Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("FOOD TECHNOLOGY")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 3984

  • Page / 160
Export

Selection :

  • and

COMPTE-RENDU D'ACTIVITE 1977-19791979; ; FRA; DIJON: INRA; DA. 1979; 225 P.; 30 CMReport

LE PAIN DE FROMENT, VALEURS BOULANGERE ET NUTRITIONNELLE. IJACQMAIN D; DEHOY N.1981; REV. FERMENT. IND. ALIMENT.; ISSN 0035-2071; BEL; DA. 1981; VOL. 36; NO 6; PP. 175-181Article

FERMENTATION OF SPECIALLY FORMULATED MILK WITH SINGLE STRAINS OF BIFIDOBACTERIA = FERMENTATION DE LAIT SPECIALEMENT PREPARE AVEC DES SOUCHES DE BIFIDOBACTERIESMARSHALL VM; COLE WM; MABBITT LA et al.1982; JOURNAL OF THE SOCIETY OF DAIRY TECHNOLOGY; ISSN 0037-9840; GBR; DA. 1982; VOL. 35; NO 4; PP. 143-144; BIBL. 9 REF.Article

L'AROMATISATION "IN SITU" EN COURS DE FABRICATION DU FROMAGE = IN SITU AROMATIZATION IN CHEESE FABRICATION1982; ALIMENTATION; ISSN 0396-7891; FRA; DA. 1982; NO 103; PP. 57Article

ROLE DU PHARMACIEN DANS UN ELEVAGE DE POULES PONDEUSES = ROLE OF THE CHEMIST IN THE BREEDING OF LAYER HENSFARRE DOMINIQUE.1982; ; FRA; DA. 1982; 90 P.; 30 CM; BIBL. 34 REF.; TH.: PHARM./LYON 1/1982/38Thesis

UTILISATION DE LA PECTINESTERASE DANS LES INDUSTRIES CIDRICOLES = UTILIZATION OF THE PECTINESTERASE IN CIDER INDUSTRIESBARON A; DRILLEAU JF.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 471-476; BIBL. 8 REF.Conference Paper

DIE GAERLEISTUNG AKTIVER TROCKEN-REINZUCHTHEFEN = APTITUDE FERMENTAIRE DE LA LEVURE SECHE ACTIVELEMPERLE E; KERNER E.1981; WEIN-WISS.; ISSN 0375-8818; DEU; DA. 1981; VOL. 36; NO 1; PP. 21-35; BIBL. 1 P.Article

GAERUNTERBRECHUNG UND GAERVERZOEGERUNG BEI WEIZEN- UND WEIZENMISCHBROT = INTERRUPTION ET RALENTISSEMENT DE LA FERMENTATION CONCERNANT LE PAIN ET LE PAIN DE METEILBOETTGER D; SCHMID A.1981; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1981; VOL. 35; NO 2; PP. 40-46; BIBL. 2 REF.Article

LES CAUSES DE LA TUBERCULOSE CHEZ LES TRAVAILLEURS IMMIGRES ET LA LUTTE ANTI-TUBERCULEUSE = CAUSES OF TUBERCULOSIS OF IMMIGRANT WORKERS AND CONTROL OF TUBERCULOSISDIOURY AMAL.1981; ; FRA; DA. 1981; 50 P.-PL.; 25 CM; BIBL. 37 REF.; TH.: PHARM./BORDEAUX 2/1981/24Thesis

PHARMACIE ET MYCOLOGIE = PHARMACY AND MYCOLOGYTALOU MARY LISE.1981; ; FRA; DA. 1981; 58 P.; 30 CM; TH.: PHARM./TOULOUSE 3/1981/14Thesis

D.O.R. DESCRIPTIONS D'OPERATIONS DE RECHERCHES. LES INDUSTRIES AGRO-ALIMENTAIRES1980; ; FRA; PARIS: INRA; DA. 1980-09; 70 P.; 30 CMBook

EXPERIMENTATIONS SUR LES LEVURESPINEAU M; ROUANET M.1980; VIGNES ET VINS; FRA; DA. 1980; NO 289; PP. 10-15Article

A METHOD FOR THE CONSISTENT ESTIMATION OF REAL DEGREE OF FERMENTATIONCUTAIA AJ; MUNROE JH.1979; J. AMER. SOC. BREWG CHEMISTS; USA; DA. 1979; VOL. 37; NO 4; PP. 188-189; BIBL. 5 REF.Article

ENZYMES AFFECTING THE FERMENTATION OF SAKE-MOROMI-MASHNUNOKAWA Y; SUMIYA S; IWANO K et al.1978; J. FERMENT. TECHNOL.; JPN; DA. 1978; VOL. 56; NO 4; PP. 380-388; BIBL. 25 REF.Article

