Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Haricot vert")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 244

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

Technical note : the improvement of green colour of green beans by acidified bulk storage = Note technique : amélioration, par stockage en milieu acide, de la couleur des haricots vertsBASEL, R. M.Journal of Food Technology. 1983, Vol 18, Num 6, pp 797-799, issn 0022-1163Article

DRYING BEHAVIOR OF FRESH GREEN BEANS IN AN INERT MEDIUM FLUIDIZED BEDABBASI SOURAKI, B; MOWLA, D.Journal of food processing and preservation. 2008, Vol 32, Num 5, pp 697-718, issn 0145-8892, 22 p.Article

Relationships between sensory and objective measures of postharvest quality of snap beans as determined by cluster analysis = Détermination, par analyse «en grappe», de corrélations entre les évaluations sensorielles et objectives de la qualité, après récolte, des haricots mange-toutRESURRECCION, A. V. A; SHEWFELT, R. L; PRUSSIA, S. E et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 113-123, issn 0022-1147, 5 p.Article

Effects of salts added after cooking on the texture of canned snap beans = Effets des sels ajoutés après cuisson sur la texture des haricots mangetout en conserveVAN BUREN, J. P.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 910-912, issn 0022-1147Article

Efficiency of three harvesters and their effect on quality on raw and processed snap beans = Aptitude de trois récolteuses et leurs effets sur la qualité des haricots mange-tout crus et transformésGONZALEZ, A. R; SISTRUNK, W. A; MARX, D. B et al.HortScience. 1983, Vol 18, Num 5, pp 742-745, issn 0018-5345Article

Effect of microwave blanching on the quality of frozen green beans = Effet du blanchiment aux microondes sur la qualité des haricots surgelésGULLETT, E. A; ROWE, D. L; HINES, R. J et al.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1984, Vol 17, Num 4, pp 247-252, issn 0315-5463Article

CARACTERISTIQUES QUALITATIVES DES VARIETES DE HARICOTS VERTS INTRODUITS EN UKRAINEMAGOMET LL; KOLOMATS'KIJ AV.1973; VISN. SIL'SKOGOSPODAR. NAUKY; U.R.S.R.; DA. 1973; NO 5; PP. 55-57; ABS. RUSSESerial Issue

Changes in texture of green peas during freezing and frozen storage = Modifications de la texture des haricots verts au cours de la congélation et du stockage frigorifiqueHUNG, Y. C; THOMPSON, D. R.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 1, pp 96-101, issn 0022-1147Article

Essential elements and cadmium and lead in fresh, canned and frozen green beans (Phaseolus vulgaris L.) = Teneurs en éléments trace essentiels, en cadmium et en plomb, des haricots verts (Phaseolus vulgaris L.) frais, en conserve ou surgelésLOPEZ, A; WILLIAMS, H. L.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 4, pp 1152-1157, issn 0022-1147Article

Comparaison des cinétiques de deux voies de dégradation des chlorophylles chez des haricots verts congelés blanchis ou non blanchis = Compared kinetics of two ways of chlorophyll degradation in blanched or unblanched frozen green beansABBAS, J; ROUET-MAYER, M. A; PHILIPPON, J et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 2, pp 68-72, issn 0023-6438Article

Analysis of unboiled and boiled beans for chlorophylls and pheophytins by thin-layer chromatography and fluorimetry - comparison with spectrometry = Analyse, par chromatographie en couche mince et fluorimétrie des chlorophylles et des phéophytines dans les haricots crus et cuits. Comparaison avec la spectrométrieZONNEVELD, H; KLOP, W; GORIN, N et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1984, Vol 178, Num 1, pp 20-23, issn 0044-3026Article

Thermal energy consumption for blanching and sterilization of snap beans = Consommation en énergie thermique du blanchiment et de la stérilisation des haricots mange-toutRAO, M. A; COOLEY, H. J; VITALI, A. A et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 378-380, issn 0022-1147Article

A research note. Effect of phosfon D on the amino acid content and protein quality of two snap bean cultivars = Note de recherche. Effet du phosfon D sur les teneurs en acides aminés et sur la qualité protéique de deux cultivars de haricot mangetoutMEREDITH, F. I; SMITTLE, D. A.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 962-965, issn 0022-1147Article

Comparing flame and mechanical deaeration of high vacuum canned green beans and apple slices = Comparaison du dégazage mécanique ou sous vide des conserves de haricots verts ou de tranches de pommes conditionnées sous vide pousséHAMBLIN, C. L; HEIL, J. R; MERSON, R. L et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 425-428, issn 0022-1147Article

