kw.\*:("Brassage")
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BREVET 2.279.500 (A1) (7425315). A 22 JUILLET 1974. PROCEDE DE BRASSAGE ELECTROMAGNETIQUEsdPatent
BREVET 2.261.086 (A1) (7504753). A 14 FEVRIER 1975. PROCEDE D'AGITATION DES BAINS DE METAUX FERREUX FONDUS ET DISPOSITIF POUR LA MISE EN OEUVRE DE CE PROCEDEsdPatent
Journal of the American Society of Brewing Chemists Volume 65, Number 3, 2007Journal of the American Society of Brewing Chemists. 2008, Vol 66, Num 4, pp 249-249, issn 0361-0470, 1 p.Article
European Brewery Convention. Proceedings of the 19th Congress. London. 1983 = Comptes-rendus du 19ème Congrès de l'European Brewery Convention. Londres. 1983European Brewery Convention. Proceedings Congress. 19. 1983, 726 p., isbn 0-904147-50-9Conference Proceedings
Handbuch der Brauerei-Praxis = Manuel de technologie brassicoleHEYSE, K. U.1983, 281 p.Book
OXIDATION OF MOLTEN SOLDER ALLOYS UNDER SIMULATED WAVE-SOLDERING CONDITIONS. = OXYDATION DU PRODUIT D'APPORT DE BRASAGE TENDRE FONDU SOUS DES CONDITIONS SIMULEES DE BRASAGE TENDRE A LA VAGUESTONEMAN AM; MACKAY CA; THWAITES CJ et al.1978; METALS TECHNOL.; G.B.; DA. 1978; VOL. 5; NO 4; PP. 126-132; ABS. ALLEM. FR.; BIBL. 13 REF.Article
ELEKTROMAGNETYCZNE MIESZANIE STOPOW METALI NIEZELAZNYCH W KADZI = ELECTROMAGNETIC MIXING OF NON FERROUS METALS ALLOYS IN A LADLE = BRASSAGE ELECTROMAGNETIQUE EN POCHE D'ALLIAGES DE METAUX NON FERREUXFIKUS F; SAJDAK C; KADZIMIERZ R et al.1981; RUDY MET. NIEZELAZ.; ISSN 0035-9696; POL; DA. 1981; VOL. 26; NO 3; PP. 125-129; ABS. RUS/ENG/FRE/GER; BIBL. 16 REF.Article
A simple experimental six-line microbrewery = Microbrasserie expérimentale simple à six lignesBRIGGS, D. E; YOUNG, T. W; HARCOURT, J et al.Journal of the Institute of Brewing. 1985, Vol 91, Num 4, pp 257-263, issn 0046-9750Article
Horace Brown memorial lecture expanding brewing technology = Conférence à la mémoire d'Horace Brown. La technologie brassicole en développementHUDSON, J. R.Journal of the Institute of Brewing. 1983, Vol 89, Num 3, pp 189-194, issn 0046-9750Article
The biotechnology of malting and brewing = La biotechnologie du maltage et du brassageHOUGH, J. S.1985, 168 p., isbn 0-521-25672-0Book
Chemical engineering for quality brewingHUIGE, Nick J.Technical quarterly - Master Brewers Association of the Americas. 2004, Vol 41, Num 1, pp 9-17, issn 0743-9407, 9 p.Conference Paper
STUDIER OEVER AVSKILJNING AV INNESLUTNINGAR I SKAENK = ETUDE POUR LA SEPARATION DES INCLUSIONS DANS UN BAIN EN POCHELINDSKOG N.1975; JERNKONTOR. ANN.; SVERIGE; DA. 1975; VOL. 159; NO NO 1; PP. 13-18; BIBL. 13 REF.Article
Brewing - Past, present and future. The impact of three decades of science on brewing = Le brassage. Passé, présent et avenir. L'impact de trois décennies de recherche scientifique sur le brassageCURTIS, N. S.Journal of the Institute of Brewing. 1987, Vol 93, Num 3, pp 177-180, issn 0046-9750Conference Paper
Sixth Richard Seligman memorial lecture «technical progress in brewing» = Sixième exposé en commémoration de Richard Seligman : «Progrès technologiques en brassage»TIDBURY, C. H.Journal of the Institute of Brewing. 1986, Vol 92, Num 2, pp 147-153, issn 0046-9750Article
BREWING, MALTING AND ALLIED PROCESSES = BRASSAGE, MALTAGE ET PROCEDES APPARENTESLAWS DRJ.1972; REP. PROGR. APPL. CHEM.; G.B.; DA. 1972; VOL. 57; PP. 469-480; BIBL. 4 P. 1/2Serial Issue
SOUDAGE DES ACIERS AUSTENITIQUES RESISTANT A LA CORROSION, AVEC BRASSAGE ELECTROMAGNETIQUE DU BAINCHERNYSH VP; KUZNETSOV VD; MALINKIN IV et al.1973; SVAROCH. PROIZVOD.; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 5; PP. 12-14; BIBL. 5 REF.Serial Issue
Ninkasi: An ancient brew revisitedSCHEER, Fred M.Technical quarterly - Master Brewers Association of the Americas. 2004, Vol 41, Num 2, pp 120-123, issn 0743-9407, 4 p.Article
European Brewery Convention. Proceedings of the 20th congress. Helsinki 1985 = Convention Européenne de Brasserie. Comptes rendus du 20ème congrès. Helsinki. 1985European Brewery Convention. Congress. 20. 1985, 748 p., isbn 0-947946-42-XConference Proceedings
Optimisation of conditions for malting of sorghum = Optimisation des conditions de maltage du sorghoPATHIRANA, R. A; SIVAYOGASUNDARAM, K; JAYATISSA, P. M et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 108-111, issn 0022-1155Article
Influence of brewing temperature and brewing period on the microbial kinetics in herbal infusionsROGGENTIN, Peter; KOLB, Norbert; BOCKEMÜHL, Jochen et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2005, Vol 56, Num 5, pp 100-104, issn 0003-925X, 5 p.Article
Studies on beer production from Nigerian milletAGU, R. C; OBANU, Z. A.Journal of food science and technology (Mysore). 1991, Vol 28, Num 2, pp 81-83, issn 0022-1155Article
De l'orge... à la bièreCUVELLIER, G.Gazette médicale de France (1969). 1988, Vol 95, Num 14, pp 12-18, issn 0016-5557Article
Batch processing in a brewery = Les opérations unitaires en brasserieVAN MEURS, H. J; STERK, R. V.Journal A. 1985, Vol 26, Num 3, pp 156-162, issn 0771-1107Article
Requirements for innovatory research in support of malting and brewing = Nécessité de recherche pour l'innovation dans le domaine de la malterie et de la brasserieATKINSON, B.Journal of the Institute of Brewing. 1983, Vol 89, Num 3, pp 160-163, issn 0046-9750Article
Experience of inert gas stirring in the EAF at Armco ButlerCIPOLLA, J; CHAN, A. H; PAWLISKA, V et al.Iron & steelmaker. 1991, Vol 18, Num 2, pp 27-30, issn 0275-8687, 4 p.Conference Paper