Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("EDULCORANT")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2631

  • Page / 106
Export

Selection :

  • and

SWEETENERS IN PERSPECTIVE = LES EDULCORANTS DANS L'AVENIRINGLEET GE.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 7; PP. 258-292 (5 P.)Article

SUBSTANCES EDULCORANTES ET DIABETEHERAUD G.1976; BULL. SOC. SCI. HYG. ALIMENT.; FR.; DA. 1976; VOL. 64; NO 1; PP. 14-23Article

PREPARATION OF OPTICALLY ACTIVE 6-CHLOROTRYPTOPHAN AND TRYPTOPHAN = PREPARATION DE 6-CHLOROTRYPTOPHANE ET TRYPTOPHANE OPTIQUEMENT ACTIFSYAMADA S; YAMAMOTO M; HONGO C et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 4; PP. 653-657; BIBL. 14REF.Article

PODER CORRECTOR ORGANOLEPTICO Y EDULCORANTE DE GLICIRRICINATO MONOAMONICO = POUVOIR CORRECTEUR ORGANOLEPTIQUE ET EDULCORANT DU GLYCYRRHINATE D'AMMONIUMNOGUE XARAU A.1973; AN. R. ACAD. FARM.; ESP.; DA. 1973; VOL. 39; NO 1; PP. 75-101; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Serial Issue

ACIDES AMINES A SAVEUR SUCREE PERSPECTIVES D'EMPLOI CHEZ LE DIABETIQUEHERAUD G; MOYAL MF; ROUX E et al.1972; DIABETE; FR.; DA. 1972; VOL. 20; NO 4; PP. 253-256; ABS. ANGL. ALLEM.; BIBL. 7REF.Serial Issue

XILITOL: UN EDULCORANTE NATURAL = LE XILITOL: UN EDULCORANT NATURELMORALEDA NARANJO P.1975; AFINIDAD; ESP.; DA. 1975; VOL. 32; NO 328; PP. 675-681; BIBL. 33REF.; (2. JORNADAS ESTUD. ALIMENT.; BARCELONA; 1975)Conference Paper

NEW SWEETENING AGENTS: N'-FORMYL- AND N'-ACETYLKYNURENINE = NOUVEAUX AGENTS EDULCORANTS: N'-FORMYL- ET N'-ACETYLKYNURENINEFINLEY JW; FRIEDMAN M.1973; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 21; NO 1; PP. 33-34; BIBL. 10 REF.Serial Issue

EDULCORANTS SYNTHETIQUES, EDULCORANTS NATURELS. PERSPECTIVES D'AVENIRDUPAIGNE P.1973; FRUITS; FR.; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 51-64; BIBL. 3 P.Serial Issue

ZUR BEDEUTUNG DES ZUCKERALKOHOLS XYLIT ALS ZUCKERAUSTAUSCHSTOFF = IMPORTANCE DU XYLITOL, ALCOOL DERIVE DES SUCRES, COMME SUCCEDANE DU SUCREGRUTTE FK; RODEL H.1975; ERNAEHRUNGSFORSCHUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 20; NO 3; PP. 74-79Article

KUENSTLICHE SUESSSTOFFE = EDULCORANTS DE SYNTHESESTEINLE G.1975; ZUCKER; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 28; NO 1; PP. 20-28; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 1 P. 1/2Article

LES EDULCORANTS CHIMIQUES DANS LA DIETETIQUE QUOTIDIENNE DU DIABETEHERAUD G; ROUX E.1976; OUEST MED.; FR.; DA. 1976; VOL. 29; NO 7; PP. 503-506Article

NEW SWEETENERS TO CHALLENGE SUGAR = NOUVEAUX EDULCORANTS POUR REMETTRE EN QUESTION LE SUCRE1974; CANAD. CHEM. PROCESSG; CANADA; DA. 1974; VOL. 58; NO 12; PP. 26-27Article

COMPARAISON DU COUT DE DIFFERENTS EDULCORANTS DANS LA PRODUCTION DES BOISSONS NON ALCOOLISEES.KREUZBERGER H.1982; BIOS (PARIS).; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 11; PP. 3-5; 3 FIG./4 TABL.Article

ISOMEROSE - THE NEW NATURAL SWEETENER. CLAIMS SUBMITTED AS REGARDS USES AND PROPERTIES. = ISOMEROSE, LE NOUVEL EDULCORANT NATUREL. EXIGENCES EN CE QUI CONCERNE LES UTILISATIONS ET LES PROPRIETES1976; CONFECT. PRODUCT.; G.B.; DA. 1976; VOL. 42; NO 5; PP. 232-234Article

