Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Brunissement")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2637

  • Page / 106
Export

Selection :

  • and

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

THE BROWNING REACTION OF AMADORI COMPOUNDS DERIVED FROM VARIOUS SUGARSHASHIBA H.1982; AGRICULTURAL AND BIOLOGICAL CHEMISTRY; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 2; PP. 547-548; BIBL. 5 REF.Article

ETUDE BIOCHIMIQUE ET TECHNOLOGIQUE DES REACTIONS DE BRUNISSEMENT AU MALTAGEKARAKUS M.1975; AO-CNRS-11725; FR.; DA. 1975; PP. (211 P.); H.T. 98; BIBL. 13 P.; (THESE DOCT. ING.; NANCY I)Thesis

STUDIEN UEBER VERAENDERUNGEN DES LYSINS IM NAHRUNGSPROTEIN. I: AUSMASS DER LYSINSCHAEDIGUNG = ETUDE DES MODIFICATIONS DE LA LYSINE DANS LES PROTEINES ALIMENTAIRES. I. IMPORTANCE DES ALTERATIONS DE LA LYSINESTEINIG J; MONTAG A.1982; Z. LEBENSM.-UNTERS. FORSCH.; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1982; VOL. 174; NO 6; PP. 453-457; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

Browning of foods : control by sulfites, antioxidants, and other meansSAPERS, G. M.Food technology (Chicago). 1993, Vol 47, Num 10, pp 75-84, issn 0015-6639Article

A GLUCOSE-DIGLYCINE CONDENSATION PRODUCT PARTICIPATING IN OXYGEN-DEPENDENT BROWNING = UN PRODUIT DE CONDENSATION GLUCOSE-DIGLYCINE PARTICIPANT AU BRUNISSEMENT DEPENDANT D'O2HASHIBA H.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 3; PP. 539-542; BIBL. 23 REF.Article

FORMATION D'ALDEHYDES VOLATILS PAR DEGRADATION THERMIQUE DE LA PHENYLALANINE ET DE LA LEUCINE EN PRESENCE DE GLUCOSE ET DE FRUCTOSESECK S; CROUZET J.1982; SCI. ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO 2; PP. 187-194; ABS. ENG; BIBL. 19 REF.Article

CHEMICAL CHANGES IN FOOD BY THE MAILLARD REACTIONBALTES W.1982; FOOD CHEM.; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1982; VOL. 9; NO 1-2; PP. 59-73; BIBL. 2 P.Article

UNTERSUCHUNGEN ZUR MAILLARD-REAKTION ZWISCHEN BETA -LACTOGLOBULIN UND LACTOSE. V: DIE NIEDERMOLEKULAREN REAKTIONSPRODUKTE = RECHERCHES RELATIVES A LA REACTION DE MAILLARD ENTRE BETA -LACTOGLOBULINE ET LACTOSE. V. LES PRODUITS DE REACTION A FAIBLES POIDS MOLECULAIRESLUDWIG E.1981; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1981; VOL. 25; NO 10; PP. 955-959; ABS. ENG/RUS; BIBL. 10 REF.Article

MODELL-UNTERSUCHUNGEN ZUR MAILLARD-REAKTION VII FREIE RADIKALE IN EINIGEN AUSGESUCHTEN MELANOIDINEN = RECHERCHES MODELES SUR LA REACTION DE MAILLARD. VII. RADICAUX LIBRES DANS QUELQUES MELANOIDINES CHOISIESLESSIG U; BALTES W.1982; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL - UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1982; VOL. 175; NO 1; PP. 13-14; ABS. ENG; BIBL. 7 REF.Article

MAILLARD BROWNING REACTION OF SUGAR-GLYCINE MODEL SYSTEMS: CHANGES IN SUGAR CONCENTRATION, COLOR AND APPEARANCEREYES FGR; BOONTHONG POOCHAROEN; WROLSTAD RE et al.1982; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 4; PP. 1376-1377; BIBL. 9 REF.Article

Predictive test for the tendency of cheddar cheese to brown after processing = Test de prévision de la tendance au brunissement, après fabrication, du fromage cheddarBLEY, M; JOHNSON, M. E; OLSON, N. F et al.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 10, pp 2517-2520, issn 0022-0302Article

Pulp browning of French prunes: methods of measurement and types of reactions involved = Brunissement de la pulpe de pruneau : méthodes de mesure et types de réactions impliquéesNGAMMONGKOLRAT, A; MOUTOUNET, M; PECH, J. C et al.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 3, pp 393-405, issn 0240-8813Article

Le brunissement enzymatique de la scarole (Cichorium endivia) : composés phénoliques et enzymes d'oxydation des feuilles chlorophylliennes et étioléesGoupy, Pascale; Macheix, Jean-Jacques.1989, 211 p.Thesis

