Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("KEEPING QUALITY")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 3465

  • Page / 139
Export

Selection :

  • and

STANDARDIZED MIXING AND FERMENTATION PROCEDURE FOR EXPERIMENTAL BAKING TESTEL DASH AA.1978; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1978; VOL. 55; NO 4; PP. 436-446; BIBL. 18 REF.Article

OILSEED QUALITY REQUIREMENTS FOR PROCESSING = EXIGENCES DE QUALITE DES GRAINES OLEAGINEUSES POUR LA TRITURATIONPRITCHARD JR.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY; ISSN 0003-021X; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 2; PP. 322-332; BIBL. 64 REF.; 1 FIG./15 TABL.Article

POLYHYDROXY FLAVONOID ANTIOXYDANTS FOR EDIBLE OILS. PHOSPHOLIPIDS AS SYNERGISTS = ANTIOXYDANTS POLYHYDROXYFLAVONOIDES POUR LES HUILES ALIMENTAIRES. LES PHOSPHOLIPIDES EN TANT QUE SYNERGISTESHUDSON BJF; LEWIS JI.1983; FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 10; NO 2; PP. 111-120; BIBL. 10 REF.; 4 TABL.Article

LA DORMANCE DE L'ORGE. HETEROGENEITE DES PROPRIETES GERMINATIVES DES GRAINS D'ORGE RECOLTES SUR LES TALLES ET LES MAITRES-BRINSCHAPUIS C; MONIN J.1983; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1983; VOL. 14; NO 6-7; PP. 76-77; ABS. ENG/GER/SPA; BIBL. 1 REF.; 1 TABL.Article

VALUTAZIONE DELLA RESISTENZA ALLA DEFORMAZIONE ED ALLO SCHIACCIAMENTO DI BACCHE DI CULTIVAR DI POMODORO DA INDUSTRIA AI FINI DELLA RACCOLTA MECCANICA. = EVALUATION, EN VUE DE LA RECOLTE MECANIQUE, DE LA RESISTANCE A LA DEFORMATION ET AUX DOMMAGES MECANIQUES DES CULTIVARS DE TOMATES DESTINES A L'INDUSTRIE.BORRELLI A; ROMANO F.1983; ANNALI DELLA FACOLTA DI SCIENZE AGRARIE DI NAPOLI, PORTICI.; ISSN 0365-799X; ITA; DA. 1983; VOL. 16; NO 1; PP. 50-58; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

EFFECTS OF RAIN ON THE QUALITY AND STORABILITY OF WHEAT GRAINSDOHAREY RB; ASHOK KUMAR; VARMA BK et al.1978; BULL. GRAIN TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 16; NO 3; PP. 180-188; BIBL. 7 REF.Article

BEEINFLUSSUNG FUNKTIONELLER EIGENSCHAFTEN VON PROTEINEN DURCH CHEMISCHE MODIFIZIERUNG. = MODIFICATION DES PROPRIETES FONCTIONNELLES DES PROTEINES PAR MODIFICATION CHIMIQUE.SCHWENKE KD.1978; NAHRUNG; DDR; DA. 1978; VOL. 22; NO 1; PP. 101-120; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 2 P. 1/2Article

DIE VERARBEITUNGSQUALITAET DER NEU ZUGELASSENEN WEIZENSORTEN 1978 = APTITUDE TECHNOLOGIQUE DES NOUVELLES VARIETES DE BLE INSCRITES EN 1978BOLLING H; MEYER D.1978; GETREIDE MEHL BROT; DEU; DA. 1978; VOL. 32; NO 12; PP. 313-317; BIBL. 4 REF.Article

ENTWICKLUNGSTENDENZEN IN DER STAERKE- UND ZUCKERINDUSTRIE IN ABLIANGIGKEIT VOM ROHSTOFF. III. WEIZEN = TENDANCES DU DEVELOPPEMENT DANS L'INDUSTRIE DE L'AMIDON ET DU SUCRE EN RELATION AVEC LA MATIERE PREMIERE. III. LE BLEBRANDENBURGER H.1978; STARCH; DEU; DA. 1978; VOL. 30; NO 11; PP. 365-366; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.Article

VALEURS BISCUITIERES DES VARIETES DE BLE TENDRE.1983; INDUSTRIES DES CEREALES; ISSN 0245-4505; FRA; DA. 1983; NO 22; PP. 27-36Article

EXPERIMENTATION VARIETALE - HARICOTS SECS. ESSAIS 1981SEINCE JL; SABATIE M.1982; INFORMATIONS TECHNIQUES - CENTRE TECHNIQUE DES CONSERVES DE PRODUITS AGRICOLES; ISSN 0249-7085; FRA; DA. 1982; NO 29; PP. 1-28; 2 FIG./3 TABL.Article

USE OF EXTRACTS PREPARED WITH LIQUID CARBON DIOXIDE AS A SUBSTITUTE FOR DRY HOPSSCOTT RW; THEAKER PD; MARSH AS et al.1981; J. INST. BREW.; ISSN 0368-2587; GBR; DA. 1981; VOL. 87; NO 4; PP. 252-258; BIBL. 27 REF.Article