THE TASTES OF ARTIFICIAL SWEETENERS AND THEIR MIXTURES = LA SAVEUR D'EDULCORANTS ARTIFICIELS ET DE LEURS MELANGESMOSKOWITZ HR; KLARMAN L.1975; CHEM. SENS. FLAVOR; NETHERL.; DA. 1975; VOL. 1; NO 4; PP. 411-421; BIBL. 18REF.Article

ZUCKER UND ZUCKERAUSTAUSCHSTOFFE IM NEUEN LEBENSMITTELRECHT = SUCRE ET SUCCEDANES DANS LA NOUVELLE LEGISLATION RELATIVE AUX PRODUITS ALIMENTAIRESFRANCK R.1975; STAERKE; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 27; NO 7; PP. 241-245; ABS. ANGL. FRArticle

EXCRETION AND METABOLISM OF SACCHARIN IN MAN. II. STUDIES WITH 14C-LABELLED AND UNLABELLED SACCHARIN = EXCRETION ET METABOLISME DE LA SACCHARINE CHEZ L'HOMME. II. RECHERCHES AVEC DE LA SACCHARINE MARQUEE 14C ET DE LA SACCHARINE NON MARQUEEBYARD JL; MCCHESNEY EW; GOLDBERG L et al.1974; FOOD COSMET. TOXICOL.; G.B.; DA. 1974; VOL. 12; NO 2; PP. 175-184; ABS. FR. ALLEM.; BIBL. 8REF.Article

STATUS OF CYCLAMATES: JULY 1974 = ETAT ACTUEL DES CYCLAMATES: JUILLET 1974CRAIG TA.1974; CEREAL SCI. TODAY; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 19; NO 7; PP. 273-274Article

TRIHALOGENATED BENZAMIDES - A NEW CLASS OF ARTIFICIAL SWEETENERS = LES BENZAMIDES TRIHALOGENEES - UNE NOUVELLE CLASSE D'EDULCORANT ARTIFICIELGRIES H; MUTZEL W; BELITZ HD et al.1983; ZEITSCHRIFT FUER LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND -FORSCHUNG; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1983; VOL. 176; NO 5; PP. 376-378; BIBL. 8 REF.; 1 TABL.Article

SWEETENING AGENTS FROM NATURAL SOURCES = AGENTS EDULCORANTS OBTENUS A PARTIR DE SOURCES NATURELLESMORRIS JA.1976; LLOYDIA; E.U.; DA. 1976; VOL. 39; NO 1; PP. 25-38; BIBL. 48 REF.Serial Issue

ZUR GASCHROMATOGRAPHISCHEN BESTIMMUNG VON SACCHARIN NACH METHYLIERUNG MIT DIAZOMETHAN = DOSAGE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DE LA SACCHARINE APRES METHYLATION PAR LE DIAZOMETHANEUNTERHALT B.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 3; PP. 161-164; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

SWEETENING PROPERTIES OF L-ALANINE TERT-BUTYL ESTER = LES PROPRIETES EDULCORANTES DE L'ESTER TERT-BUTYLIQUE DE LA L-ALANINENOFRE C; SABADIE J; BAL D et al.1974; NATURWISSENSCHAFTEN; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 61; NO 9; PP. 404-405; BIBL. 5 REF.Article

OBSERVATIONS SUR LES PROPRIETES MUTAGENIQUES DES CYCLAMATES CHEZ LES MAMMIFERESLEONARD A; LINDEN G.1972; C.R. SOC. BIOL.; FR.; DA. 1972; VOL. 166; NO 2-3; PP. 468-470; BIBL. 13 REF.Serial Issue

Entre sucres et édulcorants: Comment faut-il sucrer les aliments ?CHAMP, Martine.Diabète & obésité. 2011, Vol 6, Num 50, pp 237-244, issn 1957-5238, 8 p.Article

STABILITY STUDIES OF STEVIOSIDE AND REBAUDIOSIDE A IN CARBONATED BEVERAGES. = ETUDE DE LA STABILITE DE STEVIOSIDE ET REBAUDIOSIDE A DANS LES BOISSONS GAZEUSESCHANG SS; COOK JM.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 409-412; BIBL. 9 REF.; 2 FIG./5 TABL.Article

  • Page / 106