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kw.\*:("Lait pasteurisé")

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Nutrient content of liquid milk. I. Vitamins A, D3, C and of the B complex in pasteurized bulk liquid milk = Teneurs en nutriments du lait liquide. 1. Les vitamines A, D3, C et le complexe vitaminique B dans le lait pasteuriséSCOTT, K. J; BISHOP, D. R; ZECHALKO, A et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 1, pp 37-50, issn 0022-0299Article

Nutrient content of liquid milk. II. Content of vitamin C, riboflavin, folic acid, thiamin, vitamins B12 and B6 in pasteurized milk as delivered to the home and after storage in the domestic refrigerator = Teneurs en nutriments du lait liquide. 2. Teneurs en vitamine C, en riboflavine, en acide folique, en thiamine, en vitamines B12 et B6 du lait pasteurisé distribué à domicile et stocké dans les réfrigérateursSCOTT, K. J; BISHOP, D. R; ZECHALKO, A et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 1, pp 51-57, issn 0022-0299Article

Stability of vitamin A in pasteurized and ultra-high temperature processed milks = Stabilité de la vitamine A dans les laits pasteurisés et UHTLE MAGUER, I; JACKSON, H.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 12, pp 2452-2458, issn 0022-0302Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA CINETIQUE DU NETTOYAGE DES PASTEURISATEURS DE LAIT = STUDY OF THE KINETICS OF CLEANING MILK PASTEURIZERSGALLOT LAVALLEE THIERRY.1982; ; FRA; DA. 1982; 170 P.; 30 CM; BIBL. 60 REF.; TH. DOCT.-ING./EC. NATL. SUPER. IND. AGRIC. ALIMENT. (MASSAY)/1982Thesis

Conventional tube and microplate Limulus amoebocyte lysate procedures for determination of gram-negative bacteria in milk = La méthode conventionnelle en tubes et le test au lysat d'amoebocyte de Limulus sur microplaques pour la détermination des bactéries Gram-négatif dans le laitMAY, S. A; MIKOLAJCIK, E. M; RICHTER, E. R et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 5, pp 1137-1141, issn 0022-0302Article

Pasteurization of milk by microwave irradiation = Pasteurisation du lait par irradiation aux microondesMERIN, U; ROSENTHAL, I.Milchwissenschaft. 1984, Vol 39, Num 11, pp 643-644, issn 0026-3788Article

Rapid impedimetric method for determining the potential shelf-life of pasteurized whole milk = Méthode impédimétrique rapide pour la détermination de la durée de conservation potentielle du lait entier pasteuriséBISHOP, J. R; WHITE, C. H; FIRSTENBERG-EDEN, R et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 6, pp 471-475, issn 0362-028XArticle

The problem of cream plug in bottled unhomogenized pasteurized milk = Problème du bouchon de crème dans du lait pasteurisé non homogénéisé conditionné en bouteillesHOYLE, J. B; BURTON, H.Journal of the Society of Dairy Technology. 1984, Vol 37, Num 2, pp 42-45, issn 0037-9840Article

Isolation and composition of milk fat globule membrane material. I. From pasteurized milks and creams = Isolement et composition des constituants de la membrane des globules gras du lait. 1. Isolement à partir de laits et de crèmes pasteuriséesMCPHERSON, A. V; DASH, M. C; KITCHEN, B. J et al.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 2, pp 279-287, issn 0022-0299Article

Preincubation test to rapidly identify post-pasteurization contamination in milk and single cream = Test de préincubation pour l'identification rapide de la contamination post-pasteurisation du lait et de la crèmePHILLIPS, J. D; GRIFFITHS, M. W; MUIR, D. D et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 5, pp 391-393, issn 0362-028XArticle

Microwave treatment of pasteurized milk = Traitement aux microondes du lait pasteuriséCHIU, C. P; TATEISHI, K; KOSIKOWSKI, F. V et al.Journal of microwave power. 1984, Vol 19, Num 4, pp 269-272, issn 0022-2739Article

A note on antibiotics sensitivity of E. coli isolated from market milk of Ludhiana city = Note sur la sensibilité aux antibiotiques d'Escherichia coli isolé du lait commercialisé à LudhianaKAHLON, S. S; JOSHI, V. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 2, pp 86-88, issn 0022-1155Article

Reactivation of the lactoperoxidase system during raw milk storage and its effect on the characteristics of pasteurized milk = Réactivation du système lactoperoxydasique lors du stockage du lait cru et son effet sur les caractéristiques du lait pasteuriséMARTINEZ, C. E; MENDOZA, P. G; ALACRON, F. J et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 7, pp 558-561, issn 0362-028XArticle

