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POUR GARDER LA LIGNE ET RESTER EN BONNE SANTE, POURQUOI PAS DU PAIN, DES PATES OU DES BISCOTTES.COGNARD J; DUPIN H.1978; CAH. NUTRIT. DIET.; FR.; DA. 1978; VOL. 13; NO 1; PP. 17-20; BIBL. 5 REF.Article

MICROBIAL INVESTIGATIONS OF SURFACE MICROLAYERS, WATER COLUMN, ICE AND SEDIMENT IN THE ARCTIC OCEANDAHLBAECK B; GUNNARSSON LAH; HERMANSSON M et al.1982; MAR. ECOL., PROG. SER.; ISSN 0171-8630; DEU; DA. 1982; VOL. 9; NO 1; PP. 101-109; BIBL. 3 P.Article

MICROBIAL REGENERATION OF NUTRIENTS FROM THE DECOMPOSITION OF MACROPHYTE DEBRIS ON THE SHOREKOOP K; NEWELL RC; LUCAS MI et al.1982; MAR. ECOL., PROG. SER.; ISSN 0171-8630; DEU; DA. 1982; VOL. 9; NO 1; PP. 91-96; BIBL. 2 P.Article

LE PAIN, VALEUR NUTRITIONNELLE ET HYGIENIQUE.GOUNELLE DE PONTANEL H; PRANDINI JARRE D.1977; REV. FR. DIET.; FR.; DA. 1977; VOL. 21; NO 83; PP. 33-34Article

MICROBIAL HAJARDS ASSOCIATED WITH BEAN SPROUTINGANDREWS WH; MISLIVEC PB; WILSON PB et al.1982; J. ASSOC. OFF. ANAL. CHEM.; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1982; VOL. 65; NO 2; PP. 241-248; BIBL. 42 REF.Conference Paper

DER GETREIDEMARKT DER 80ER JAHRE = LE MARCHE DES CEREALES DE L'ANNEE 1980BOLLING H.1981; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1981; VOL. 35; NO 8; PP. 197-199; BIBL. 1 REF.Article

DIAGRAMMES EQUILIBRESNURET H.1981; IND. CEREAL.; FRA; DA. 1981; NO 8; PP. 21-23Article

PALETTIERUNG, LAGERUNG UND VERSAND VON MUELLEREIPRODUKTEN = PALETTISATION, ENTREPOSAGE ET EXPEDITION DES PRODUITS DE MEUNERIEARNEMANN H.1981; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1981; VOL. 35; NO 1; PP. 9-13Article

PRESSURE PARBOILING OF PADDY WITHOUT THE USE OF BOILERIENGAR NGC; RAJENDRAN G; MOHAMED YUSUFF K et al.1980; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1980; VOL. 17; NO 3; PP. 139-140; BIBL. 1 REF.Article

DIE NASSVERMAHLUNG VON KOERNERMAIS - SITUATIONSBERICHT UND ENTWICKLUNGSTENDENZEN = LA MOUTURE PAR VOIE HUMIDE DU MAIS. ETAT ACTUEL ET TENDANCES DE L'EVOLUTIONKEMPF W.1980; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1980; VOL. 34; NO 12; PP. 341-344; BIBL. 10 REF.Article

BAKING. ROLE NUTRITIONNEL DES ALIMENTS CEREALIERS. NOTRE REGIME ALIMENTAIRE EST DESEQUILIBRE1980; REV. INT. FABR., PROD. BASE FARINE SUCRE IND. ALLIEES; FRA; DA. 1980; VOL. 55; NO 9; PP. 12-15; BIBL. 13 REF.Article

REQUIREMENTS FOR LONG TERM STORAGE OF RICEPILLAIYAR P.1979; BULL. GRAIN TECHNOL.; ISSN 0007-4896; IND; DA. 1979; VOL. 17; NO 3; PP. 228-232; BIBL. 11 REF.Article

SCHIMMELPILZE UND MYCOTOXINBILDUNG AUF BROT UND BACKWAREN. = MOISISSURES ET FORMATION DE MYCOTOXINES SUR LE PAIN ET LES PRODUITS CEREALIERSREISS J.1977; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 31; NO 10; PP. 265-270; BIBL. 1 P.Article

FOOD ALLERGIES ASSOCIATED WITH CEREAL PRODUCTS = LES ALLERGIES ALIMENTAIRES ASSOCIEES AUX PRODUITS A BASE DE CEREALEGOODWIN BFJ; RAWCLIFFE PM.1983; FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 11; NO 4; PP. 321-338; BIBL. 72 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