JOURNEE NUTRITION 1977.1977; CAH. NUTRIT. DIET.; FR.; DA. 1977; VOL. 12; NO 3; PP. 163-240; BIBL. DISSEM.Serial Issue

ANALYSES MICROBIOLOGIQUES AU COURS DE LA PREPARATION DE PAPRIKASZABAD MME; HALASZ K; LENDVAI I et al.1977; KONZERV-ES PAPRIKAIPAR; MAGYAR.; DA. 1977; NO 5; PP. 187-189; ABS. RUSSE ALLEM.; BIBL. 4 REF.Article

ACTION DU LAIT FORMOLE SUR LA DIGESTION DES VEAUXSOLDATENKOV PF; YUGAJ KD; BONDAREV GF et al.1976; VEST. SEL'SKOKHOZ. NAUKI; S.S.S.R.; DA. 1976; NO 12; PP. 68-74; BIBL. 19 REF.Article

INFLUENZA DEL CEPPO DI LIEVITO SULLA STABILITA DEL COLORE DEI VINI BIANCHI. II. ANALISI DEL CEPPO 633. = INFLUENCE DE LA SOUCHE DE LEVURE SUR LA STABILITE DE LA COULEUR DES VINS BLANCS. II. ANALYSE DE LA SOUCHE 633ZAMBONELLI C; SOLL MG; ROMANO P et al.1976; ANN. MICROBIOL. ENZIMOL.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 26; PP. 109-118; ABS. ANGL.; BIBL. 15 REF.Article

LA SELEZIONE DI LIEVITI INDIGENI PER LA VINIFICAZIONE. = SELECTION DE LEVURES INDIGENES POUR LA VINIFICATIONSIKOVEC S.1976; ANN. MICROBIOL. ENZIMOL.; ITAL.; DA. 1976; VOL. 26; PP. 69-73; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Article

GRATUITOUS INDUCTION OF TWO OMEGA -GRANIDINO ACID AMIDINOHYDROLASES IN PSEUDOMONAS SP. ATCC 14676 BY TAUROCYAMINE AND 3-GUANIDINOPROPIONATEYORIFUJI T; SHIRITANI Y.1982; AGRIC. BIOL. CHEM.; ISSN 0002-1369; JPN; DA. 1982; VOL. 46; NO 1; PP. 317-318; BIBL. 9 REF.Article

LES TECHNOLOGIES DES INDUSTRIES AGRO-ALIMENTAIRES. PROGRES RECENTS & PERSPECTIVES1982; ; FRA; PARIS : APRIA; DA. 1982; PP. 1-183; 187 P.Book

LES VACCINATIONS OBLIGATOIRES EN FRANCE: LEUR IMPACT SUR LA POPULATION, LEUR APPLICATION PRATIQUE = THE OBLIGATION VACCINATIONS IN FRANCE: THEIR IMPACT UPON THE POPULATION, THEIR PRACTICAL APPLICATIONLACHEZE BERNADETTE.1982; ; FRA; DA. 1982; 68 P.; 30 CM; BIBL. 19 REF.; TH.: PHARM./CLERMONT-FERRAND 1/1981/37Thesis

UTILISATION D'ENZYMES EN BRASSERIE PERMETTANT D'AMELIORER LA STABILITE COLLOIDALE DE LA BIERE = ENZYME UTILIZATION IN BREWERNIG FOR IMPROVING THE COLLOIDAL STABILITY OF BEERMOLL M; CARNIELO M; GRANDCLERC J et al.1982; UTILISATION DES ENZYMES EN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE. SYMPOSIUM INTERNATIONAL/1982-05-05/VERSAILLES; FRA; PARIS: TECHNIQUE ET DOCUMENTATION LAVOISIER; DA. 1982; PP. 489-495; BIBL. 14 REF.Conference Paper

ETUDE DE LA RESISTANCE A L'AMIKACINE DE BACILLES A GRAM NEGATIF D'ORIGINE HOSPITALIERE: BILAN DE 3890 SOUCHES ISOLEES EN 1981 = STUDY OF THE RESISTANCE TO AMIKACINE OF GRAM NEGATIVE BACILLI FROM HOSPITAL ORIGIN: SCHEDULE OF 3890 STRAINS ISOLATED IN 1981GARNIER REGINE.1981; ; FRA; DA. 1981; 41 P.; 30 CM; BIBL. 27 REF.; TH.: PHARM./CLERMONT-FERRAND 1/1981/33Thesis

PINPOINTING POST-PASTEURIZATION CONTAMINATIONMOSELEY WK.1980; J. FOOD PROTECT.; USA; DA. 1980; VOL. 43; NO 5; PP. 414; BIBL. 6 REF.Article

  • Page / 160