The shelf life of pasteurized fresh milk manufactured in Saudi Arabia = Durée de conservation du lait frais pasteurisé produit en Arabie SaouditeSALJI, J. S; SAADI, S. R; MASHHADI, A et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 12, pp 976-978, issn 0362-028XArticle

Denaturation of the folate-binding protein in pasteurized milk = Dénaturation des protéines liées au folate dans le lait pasteuriséKOHASHI, M; HONDA, S; IWAI, K et al.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 6, pp 1885-1886, issn 0002-1369Article

Detection of adulteration of pasteurised milk with whey by determination of the casein-bound phosphorus and protein nitrogen content = Détection de l'adultération du lait pasteurisé par du lactosérum, par dosage du phosphore lié aux caséines et détermination de la teneur en azote protéiqueWOLFSCHOON-POMBO, A. F; MOREIRA FURTADO, M. A.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 188, Num 1, pp 16-21, issn 0044-3026Article

Prediction of shelf-life of pasteurized milk and other fluid dairy products in 48 hours = Prévision, en 48 heures, de la durée de conservation du lait pasteurisé et d'autres produits laitiers liquidesKAHN, P; FIRSTENBERG-EDEN, R.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 8, pp 1544-1550, issn 0022-0302Article

Comparison of dry culture medium and conventional plating techniques for enumeration of bacteria in pasteurized fluid milk = Comparaison des techniques de numération sur plaque conventionnelles ou sur milieu déshydraté pour la numération des bactéries dans le lait pasteuriséSENYK, G. F; KOZLOWSKI, S. M; NOAR, P. S et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 6, pp 1152-1158, issn 0022-0302Article

Mycoflora of milk after several types of pasteurization = Mycoflore du lait après divers traitements de pasteurisationVADILLO, S; PAYA, M. J; CUTULI, M. T et al.Le Lait (Print). 1987, Vol 67, Num 2, pp 265-273, issn 0023-7302Article

Origins and levels of post pasteurization contamination of milk in the dairy and their effects on keeping quality = Origines et importance de la contamination du lait, après pasteurisation en laiterie, et effets sur sa qualitéSCHRODER, M. J. A.Journal of dairy research. 1984, Vol 51, Num 1, pp 59-67, issn 0022-0299Article

Use of the direct epifluorescent filter technique for predicting the keeping quality of pasteurized milk within 24 hours = Utilisation d'une technique directe de filtration et d'épifluorescence pour prévoir la qualité de conservation du lait pasteurisé en 24 heuresRODRIGUES, U. M; PETTIPHER, G. L.Journal of applied bacteriology. 1984, Vol 57, Num 1, pp 125-130, issn 0021-8847Article

Influence of reverse osmosis on milk lipolysis = Influence de l'osmose inverse sur la lipolyse du laitBARBANO, D. M; BYNUM, D. G; SENYK, G. F et al.Journal of dairy science. 1983, Vol 66, Num 12, pp 2447-2451, issn 0022-0302Article

IDENTIFICATION OF BACTERIA ISOLATED FROM PASTEURIZED MILK FOLLOWING REFRIGERATED STORAGE = IDENTIFICATION DE BACTERIES ISOLEES A PARTIR DE LAIT PASTEURISE APRES CONSERVATION SOUS REFRIGERATIONCREDIT C; HEDEMAN R; HEYWOOD P et al.1972; J. MILK FOOD TECHNOL.,; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 35; NO 12; PP. 708-709; BIBL. 8REF.Serial Issue

RELATIONSHIP BETWEEN THE BACTERIOLOGICAL QUALITY OF RAW MILK AND THAT OF PASTEURIZED MILK AND CREAM = CORRELATION ENTRE LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DU LAIT CRU ET CELLE DU LAIT PASTEURISE ET DE LA CREMEBLANKENAGEL G.1982; KIELER MILCHWIRTSCHAFTLICHE FORSCHUNGSBERICHTE; ISSN 0023-1347; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 1; PP. 158-162; ABS. GER; BIBL. 5 REF.; 1 FIG./1 TABL.Conference Paper

VERGLEICHENDE BAKTERIOLOGISCHE UNTERSUCHUNGEN AN TRINKMILCHPROBEN AUS SUEDHESSEN = ANALYSES BACTERIOLOGIQUES COMPARATIVES D'ECHANTILLONS DE LAIT PROVENANT DE LA HESSE DU SUDKLIMA H.1973; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 24; NO 1; PP. 25-27; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2P.Serial Issue

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