Nonenzymic autoxidative phenolic browning reactions in a caffeic acid model system = Réactions de brunissement phénolique autoxydatif non enzymatique dans un système modèle d'acide caféiqueCILLIERS, J. J. L; SINGLETON, V. L.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1989, Vol 37, Num 4, pp 890-896, issn 0021-8561Conference Paper

Contribution à l'étude des oxydases de la Mirabelle (Prunus insititia) et des réactions oxydatiques responsables du brunissement des produits dérivés = Contribution to the study of mirabelle plum oxidase and to the oxidatic reactionsof browning in the derived productsMasson, Isabelle; Metche, Maurice.1992, 214 p.Thesis

Physiology and biochemistry of shredded cabbageNAGATA, M.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1994, Vol 41, Num 10, pp 741-746, issn 0029-0394Article

Etudes des effets d'un traitement thermique sur la qualité (flaveur et couleur) de quelques plantes aromatiques: Basilic, Oimum basilicum L.; Menthe, Mentha piperita, Persil, Petroselinum sativum Hoffm; Estragon, Artemesia Dracunculus L = Study of the effects of a thermal treatment on the quality (flavor and color) of several aromatic plants: basil, Ocimum basilicum L., mint, Mentha piperita; Parsley, Petroselinum sativum Hoffm; Tarragon, Artemesia Dracunculus LBocquel Baritaux, Odile; Richard, Hubert.1991, 148 p.Thesis

NONENZYMIC BROWNING. V. EFFECT OF HYDROGEN PEROXIDE ON THE DESTRUCTION OF BROWN PIGMENTS IN MODEL SYSTEMS = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. V. EFFET DE H2O2 SUR LA DESTRUCTION DES PIGMENTS BRUNS DANS DES SYSTEMES MODELESPOKORNY J; NGUYEN HUE CON; JANICEK G et al.1973; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 151; NO 5; PP. 305-309; ABS. ALLEM.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

BRUNISSEMENT DES COUPES DE TUBERCULES DE KONJAK (AMORPHOPHALLUS KONJAC) ET PROPRIETES DE LA POLYPHENOLOXYDASEOHTAKARA A.1972; J. JAP. SOC. FOOD NUTRIT.; JAP.; DA. 1972; VOL. 25; NO 9; PP. 709-714; ABS. ANGL.; BIBL. 16 REF.Serial Issue

EFFECT OF PROTEIN SUBSTITUTION ON NONENZYMATIC BROWNING IN AN INTERMEDIATE MOISTURE FOOD SYSTEM.SCHNICKELS RA; WARMBIER HC; LABUZA TP et al.1976; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 5; PP. 901-903; BIBL. 19 REF.Article

NONENZYMIC BROWNING. XI. EFFECT OF FREE AMINO GROUPS ON BROWNING REACTIONS IN LIPID-PROTEIN MIXTURES = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE. XI. EFFET DES GROUPEMENTS AMINES LIBRES SUR LES REACTIONS DE BRUNISSEMENT DANS LES MELANGES LIPIDES-PROTEINESPOKORNY J; KOLAKOWSKA A; BADRELDEAN ABDELHALEAM EL ZEANY et al.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 157; NO NO 6; PP. 323-326; ABS. ALLEM.; BIBL. 26 REF.Article

NONENZYMATIC BROWNING IN SYNTHETIC SYSTEMS CONTAINING ASCORBIC ACID, AMINO ACIDS, ORGANIC ACIDS, AND INORGANIC SALTS = BRUNISSEMENT NON ENZYMATIQUE DANS DES SYSTEMES SYNTHETIQUES CONTENANT ACIDE ASCORBIQUE, ACIDES AMINES, ACIDES ORGANIQUES ET SELS MINERAUXYU MH; WU MT; WANG DJ et al.1974; CANAD. INST. FOOD SCI. TECHNOL. J.; CANADA; DA. 1974; VOL. 7; NO 4; PP. 279-282; ABS. FR.; BIBL. 13 REF.Article

THE EFFECT OF SULPHUR DIOXIDE ON OXIDISING ENZYME SYSTEMS IN PLANT TISSUES = EFFET DU SO2 SUR LES SYSTEMES D'ENZYMES OXYDANTES DANS LES TISSUS VEGETAUXHAISMAN DR.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 7; PP. 803-810; BIBL. 32 REF.Article

PRECIPITATION OF PROTEIN IN THE PRESENCE OF MELANOIDIN.HURIKOSHI M; GOMYO T.1976; AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1976; VOL. 40; NO 8; PP. 1531-1537; BIBL. 7 REF.Article

  • Page / 106