NATURAL GRAIN-BASED FOODS FIT CONSUMERS "HEALTHY" TASTES. = LES PRODUITS NATURELS A BASE DE CEREALES S'ADAPTENT AUX EXIGENCES "SAINES" DES CONSOMMATEURS.PRZYBYLA A.1983; PROCESSED PREPARED FOODS.; ISSN 512850; USA; DA. 1983; VOL. 152; NO 1; PP. 134-135; 2 FIG.Article

AKTUELLE MIKROBIOLOGISCHE PROBLEME DER GETREIDEVERARBEITUNG = PROBLEMES MICROBIOLOGIQUES ACTUELS DANS LE TRAITEMENT DES CEREALESSPICHER G.1982; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 9; PP. 230-237; BIBL. 23 REF.Article

REFRIGERATED AERATION FOR THE PRESERVATION OF BULK GRAINHUNTER AJ; TAYLOR PA.1980; J. STORED PROD. RES.; ISSN 0022-474X; GBR; DA. 1980; VOL. 16; NO 3-4; PP. 123-131; BIBL. 14 REF.Article

STUDIES ON SOME ASPECTS OF INSTANTIZATION OF RICECHAKRABARTHY TK; DWARAKANATH KR.1980; J. FOOD SCI. TECHNOL.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1980; VOL. 17; NO 3; PP. 159-161; BIBL. 9 REF.Article

ZAGADNIENIE RACJONALIZACJI OBROTU TOWAROWEGO ZBOZ W MIKROSKALI = PROBLEME RELATIF A LA RATIONALISATION DU RENOUVELLEMENT DU STOCK DE CEREALE A MICROECHELLEKOBYLINSKI R.1980; ZESZ. PROBL. POST. NAUK ROLN.; ISSN 0084-5477; POL; DA. 1980; NO 243; PP. 257-270; H.T. 1; ABS. RUS/ENG; BIBL. 12 REF.Article

UEBERBLICK UEBER DIE GEGENWAERTIGE SITUATION DER PHYSIOLOGISCHEN UND ANALYTISCHEN BEURTEILUNG VON GETREIDEBALLASTSTOFFEN. = APERCU SUR LA SITUATION ACTUELLE DE L'APPRECIATION PHYSIOLOGIQUE ET ANALYTIQUE DES ELEMENTS DE LEST DES CEREALESMENGER A.1978; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 32; NO 1; PP. 13-16; BIBL. 34 REF.Article

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE GERUCHSBEEINTRAECHTIGUNG VON EXPORTMEHLEN DURCH DAS VERPACKUNGSMATERIAL. = ETUDES SUR L'ALTERATION DE L'ODEUR DE LA FARINE D'EXPORTATION PAR LE MATERIEL D'EMBALLAGEBRUMMER JM; SEIBEL W.1978; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 32; NO 1; PP. 8-10; BIBL. 6 REF.Article

ROHSTOFFE UND EXTRUSION. VERHALTEN EINIGER ROHSTOFFE AUF GETREIDEBASIS WAEHREND DES EXTRUSIONSPROZESSES = MATIERES PREMIERES ET EXTRUSION. COMPORTEMENT DE QUELQUES MATIERES PREMIERES A BASE DE CEREALES AU COURS DU PROCESSUS D'EXTRUSIONSEILER K.1980; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1980; VOL. 80; NO 10; PP. 235-242; 7 P.; BIBL. 31 REF.Article

AFLATOXIN: DISTRIBUTION IN CONTAMINATED CORN PLANTSSHOTWELL OL; GOULDEN ML; HESSELTINE CW et al.1980; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1980; VOL. 57; NO 3; PP. 206-208; BIBL. 9 REF.Article

FACTORS IMPROVING THE STEEPING PROCESS OF CORN GRAINS. III: CONDITIONS FAVOURING LACTIC ACID FORMATION DURING CORN STEEPING AND ITS EFFECTROUSHDI M; GHALI Y; HASSANEAN A et al.1981; STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1981; VOL. 33; NO 2; PP. 49-52; ABS. GER; BIBL. 10 REF.Article

THE NUTRITIONAL VALUE OF TWO CEREAL-BASED FOODS IN NIGERIAEKPENYONG TE.1980; FOOD CHEM.; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1980; VOL. 5; NO 4; PP. 315-323; BIBL. 21 REF.Article

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