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Enzymatic hydrolysis of olive wastewater for hydroxytyrosol enrichmentKHOUFI, Sonia; HAMZA, Manel; SAYADI, Sami et al.Bioresource technology. 2011, Vol 102, Num 19, pp 9050-9058, issn 0960-8524, 9 p.Article

Sur le projet d'arrêté relatif à l'emploi de préparations enzymatiques dans la fabrication de certaines denrées et boissons destinées à l'alimentation humaine = Regulation project for use of enzymic preparation for selected food and beverage manufactureRAOUL, Y.Bulletin de l'Académie nationale de médecine. 1987, Vol 171, Num 9, pp 1143-1145, issn 0001-4079Article

The enzyme maze = Le labyrinthe des enzymesWEST, S.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 4, pp 98-102, issn 0015-6639Article

Bêta-galactosidase in the acceleration of Ras cheese ripening = Accélération de la maturation du fromage Ras par la β-galactosidaseFARAHAT, S. M; RABIE, A. M; ABDEL BAKY, A. A et al.Food chemistry. 1984, Vol 14, Num 3, pp 215-225, issn 0308-8146Article

Detection and assay of (1-4)-β-D-glucanase,(1-3)-β-D-glucanase, (1-3)(1-4)-β-D-glucanase, and xylanase based on complex formation of substrate with Congo red = Détection et analyse de la (1-4)-β-D-glucanase, de la (1-3)-β-D-glucanase, de la (1-3)(1-4)-β-D-glucanase et de la xylanase, basée sur la formation d'un complexe avec le substrat en présence de rouge CongoWOOD, P. J; WEISZ, J.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 8-15, issn 0009-0352Article

Etude de l'activité protéolytique d'une préparation microbienne destinée à accélérer l'affinage des fromages = Studies on proteolytic activity of microbial preparation for cheese ripening accelerationZELAZOWSKA, H; JEDRYCHOWSKI, L; REPS, A et al.Le Lait (Print). 1985, Vol 65, Num 647-648, pp 35-44, issn 0023-7302Article

Removal of contaminating proteinases from crude preparations of microbial enzymes = Elimination des protéases contaminant les préparations brutes d'enzymes microbiennesKRALOVA, B; DEMNEROVA, K; DOBRANSKY, T et al.Journal of chromatography. 1986, Vol 366, pp 427-430, issn 0021-9673Article

Safety evaluation of phosphodiesterase derived from Leptographium procerumSTEENSMA, A; VAN DIJCK, P. W. M; HEMPENIUS, R. A et al.Food and chemical toxicology. 2004, Vol 42, Num 6, pp 935-944, issn 0278-6915, 10 p.Article

Effect of enzyme preparation on egg production, nutrient retention, digestive enzyme activities and pancreatic enzyme messenger RNA expression of late-phase laying hensWEN, C; WANG, L. C; ZHOU, Y. M et al.Animal feed science and technology. 2012, Vol 172, Num 3-4, pp 180-186, issn 0377-8401, 7 p.Article

Evaluation of Two Food Grade Proliposomes To Encapsulate an Extract of a Commercial Enzyme Preparation by MicrofluidizationNONGONIERMA, Alice B; ABRLOVA, Magdalena; FENELON, Mark A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 2009, Vol 57, Num 8, pp 3291-3297, issn 0021-8561, 7 p.Article

Influence of carboxylic acids on wheat carboxypeptidase ; their inhibition modes and effect of citric acid on stabilization in spray drying = Influence des acides carboxyliques sur les carboxypeptidases du blé ; leur mode d'inhibition et l'effet de l'acide citrique sur la stabilisation lors du séchage par atomisationUMETSU, H; ICHISHIMA, E.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1989, Vol 36, Num 8, pp 671-675, issn 0029-0394Article

Measurement of β-amylase in cereal flours and commercial enzyme preparations = Evaluation de la β-amylase dans les farines de céréales et les préparations industrielles d'enzymeMCCLEARY, B. V; CODD, R.Journal of cereal science (Print). 1989, Vol 9, Num 1, pp 17-33, issn 0733-5210Article

The bread improving effect of fungal α-amylase = Effet d'une α-amylase fongique sur l'amélioration de la qualité du painCAUVAIN, S. P; CHAMBERLAIN, N.Journal of cereal science (Print). 1988, Vol 8, Num 3, pp 239-248, issn 0733-5210Conference Paper

Kinetics of the enzymatic maceration of applesTANTCHEV, S. S; MÄLKI, Y; RAEV, N et al.Flüssiges Obst. 1993, Vol 60, Num 7, pp 259-261, issn 0015-4539Article