Dégradation des chlorophylles des haricots verts congelés plus ou moins blanchis. Relation entre les facteurs températures-durée d'entreposage et le maintien de la qualité de haricots verts congelés non blanchis destinés à l'appertisationPHILIPPON, J; ROUET-MAYER, M. A.1984, 116 p.Report

COMPLETE HETEROLACTIC ACID FERMENTATION OF GREEN BEANS BY LACTOBACILLUS CELLOBIOSUS = FERMENTATION HETEROLACTIQUE TOTALE DES HARICOTS VERTS PAR LACTOBACILLUS CELLOBIOSUSCHEN KH; MCFEETERS RF; FLEMING HP et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 967-971; BIBL. 18 REF.; 5 FIG./4 TABL.Conference Paper

BIOCHEMICAL CHANGES ASSOCIATED WITH THE POD DEVELOPMENT OF FRENCH BEAN (PHASEOLUS VULGARIS L.) UNDER KUMAON HILL CONDITIONS. = MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES ASSOCIEES AU DEVELOPPEMENT DES HARICOTS VERTS (PHASEOLUS VULGARIS L.) DANS LES CONDITIONS CLIMATIQUES DE KUMAON HILLPANT PC; MATHPAL KN.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1155; IND; DA. 1982; VOL. 19; NO 3; PP. 100-103; BIBL. 21 REF.; 3 TABL.Article

CHANGES IN PRENEOPLASTIC RESPONSE TO AFLATOXIN B1 IN RATS FED GREEN BEANS, BEETS OR SQUASH. = MODIFICATIONS DE LA REPONSE PRENEOPLASIQUE A L'AFLATOXINE B1 CHEZ LES RATS NOURRIS AVEC DES HARICOTS VERTS, DES BETTERAVES OU DES COURGESBOYD JN; MISSLBECK N; STOEWSAND GS et al.1983; FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY.; ISSN 505927; GBR; DA. 1983; VOL. 21; NO 1; PP. 37-40; BIBL. 18 REF.; 1 FIG./5 TABL.Article

EFFECTS OF STEAM TREATMENT OF MEDIA ON GROWTH OF THREE VEGETABLE CROPSALLAN P; HOBSON JK.1979; GEWASPROD., CROP PROD.; ZAF; DA. 1979; VOL. 8; PP. 143-147; ABS. AFR; BIBL. 9 REF.Conference Paper

A RESEARCH NOTE. NUTRITIVE QUALITY OF LONG-DISTANCE SHIPPED GREEN BEANS FOR PROCESSING = NOTE DE RECHERCHE. VALEUR NUTRITIVE DES HARICOTS VERTS TRANSPORTES PAR BATEAU SUR UNE LONGUE DISTANCE, AVANT TRANSFORMATIONMASSEY LM JR.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 5; PP. 1564-1565; BIBL. 8 REF.; 2 TABL.Article

Mathematical modeling of moisture and solute diffusion in the cylindrical green bean during osmotic dehydration in salt solutionABBASI SOURAKI, B; GHAFFARI, A; BAYAT, Y et al.Food and bioproducts processing. 2012, Vol 90, Num 1, pp 64-71, issn 0960-3085, 8 p.Article

Osmotic concentration of green beans prior to freezingBISWAL, R. N; BOZORGMEHR, K; TOMPKINS, F. D et al.Journal of food science. 1991, Vol 56, Num 4, pp 1008-1012, issn 0022-1147Conference Paper

Inhibition of green bean lipoxygenase by cyanide = Inhibition, par le cyanure, de la lipoxygénase du haricot vertADAMS, J. B.Food chemistry. 1989, Vol 31, Num 4, pp 243-250, issn 0308-8146Article

Evaluation of mechanical deaeration parameters for high vacuum canned foods = Evaluation des paramètres du dégazage mécanique, pour les produits en conserve conditionnés sous vide pousséHEIL, J. R; HAMBLIN, C. L; BERNHARD, R. A et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 157-161, issn 0022-1147Article

Snap bean texture softening and pectin solubilization caused by the presence of salt during cooking = Effet de la présence de sel au cours de la cuisson sur la solubilisation des pectines et le ramollissement des haricots mange-toutVAN BUREN, J. P.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 131-134, issn 0022-1147Article

  • Page / 10