity relationship of bitter dipeptide esters = Corrélation structure-activité des esters de dipeptides amersSAROLI, A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 184, Num 2, pp 122-124, issn 0044-3026Article

Fast LC analysis of the α-acid content of «fresh» and «aged» hops = Détermination, par chromatographie liquide rapide, de la teneur en acides-α des houblons frais ou vieillisHANN, J. T.Chromatographia (Wiesbaden). 1987, Vol 24, pp 510-512, issn 0009-5893Conference Paper

The structure of jateorinGODDARD, R; AKHTAR, F.Acta crystallographica. Section C, Crystal structure communications. 1986, Vol 42, Num 9, pp 1217-1220, issn 0108-2701Article

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