Einige Ergebnisse der Auftrennung eines Handels-Pectinenzympräparates in diskrete Enzyme. I. Isolierung, Reinigung und Charakterisierung einer exo-oligogalacturonase = Quelques résultats de la séparation des enzymes considérées individuellement, à partir d'une préparation pectique commercialisée. I. Isolement, purification et caractérisation d'une exo-oligogalacturonase = Some results of the isolation of discrete enzymes (exo-polygalacturonase and pectinesterase) from a commercial pectic enzyme preparation. I. Isolation, purification and characterisation of an exo-polygalacturonase (exo-PG)OMRAN, H; DORREICH, K; GIERSCHNER, K et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 6, pp 457-463, issn 0023-6438Article

Einige Ergebnisse der Auftrennung eines Handels-Pectinenzympräparates in diskrete Enzyme. II. Isolierung, Reinigung und Charakterisierung der Pectinesterase = Quelques résultats de la séparation des enzymes, considérées individuellement, à partir d'une préparation pectique commercialisée. II. Isolement, purification et caractérisation de la pectinestérase = Some results of the isolation of discrete enzymes (exo-polygalacturonase and pectinesterase) from a commercial pectic enzyme preparation. II. Isolation, purification and characterisation of a pectinesterase (PE)DORREICH, K; OMRAN, H; GIERSCHNER, K et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1986, Vol 19, Num 6, pp 464-468, issn 0023-6438Article

Les protéases non coagulantes dans les industries agro-alimentaires : propriétés biochimiques et applications technologiquesDRIOU, A; SAINT-PAUL, F; PAQUET, D et al.Industries alimentaires et agricoles. 1985, Vol 102, Num 4, pp 311-320, issn 0019-9311Article

Improving the quality of Ras cheese made without starter = Amélioration de la qualité du fromage Ras fabriqué sans levain lactiqueEL-NESHAWY, A. A; RABIE, A. M; ABDEL BAKY, A. A et al.Food chemistry. 1984, Vol 14, Num 3, pp 201-213, issn 0308-8146Article

Enzymes : Making things happenPSZCZOLA, D. E.Food technology (Chicago). 1999, Vol 53, Num 2, pp 74-80, issn 0015-6639, 6 p.Article

Effects of selected commercial enzymes on cookie spread and cookie dough consistency = Effet de certaines préparations enzymatiques sur la consistance de la pâte à biscuits et le diamètre des biscuitsGAINES, C. S; FINNEY, P. L.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 2, pp 73-78, issn 0009-0352Article

Preparation of fermented soymilk curd with commercial proteinases = Préparation de caillé de lait de soja fermenté avec des protéases industriellesMURATA, K; KOBAYASHI, H; KUSAKABE, I et al.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1989, Vol 36, Num 5, pp 417-423, issn 0029-0394Article

Separation of, and investigation into the properties of trypsin and chymotrypsin from an ovine plus caprine pancreatic enzyme preparation. I. Separation of the enzymes by affinity chromatography = Séparation et propriétés de la trypsine et de la chymotrypsine isolées d'une préparation enzymatique de pancréas de mouton et de chèvre. I. Séparation des enzymes par chromatographie d'affinitéZHIGZHIDDORZHIN, A; BOROSS, L; VAMOS-VIGYAZO, L et al.Acta alimentaria (Budapest). 1985, Vol 14, Num 3, pp 259-266, issn 0139-3006Article

Eficacia de la formulacion enzymatica «Röhament O» en la tecnologia del aceite de oliva. Composicion y valoracion organoleptica de los aceites obtenidos = Efficacité de la préparation enzymatique «Röhament O» en technologie de l'huile d'olive. Composition et propriétés organoleptiques des huiles obtenues = Efficacy of the enzymatic formulation «Röhament O» in the technology of the olive oil. Composition and organoleptic valuation of the oil procuredALBA MENDOZA, J; RUIZ GOMEZ, M. A; PRIETO GONZALEZ, M. C et al.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 5, pp 271-277, issn 0017-3495Conference Paper

Synergistic action of enzyme preparations towards recalcitrant corn silage polysaccharidesNEUMÜLLER, Klaus G; STREEKSTRA, Hugo; SCHOLS, Henk A et al.Biomass & bioenergy. 2014, Vol 60, pp 88-97, issn 0961-9534, 10 p.Article

Milk clotting and proteolytic activity of an enzyme preparation from Bromelia hieronymi fruitsBRUNO, Mariela A; LAZZA, Cristian M; ERRASTI, Maria E et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 2010, Vol 43, Num 4, pp 695-701, issn 0023-6438, 7 p.Article

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