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UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VII. EINFLUSS VON NATRIUMCHLORID AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASE- UND DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM RINDERMUSKEL. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VII. INFLUENCE DE NACL SUR LES ACTIVITES TRIPOLYPHOSPHATASE ET DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE BOVINHAMM R; NERAAL R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 34-37; ABS. ANGL.; BIBL. 14 REF.Article

CURING AND SMOKING OF RABBIT MEATOWEN JE; ISON RW; NICOLAIDES L et al.1979; TROP. SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 21; NO 1; PP. 11-31; ABS. FRE/SPA; BIBL. 2 P.Article

EFFECT OF COMMINUTION METHOD AND PRESSURE ON RESTRUCTURED BEEF STEAKSCOSTELLO WJ; SEIDEMAN SC; MICHELS JD et al.1981; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1981; VOL. 44; NO 6; PP. 425-429; BIBL. 10 REF.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. V. AENDERUNG DER DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM MUSKEL POST MORTEM. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. V. MODIFICATIONS DE L'ACTIVITE DE LA DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE POST MORTEMNERAAL R; HAMM R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 163; NO 3; PP. 208-212; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VI. EINFLUSS DES PH-WERTES AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASE- UND DIPHOSPHATASE-AKTIVITAET IM RINDERMUSKEL. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VI. INFLUENCE DU PH SUR L'ACTIVITE DES TRIPOLYPHOSPHATASE ET DIPHOSPHATASE DANS LE MUSCLE DE BOEUFHAMM R; NERAAL R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 163; NO 3; PP. 213-215; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

VORTEILE DES VAKUUM-POLTERVERFAHRENS BEI KOCHPOEKEWAREN UND EINSATZ VON KOHLENSAEURE (CO2). = AVANTAGE DE LA METHODE DE BARATTAGE SOUS VIDE POUR LES VIANDES CUITES SALEES AVEC EMPLOI DE CO2HERMSEN E.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 5; PP. 789-791Article

GLANDLESS COTTONSEED, PEANUT AND SOY PROTEIN INGREDIENTS IN GROUND BEEF PATTIES: EFFECT ON RANCIDITY AND OTHER QUALITY FACTORSZIPRIN YA; RHEE KS; CARPENTER ZL et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 1; PP. 58-61; BIBL. 24 REF.Article

DIFFUSION OF CURING BRINE IN TUMBLED AND NON-TUMBLED PORCINE TISSUE.OCKERMAN HW; ORGANISCIAK CS.1978; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 41; NO 3; PP. 178-181; BIBL. 13 REF.Article

EINFLUSS DES GEFRIERENS AUF BIACHEMISCHE VERAENDERUNG IN ZERBLEINERTEM, VORGESALZENEM RINDFLEISCH. = INFLUENCE DE LA CONGELATION SUR LES MODIFICATIONS BIOCHIMIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF HACHEE, PRESALEEHAMM R; HONIKEL O; EL BADAWI AA et al.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1978; VOL. 58; NO 5; PP. 720-727 (4P.); BIBL. 11 REF.Article

COOK/CHILL FOODSERVICE SYSTEMS: TEMPERATURE HISTORIES OF A COOKED GROUND BEEF PRODUCT DURING THE CHILLING PROCESS.ROLLIN JL; MATTHEWS ME.1977; J. FOOD PROTECT.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 40; NO 11; PP. 782-784; BIBL. 4 REF.Article

L'IRRADIATION DE LA VIANDE DE BOEUF HACHEE AYANT POUR BUT DE PROLONGER LA DUREE DE LA CONSERVATION FRIGORIFIQUE.KESKIN S.1977; INDUSTR. ALIMENT. AGRIC.; FR.; DA. 1977; VOL. 94; NO 12; PP. 1297-1304; ABS. ALLEM. ANGL.; BIBL. 13 REF.Article

EFFECT OF VACUUM AND MIXING TIME ON THE EXTRACTABILITY AND FUNCTIONALITY OF PRE- AND POSTRIGOR BEEFSOLOMON LW; SCHMIDT GR.1980; J. FOOD SCI.; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 2; PP. 283-287; BIBL. 39 REF.Article

MICROBIAL PROFILE OF DEHYDRATED CURED MUTTON MINCE FROM RAW MATERIAL TO THE FINISHED PRODUCT. = PROFIL MICROBIOLOGIQUE DU MOUTON HACHE FUME DESHYDRATE DE LA MATIERE PREMIERE AU PRODUIT FINISANKARAN R; THANGAMANI; LEELA RK et al.1976; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1976; VOL. 11; NO 2; PP. 161-169; BIBL. 30 REF.Article

INDUSTRIALIZACION DE LA CARNE DE ALPACA. II. DESHIDRATACION. = TRAITEMENT INDUSTRIEL DE LA VIANDE D'ALPAGA. II. DESHYDRATATIONVIDALON MC; TELLEZ VJ.1975; AN. CI., DEPTO PUBL. UNIV. NACION. AGR.; PERU; DA. 1975; VOL. 13; NO 1-2; PP. 91-99; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

