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New approach to the extensogram interpretationBALINT, L; MOMIROVIC, J; HORVATIC, M et al.Nahrung (Weinheim). 1991, Vol 35, Num 7, pp 721-730, issn 0027-769XArticle

Herstellung von Weizenmehlen mit höherem Vitamingehalt = Préparation de farines de blé à forte teneur en vitamines = Production of wheat flour with higher vitamine contentsKATSARIS, M.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1985, Vol 39, Num 12, pp 368-369, issn 0367-4177Article

Fate of chlorine during flour chlorination = Devenir du chlore au cours de la chloration des farinesWEI, C. I; GHANBARI, H. A; WHEELER, W. B et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 4, pp 1136-1153, issn 0022-1147Article

Microwave utilization in the rapid determination of flour moisture = Utilisation des microondes pour le dosage rapide de l'eau dans les farinesDAVIS, A. B; LAI, C. S.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 1, pp 1-4, issn 0009-0352Article

Stand der Windsichtung in Frankreich = Etat du turboclassement en France = Air classification in FranceWILLM, C.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1985, Vol 39, Num 7, pp 215-218, issn 0367-4177Conference Paper

Effect of scouring and conditioning variables on milling, rheological and baking properties of indian wheats = Effet des paramètres de nettoyage et de conditionnement sur les caractéristiques de mouture, rhéologiques et boulangères des blés indiensNAGI, H. P. S; BAINS, G. S.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 122-124, issn 0022-1155Article

Determination of the proportion of acetic acid-insoluble protein in wheat flours by alkaline steam distillation = Détermination, par hydrodistillation alcaline, de la proportion de protéines insolubles dans l'acide acétique, dans la farine de bléRONALDS, J. A; O'BRIEN, L; ALLEN, S. J et al.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 1, pp 25-29, issn 0733-5210Article

Bread-making potential of straight-grade and whole-wheat flours of Triumph and Eage-Plainsman V hard red winter wheats = Aptitude boulangère de farines complètes et de farines faibles de blé d'hiver Hard Red cultivars Triumph et Eagle-Plainsman VMODER, G. J. JR; FINNEY, K. F; BRUINSMA, B. L et al.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 4, pp 269-273, issn 0009-0352Article

Associations among soft wheat flour particle size, protein content, chlorine response, kernel hardness, milling quality, white layer cake volume, and sugar-snap cookie spread = Relations entre la dimension des particules des farines de blé tendre, la teneur en protéines, la sensibilité au chlore, la dureté des grains, l'aptitude à la mouture, le volume des gâteaux de type génoise et le diamètre des biscuits sablésGAINES, C. S.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 4, pp 290-292, issn 0009-0352Article

Factors affecting flowability of hard and soft wheat flours = Facteurs influant sur le comportement rhéologique des farines de blé dur et tendreNEEL, D. V; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 4, pp 262-266, issn 0009-0352Article

Isolation and characterisation of (3-methoxy-4-hydroxyphenyl)-β-cellotrioside from wheat flour ; a substance involved in the reduction of disulphide-linked glutenin aggregates = Isolement et caractérisation du (méthoxy-3-hydroxyphényl-4)-β-cellotrioside de farine de blé : une substance ayant un rôle dans la réduction des agrégats de gluténine liée par des liaisons disulfureGRAVELAND, A; BOSVELD, P; LICHTENDONK, W. J et al.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 2, pp 65-72, issn 0733-5210Article

Effect of additives on rheological characteristics and quality of wheat flour parottaINDRANI, D; VENKATESWARA RAO, G.Journal of texture studies. 2006, Vol 37, Num 3, pp 315-338, issn 0022-4901, 24 p.Article

On the digestibility of starch in wheat bread - Studies in vitro and in vivo = Digestibilité de l'amidon des pains de blé - Etudes in vitro et in vivoBJORCK, I; NYMAN, M; PEDERSEN, B et al.Journal of cereal science (Print). 1986, Vol 4, Num 1, pp 1-11, issn 0733-5210Article

