Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Metodologia")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 95456

  • Page / 3819
Export

Selection :

  • and

Power, influence, and group dynamics in sensory evaluation = Les situations professionnelles, les réactions entre plusieurs personnes et les dynamiques de groupe en analyses sensoriellesPETERS, D.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 11, pp 62-65, issn 0015-6639, 3 p.Conference Paper

Effectiveness of sensory difference tests : sequential sensitivity analysis for liquid food stimuli = Efficacité des tests de différenciation sensorielle : analyse de sensibilité séquentielle vis-à-vis de stimuli appliqués à des liquides alimentairesO 'MAHONY, M; GOLDSTEIN, L. R.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 6, pp 1550-1553, issn 0022-1147Article

Review of developments in meta-analytic methodBANGERT-DROWNS, R. L.Psychological bulletin. 1986, Vol 99, Num 3, pp 388-399, issn 0033-2909Article

Defining a taste by a single standard : aspects of salty and umami tastes = Définition du goût par un seul échantillon : aspects du goût salé et du goût «umami»ISHII, R; O'MAHONY, M.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 5, pp 1405-1409, issn 0022-1147Article

Intérêt économique de la miniaturisation des techniques d'identification bactérienne = Economic importance of miniaturization of microbial identification methodsTOQUIN, M; LAHELLEC, C.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 281-282, issn 0240-8813, h.s. 7Conference Paper

Aerobic plate counts of 100-ml samples in plastic bags = Numération sur plaque des microorganismes d'échantillons de 100 ml dans des sacs en matière plastiqueCAMPBELL, S. G; HARTMAN, P. A.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 4, pp 296-299, issn 0362-028XArticle

Quality assurance principles for analytical laboratories = Les principes de la garantie de la qualité pour les laboratoires d'analysesGARFIELD, F. M.1984, 212 p., isbn 0-935584-26-9Book

Time-intensity : the temporal aspects of sensory perception = L'intensité et la durée : les aspects temporels de la perception sensorielleLEE, W. E. III; PANGBORN, R. M.Food technology (Chicago). 1986, Vol 40, Num 11, pp 71-82, issn 0015-6639, 9 p.Article

Sistemnye printsipy geodeziiPANKRUSHIN, V. K.Izvestiâ vysših učebnyh zavedenij. Geodeziâ i aerofotosëmki. 1985, Num 3, pp 34-41, issn 0536-101XArticle

A document design model applying research to technical writtingREDISH, J. C; BATTISON, R. M.International technical communication conference. 30. 1983, pp 58-59Conference Paper

Rapid methods for microbiological analysis of food = Les méthodes rapides d'analyse microbiologique des produits alimentairesDZIEZAK, J. D.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 7, pp 53-73, issn 0015-6639, 14 p.Article

Microorganisms in foods. 2. Sampling for microbiological analysis : principles and specific applications. Second edition = Les microorganismes dans les produits alimentaires. 2. L'échantillonnage pour l'analyse microbiologique : principes et applications spécifiques. Seconde édition1986, 293 p., isbn 0-632-01567-5Book

Gnostical analysis of international activities in physicsKOVANIC, P; VLACHY, J.Czechoslovak journal of physics. 1986, Vol 36, Num 1, pp 71-76, issn 0011-4626Article

Metod biotriady v paleontologiiKHOZATSKIJ, L. I.1985, Vol 28, pp 3-18Article

Artificial intelligence; underlying assumptions and basic objectivesCERCONE, N; MCCALLA, G.Journal of the American Society for Information Science. 1984, Vol 35, Num 5, pp 280-290, issn 0002-8231Article

Information transfer in city governmentGROVER, R; GLAZIER, J.Public library quarterly. 1984, Vol 5, Num 4, pp 9-27, issn 0161-6846Article

Análise de conteúdo, uma técnica de pesquisa = L'analyse de contenu, une technique de rechercheDA CUNHA, M. B.Revista de biblioteconomia de Brasília. 1983, Vol 11, Num 2, pp 247-256, issn 0100-7157Article

Review : near infra-red analysis of food = Revue : les analyses des produits alimentaires dans le proche infrarougeDAVIES, A. M. C; GRANT, A.International journal of food science & technology. 1987, Vol 22, Num 3, pp 191-207, issn 0950-5423Article

Revised PEC method for measuring water activity = Méthode PEC révisée pour la mesure de l'activité de l'eauPALACHA, Z; FLINK, J. M.International journal of food science & technology. 1987, Vol 22, Num 5, pp 485-490, issn 0950-5423Article

Mécanisation et automatisation des techniques de dénombrement = Mechanization and automation of counting methodsPITON, C; GRAPPIN, R.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 123-136, issn 0240-8813, h.s. 7Conference Paper

Applications of mass spectrometry in food scienceGilbert, John.1987, 2 vol., XXII-404 p, isbn 1-85166-081-XBook

Evolution des estimations d'intensité de saveur et d'arômes au cours de séances d'évaluation sensorielle de longue durée = Variation in the estimation of flavour and aroma intensity during long time meetings for the sensorial evaluationSAUVAGEOT, F; DE GAULMYN, C.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 73-78, issn 0240-8813, h.s. 5Conference Paper

Les particularités de la formation d'un fonds documentaire et le choix d'un lexique pour l'élaboration d'un thesaurusGOLOBURDINA, L. V; TERENT'EVA, G. P; KHROMCHENKO, L. G et al.Bibliotekoznavstvo i bibliografija. 1985, Num 25, pp 88-93Article

Response input interfaceFALCONE, R. V; WARREN, D. A; ROSELLINI, R. A et al.Behavior research methods, instruments & computers. 1984, Vol 16, Num 3, pp 285-287, issn 0743-3808Article

Rôle des enregistrements dans la mesure psychophysiqueKOZLOVSKIJ, S. M.Voprosy psihologii. 1985, Num 4, pp 102-109, issn 0042-8841Article

  • Page / 3819