EFFECT OF MECHANICAL TREATMENT, FAT LEVEL AND CHOPPING TIME ON THE TEXTURE OF COMMINUTED MEATBALLSWU FY; OCKERMAN HW.1982; J. FOOD PROT.; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1982; VOL. 45; NO 8; PP. 729-732; BIBL. 22 REF.Article

FACTORS AFFECTING PALATABILITY AND COOKING PROPERTIES OF GROUND BEEF PATTIES-FROZEN LEAN, PATTY SIZE, AND SURFACE TREATMENTCROSS HR; BERRY BW.1980; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1980; VOL. 45; NO 6; PP. 1463-1465; BIBL. 9 REF.Article

CONTROLE DES POINTS DE VENTE AU DETAIL DES DENREES ALIMENTAIRES ANIMALES OU D'ORIGINE ANIMALE (FICHES TECHNIQUES)JOUVE JL; ROZIER J; ADROIT J et al.1980; R.T.V.A.; FRA; DA. 1980; VOL. 19; NO 156; PP. 39-46Article

EXTENSION OF SHELF LIFE IN REFRIGERATED GROUND BEEF STORED UNDER AN ATMOSPHERE CONTAINING CARBON DIOXIDE AND CARBON MONOXIDE.GEE DL; BROWN WD.1978; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 26; NO 1; PP. 274-276; BIBL. 13 REF.Article

INHIBITION OF SPOILAGE BACTERIA BY ACIDIFICATION OF SOY EXTENDED GROUND BEEF = INHIBITION DES BACTERIES DETERIORANTES PAR ACIDIFICATION DE LA VIANDE HACHEE DE BOEUF COMPLEMENTEE EN SOJAHARRISON MA; DRAUGHON FA; MELTON CC et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 825-828; BIBL. 16 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

BILANZ DER BILDUNG VON POEKELFARBSTOFF IM MUSKELFLEISCH. V: REAKTIONEN VON NITRIT MIT SCHWEINEMUSKEL = BILAN DE LA FORMATION DE SUBSTANCES COLOREES AU SAUMURAGE DANS LA VIANDE. V. REACTION DES NITRITES AVEC LES MUSCLES DE PORCMOEHLER K; SCHEERER C.1979; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DEU; DA. 1979; VOL. 168; NO 3; PP. 173-176; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.Article

MENGE UND POSTMORTALE VERAENDERUNG VON NUKLEOTIDVERBINDUNGEN IM RINDFLEISCH = QUANTITES ET MODIFICATIONS POSTMORTEM DES NUCLEOTIDES ET CONSTITUANTS DANS LA VIANDE DE BOEUFDARZYNKIEWICZ R; PISULA A.1978; FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1978; VOL. 58; NO 12; PP. 1979-1982; BIBL. 29 REF.Article

COMPOSICAO CENTESIMAL, VALOR ENERGETICO E PRECO DA CARNE BOVINA MOIDA COMERCIALIZADA EM PIRACICABA, SP. = COMPOSITION CENTESIMALE, VALEUR ENERGETIQUE ET PRIX DE LA VIANDE DE BOEUF HACHEE COMMERCIALISEE A PIRACICABA, ETAT DE SAO PAULOGRANER M.1976; REV. AGRIC.; BRAS.; DA. 1976; VOL. 51; NO 2; PP. 93-98; ABS. ANGL.; BIBL. 6 REF.Article

SECTIONED AND FORMED PRODUCT MADE FROM EMULSION-COATED PORK TISSUETSAI TC; OCKERMAN HW.1982; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 4; PP. 1080-1095; 3 P.; BIBL. 11 REF.Article

UEBER DEN ENZYMATISCHEN ABBAU VON TRIPOLYPHOSPHAT UND DIPHOSPHAT IN ZERKLEINERTEM FLEISCH. VIII. EINFLUSS ZWEIWERTIGER KATIONEN AUF DIE TRIPOLYPHOSPHATASEAKTIVITAET VON MUSKELGEWEBE. = DEGRADATION ENZYMATIQUE DU TRIPOLYPHOSPHATE ET DU DIPHOSPHATE DANS LA VIANDE HACHEE. VIII. INFLUENCE DES CATIONS DIVALENTS SUR L'ACTIVITE DE LA TRIPOLYPHOSPHATASE DU TISSU MUSCULAIRENERAAL R; HAMM R.1977; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1977; VOL. 164; NO 1; PP. 38-40; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.Article

MIEUX CONNAITRE LA NORMALISATION. UN CAS CONCRET: LES VIANDESCASTAN G; DUHAU MG; GANTOIS J et al.1980; R.T.V.A.; FRA; DA. 1980; VOL. 19; NO 158; PP. 21-27; (6 P.)Article

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