INFLUENCE DE LA FERTILISATION SUR LES PROPRIETES TECHNOLOGIQUES DE BRASSERIE DE L'ORGE BETTA KETZORASDIMOV S.1979; POCHVOZNAN. I AGROKHIM.; BGR; DA. 1979; VOL. 14; NO 5; PP. 121-129; ABS. RUS/ENG; BIBL. 22 REF.Article

EFFECT OF MINERAL NUTRITION ON COOKING QUALITY OF LENTILS.WASSIMI N; ABU SHAKRA S; TANNOUS R et al.1978; CAN. J. PLANT SCI.; CANADA; DA. 1978; VOL. 58; NO 1; PP. 165-168; ABS. FR.; BIBL. 6 REF.Article

CONTROLE AUTOMATIQUE DE LA MATURITE D'UNE PATE EN FERMENTATIONCHERNYKH V YA; PETROV IK; PUCHKOVA LI et al.1978; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; SUN; DA. 1978; NO 4; PP. 83-85; BIBL. 2 REF.Article

DETERMINACAO DO PONTO DE COLHEITA DO MILHO DOCE = DETERMINATION DE LA DATE DE RECOLTE DU MAIS SUCREMOREIRA GARCIA JL; BERNHARDT LW; BLEINROTH EW et al.1978; BOL. INST. TECNO. ALIM.; BRA; DA. 1978; NO 58; PP. 107-127; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.Article

NICHTBACKFAEHIGER WEIZEN AUS EUROPAEISCHER SICHT. = BLES NON PANIFIABLES DU POINT DE VUE EUROPEENBOLLING H.1976; GETREIDE MEHL BROT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 30; NO 8; PP. 197-199; BIBL. 13 REF.; (ERKENNUNG BEWERTUNG NICHTBACKFAEHIGER WEIZEN. GETREIDE-CHEM.-TAG. SYMP. 27; DETMOLD; 1976)Conference Paper

CARLTON : A NEW EARLY TABLESTOCK POTATO VARIETY = CARLTON : UNE NOUVELLE VARIETE PRECOCE DE POMMES DE TERRERUSSELL WA; DABBS DH; YOUNG LC et al.1983; AMERICAN POTATO JOURNAL; ISSN 0003-0589; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 8; PP. 599-605; ABS. SPA; 3 TABL.Article

BARLEY STARCH. VII. NEW BARLEY STARCHES WITH FRAGMENTED GRANULES = L'AMIDON D'ORGE. VII. NOUVEAUX AMIDONS D'ORGE A GRANULES FRAGMENTESDE HAAS BW; GOERING KJ; ESLICK RF et al.1983; CEREAL CHEMISTRY; ISSN 0009-0352; USA; DA. 1983; VOL. 60; NO 4; PP. 327-329; BIBL. 17 REF.; 4 FIG./2 TABL.Article

TECHNOLOGICAL EVALUATION OF PULP PRESS TL-1000 = EVALUATION TECHNOLOGIQUE DE LA PRESSE A PULPE TL-1000KADLEC P; BUBNIK Z; KLANCIK J et al.1982; SBORNIK VYSOKE SKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKE V PRAZE. POTRAVINY; ISSN 0554-9701; CSK; DA. 1982; VOL. 54; PP. 35-61; ABS. CZE/RUS; BIBL. 11 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

JATECNA HODNOTA PASTEVNE VYKRMENYCH BYCKU HEREFORDSKEHO SKOTU V CSR = VALEUR DE LA CARCASSE DES BOEUFS HEREFORD ENGRAISSES PAR PATUREFRANC C; TESLIK V; VACHAL J et al.1978; ZIVOC. VYROBA; CSK; DA. 1978; VOL. 23; NO 9; PP. 657-664; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 10 REF.Article

BEURTEILUNG VON SORTIERMOEGLICHKEITEN DES ZU VERARBEITENDEN SCHWEINEFLEISCHES NACH DEM PH-WERT = EVALUATION DES POSSIBILITES D'UN CHOIX D'APRES LE PH DE LA VIANDE DE PORC APTE AUX TRANSFORMATIONSMOJTO J; JEDLICKA J; PALENIK S et al.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 58; NO 10; PP. 1709-1710; BIBL. 21 REF.Article

DIFFERENCES VARIETALES DE L'APTITUDE TECHNOLOGIQUE DES BLES EN FONCTIONS DES CONDITIONS DE CULTUREGOTSOVA V; PETKOVA M.1978; RASTENIEVAD. NAUKI; BGR; DA. 1978; VOL. 15; NO 4; PP. 75-85; ABS. ENG/RUS; BIBL. 16 REF.Article

O TRITICALE = LE TRITICALEDE FREITAS LEITAO RF.1978; BOL. INST. TECNOL. ALIM.; BRA; DA. 1978; NO 56; PP. 65-78; ABS. ENG; BIBL. 13 REF.Article

ZMENY TECHNOLOGICKEJ HODNOTY JARNEHO JACMENA VPLYVOM PREDPLODIN A ORGANIZACIE PORASTOV = EFFETS DU PRECEDENT CULTURAL, DU SEMIS ET DE LA FERTILISATION SUR LES PROPRIETES TECHNOLOGIQUES DE L'ORGE DE PRINTEMPSOCKAY S.1978; KVASNY PRUMYSL; CSK; DA. 1978; VOL. 24; NO 9; PP. 193-197; ABS. RUS/ENG/GER; BIBL. 17 REF.Article

  • Page / 139