Untersuchungen über den Durchsatz von Weizen im Walzenstuhl (I. Schrot) = Recherches concernant l'entrée du blé dans les cylindres (premier passage) = Investigations about the rate of feed with wheat in a roller mill (I. Break)ZWINGELBERG, H.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1985, Vol 39, Num 11, pp 332-337, issn 0367-4177Article

Component interactions in the extrusion cooking process : influence of process conditions on the functional viscosity of the wheat flour system = Interactions des constituants lors de la cuisson par extrusion : influence des paramètres technologiques sur la viscosité fonctionnelle d'un système représentant la farine de bléPATON, D; SPRATT, W. A.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 5, pp 1380-1385, issn 0022-1147Article

Determination of proline and hydroxyproline in wheat flour by spectrophotometry and measurement of radioactivity of proline-14 C and hydroxyproline-14C = Dosage de la proline et de l'hydroxyproline dans de la farine de blé par spectrophotométrie et mesure de la radioactivité de la proline-C14 et de l'hydroxyproline-C14NICOLAS, A; TRIFONE, A; DELGADO, L. N et al.Journal of radioanalytical chemistry. 1984, Vol 86, Num 2, pp 131-139, issn 0134-0719Article

Endogenous and Enhanced Oxidative Cross-Linking in Wheat Flour Mill StreamsRAMSEYER, Daniel D; BETTGE, Arthur D; MORRIS, Craig F et al.Cereal chemistry. 2011, Vol 88, Num 2, pp 217-222, issn 0009-0352, 6 p.Article

Evaluating cookie spread potential of whole wheat flours from soft wheat cultivars = Evaluation de l'aptitude des farines entières de cultivars de blé tendre à donner des biscuits de large diamètreGAINES, C. S; DONELSON, J. R.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 2, pp 134-136, issn 0009-0352Article

Influence of certain flour quality parameters and postmilling treatments on size of angel food and high-ratio white layer cakes = Influence de certains critères de qualité de la farine et des traitements après mouture sur la taille des gâteaux de Savoie et des gênoisesGAINES, C. S; DONELSON, J. R.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 1, pp 60-63, issn 0009-0352Article

Isolation of lipoxygenase isoenzymes from flour of durum wheat endosperm = Isolement des isoenzymes de la lipoxygénase dans les farines d'endosperme de blé durHSIEH, C. C; MCDONALD, C. E.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 5, pp 392-398, issn 0009-0352Article

Sieving characteristics of soft and hard wheat flours = Caractéristiques de tamisage des farines de blé dur et tendreNEEL, D. V; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 4, pp 259-261, issn 0009-0352Article

Wheat hardness and baking properties of wheat flours = La dureté du blé et les aptitudes boulangères des farines de bléPOMERANZ, Y; BOLLING, H; ZWINGELBERG, H et al.Journal of cereal science (Print). 1984, Vol 2, Num 3, pp 137-143, issn 0733-5210Article

Study of wheat-flour-based agropolymers : Influence of plasticizers on structure and aging behaviorSAIAH, R; SREEKUMAR, P. A; LEBLANC, N et al.Cereal chemistry. 2007, Vol 84, Num 3, pp 276-281, issn 0009-0352, 6 p.Article

Formation of homopolymers and heteropolymers between wheat flour and several protein sources by transglutaminase-catalyzed cross-linkingBONET, A; BLASZCZAK, W; RESELL, C. M et al.Cereal chemistry. 2006, Vol 83, Num 6, pp 655-662, issn 0009-0352, 8 p.Article

Cypermethrin and fenvalerate residues in stored wheat and milled fractions = Résidus de cyperméthrin et de fenvalérate dans le blé stocké et ses fractions de moutureJOIA, B. S; WEBSTER, G. R. B; LOSCHIAVO, S. R et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 4, pp 618-622, issn 0021-8561Article

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