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Teneur en acide folique des aliments. 3 - Teneur des laits en folates = Folic acid content of foods. 3 - Folic acid content of different categories of milkFAVIER, J. C; CHRISTIDES, J. P; POTIER DE COURCY, G et al.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, Num 1, pp 23-40, issn 0240-8813Article

Carnitine concentrations in the milk of different species and infant formulas = Teneurs en carnitine du lait de différentes espèces et d'aliments pour nourrissonsPENN, D; DOLDERER, M; SCHMIDT-SOMMERFELD, E et al.Biology of the neonate. 1987, Vol 52, Num 2, pp 70-79, issn 0006-3126Article

Pattern of peptide-bound and free amino acids in camel, buffalo and ass milkTAHA, N. M; KIELWEIN, G.Milchwissenschaft. 1990, Vol 45, Num 1, pp 22-25, issn 0026-3788Article

Selenium content and distribution of human, cow and goat milkDEBSKI, B; PICCIANO, M. F; MILNER, J. A et al.The Journal of nutrition. 1987, Vol 117, Num 6, pp 1091-1097, issn 0022-3166Article

The effect of extended low-temperature storage of raw milk on the quality of pasteurized and UHT milk = Effet d'un stockage à température faible mais excessive du lait cru sur la qualité du lait pasteurisé et du lait UHTGRIFFITHS, M. W; PHILLIPS, J. D; WEST, I. G et al.Food microbiology. 1988, Vol 5, Num 2, pp 75-87, issn 0740-0020Article

Bioavailability in man of iron in human milk and Cow's milk in relation to their calcium contentsHALLBERG, L; ROSSANDER-HULTEN, L; BRUNE, M et al.Pediatric research. 1992, Vol 31, Num 5, pp 524-527, issn 0031-3998Article

Oxidation of cholesterol in commercially processed cow's milk = Oxydation du cholestérol dans le lait de vache transformé industriellementCLEVELAND, M. Z; HARRIS, N. D.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 10, pp 867-871, issn 0362-028XArticle

THE SUBSPECIES OF KOBUS LECHE GRAY, 1850 (BOVIDAE)ANSELL WFH; BANFIELD CF.1979; SAUEGETIERKDL. METT.; DEU; DA. 1979; VOL. 27; NO 3; PP. 168-176; BIBL. 11 REF.Article

Laits de vache, laits non bovins, jus végétaux, quels risques pour les nourrissons ?BACHETTA, Corinne.PRATIQUES EN NUTRITION : SANTE ET ALIMENTATION. 2014, Num 37, pp 32-35, issn 1766-7305, 4 p.Article

Detection of fibronectin in human, bovine, ovine, caprine and equine milk : reinvestigation and new findingsREISINGER, P. W. M; WELSCH, U.Milchwissenschaft. 1992, Vol 47, Num 5, pp 288-291, issn 0026-3788Article

Conventional tube and microplate Limulus amoebocyte lysate procedures for determination of gram-negative bacteria in milk = La méthode conventionnelle en tubes et le test au lysat d'amoebocyte de Limulus sur microplaques pour la détermination des bactéries Gram-négatif dans le laitMAY, S. A; MIKOLAJCIK, E. M; RICHTER, E. R et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 5, pp 1137-1141, issn 0022-0302Article

Rapid and highly sensitive analysis of aflatoxin M1 in liquid and powdered milks using an affinity column cleanup = Analyse rapide et très sensible, en utilisant une purification sur colonne d'affinité, de l'aflatoxine M1 dans les laits liquides ou en poudreMORTIMER, D. N; GILBERT, J; SHEPHERD, M. J et al.Journal of chromatography. 1987, Vol 407, pp 393-398, issn 0021-9673Article

Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processes = Modifications de la fraction glucidique du lait au cours des traitements thermiquesOLANO, A; CALVO, M. M; CORZO, N et al.Food chemistry. 1989, Vol 31, Num 4, pp 259-265, issn 0308-8146Article

L'alimentation de l'enfant : étude analytique des aliments. Les laits et les dérivés du laitPERELMAN, R.LA MEDECINE INFANTILE. 1992, Vol 1, Num 01, pp 67-76Article

Methods to assess the propensity of milk fat globules toward lipolysis and the ability of skim milk to inhibit lipolysis = Méthodes d'évaluation de la sensibilité à la lipolyse des globules gras du lait et de l'aptitude du lait écrémé à inhiber la lipolyseSUNDHEIM, G; BENGTSSON-OLIVECRONA, G.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 10, pp 2040-2045, issn 0022-0302Article

Les lactariumsAUBRY, Sylvie.CAHIERS DE LA PUERICULTRICE. 2006, Num 196, pp 32-33, issn 0007-9820, 2 p.Article

Day-to-day variations in fat percent of cow's milkATWAL, A. S; ERFLE, J. D.Canadian journal of animal science. 1990, Vol 70, Num 2, pp 731-734, issn 0008-3984Article

N-acetyl-β-D-glucosaminidase activity in whole milk and milk fractions = Activité de la N-acétyl-β-D-glucosaminidase dans le lait entier et les fractions du laitFOX, L. K; HANCOCK, D. D; MCDONALD, J. S et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 11, pp 2915-2922, issn 0022-0302Article

L'alimentation de l'enfant : étude analytique des aliments. Les laits et les dérivés du laitPERELMAN, R.LA MEDECINE INFANTILE. 1992, Vol 1, Num 01, pp 67-76Article

The localization and multimeric nature of component PP3 in bovine milk : Purification and characterization of PP3 from caprine and ovine milksSØRENSEN, E. S; RASMUSSEN, L. K; MØLLER, L et al.Journal of dairy science. 1997, Vol 80, Num 12, pp 3176-3181, issn 0022-0302Article

A rapid clean-up procedure for the analysis of polychlorinated dibenzo-p-dioxins and dibenzofurans in milk samplesLIEM, A. K. D; DE JONG, A. P. J. M; MARSMAN, J. A et al.Chemosphere (Oxford). 1990, Vol 20, Num 7-9, pp 843-850, issn 0045-6535, 8 p.Conference Paper

The common antigenic site of bovine and human β-caseins = Site antigénique commun aux β-caséines bovines et humainesOTANI, H; MINE, Y; HOSONO, A et al.Milchwissenschaft. 1988, Vol 43, Num 11, pp 705-707, issn 0026-3788Article

Raw cow milk bacterial population shifts attributable to refrigerationLAFARGE, Véronique; OGIER, Jean-Claude; GIRARD, Victoria et al.Applied and environmental microbiology (Print). 2004, Vol 70, Num 9, pp 5644-5650, issn 0099-2240, 7 p.Article

Effect of temperature on the pH of skim milk = Effet de la température sur le pH du lait écréméCHAPLIN, L. C; LYSTER, R. L. J.Journal of dairy research. 1988, Vol 55, Num 2, pp 277-280, issn 0022-0299Article

Study on the determination of vitamin D in fortified milk, milk powder and infant formula by HPLC using a column switching technique = Etude sur le dosage, par CLHP utilisant une technique de commutation de colonnes, de la vitamine D dans des laits fortifiés, du lait en poudre et des laits pour nourrissonsBEKHOF, J. J; VAN DEN BEDEM, J. W.Netherlands milk and dairy journal. 1988, Vol 42, Num 4, pp 423-435Article

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